content
14 Oca

Yahudi Bu! Allah’ın Kuranda Lanetlediği Tek Kavim

Yıllardan beri yazarım ve yazmaya da devam edeceğim. Yahudi den ne dost olur ne de müttefik. Onlar kendi çıkarları için en yakın müttefiklerini bile arkadan vururlarYahudi ile iş birliği olmaz. Kendi çıkarları daima önde olmalıdır. Öyle olmazsa mutlaka bozgunculuk yaparlar. Kendileri, ne kucak açarak yok olmaktan kurtaran Osmanlıyı arkadan vuran onlar. Birinci dünya savaşında İngilizlere ajanlık yaparak, Arapları kışkırtan bunlar. Çanakkale savaşında Lion Katırcı birliği kurarak Müttefiklere lojistik destek veren bunlar. Bu sinsi kavim ile Müslüman Türk’ün hiçbir ortak çıkarı yoktur. Yıllardan beri Amerika’ya sırtını vererek Türk siyasetçilerine ceket ilikletmeye alışmışlar. Şimdi Türk milletinin soylu duruşu AKP hükümetinin tavrı ile ortaya çıktı. Bunun karşısında şoka giriyorlar.

Büyük elçiye yapılan hareket bir şok’un ürünüdür. Davranış bozukluğu.  Ali, kanlı katiller, kadın çocuk demeden misket bombaları ile Filistin de katliam yapan İsrail ordusu dünyanın en acımasız katiller sürüsüdür.   

Türk silahlı kuvvetlerine dil uzatıyor şerefsizler. Türk silahlı kuvvetlerinin tarihinde çocuk kadın öldürmek yoktur. Soykırım yoktur. Katliam yoktur. Ama Yahudi tarihi katliamla başladı katliam la da varlığını sürdürmeye çalışıyor.

Yorumcular Türkiye’nin son zamanlarda dış politikada gösterdiği atak ve duruşlardan prestiji sarsılan Yahudi’nin rahatsız olduğunu ve  bu  şekilde  tepkilerle bunu  gösterdiğini  ifade ediyorlar. Buna kısman katılırım. Ama ben burada farklı bir tespiti söyleyeceğim.  Ergenekon operasyonunun ucu içerdeki İsrail ajanlarına ve mason hainlere uzanmaya başladı. Yahudi’nin rahatsızlığı budur . Bu ülkede  iç istikrar  sağlanmaya devam  ettiği sürece  başta Yahudilerin rahatı kaçacaktır.

Hele sabredelim. Şu içerdeki Yahudi uşağı masonlar tek tek ortaya çıkarılsın. Yıllardan beri İsrail ile kardeş kardeş geçininler ve ülkeyi peş keş çekenler ortaya çıkarın.

Ve şu gerçeği hem Yahudi hem de içerdeki yerli işbirlikçi uşakları çok iyi anlamalıdırlar. Müslüman Türk orta doğunun ve tüm İslam âleminin lideridir.

Özellikle Türkiye Cumhuriyeti devletinin önemli kademelerini yıllardan beri işgal eden ve birbirlerine devrederek sürdüren masonlar, imparatorluklarının sonunun geldiğini anlamaya başladılar. Bu durum ise orta doğuda kendini kral sanan sırtlan İsrail’in işine gelmedi.   Unutmayın ki her mason bir Yahudi uşağıdır. Bunu unutmayınız.

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank