content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Haz

Türk Milleti Uyanmamıştır!…

İstiklal Harbi kazanmış Türk Milleti; oynanan oyunları, tuzakları, şer odaklarının planlarını görmeye, anlamaya ve hesap sormaya hazırlanıyor.

Medya ile Din kamuflajı altında kitleleri uyutan ve uyuşturan kin nefret ve öfke dolu güç sahibi azgın azınlık panikte. İslam istismarcılığı ile işbirlikçiliklerini, dönekliklerini gizlediler; takke düştü, kel göründü.

Aydınlığı bulamayan, hiçbir zaman aydın olamayan karanlık yüzlüler yaygara koparmaya, milleti kamplara bölmeye çalışıyorlar, güçleri yetmez.

Devletin çatısını yıkmak   için şer odakların oyun ve tuzaklarına kananlar, inananlar, hıyanet içinde olduklarının hâla farkında  değiller.

Yolsuzluk, haksızlık, adaletsizlik, adam kayırma, fuhuş, ahlaksızlık, cinayetler, rüşvet, gasp, yalan, talan ve göz boyama  ile şaklabanlık yapanlar, aktörlüğe soyunanlar ile gerçeği  gören aziz insanımız  uyanmıştır, dimdik  ayaktadır,
Ilımlı İslamcı, Dinlerarası Diyalogcu, liboş, dönek, ateist, sahte demokrat, sahte milliyetçi, sahte sosyalist, sahte Atatürkçü, sahte Türkçü, sahte Kürtçü gibi birlikte güç ve yetki sahibi olanların maskeleri düştü. Millî İrâdenin sahibi millet sandıklara  koşarak, gereken dersi  verecek inancındayım. Halkın, saf temiz iyi niyetli özlem ve beklentilerini istismar edenler, miting meydanlarında milleti kandırmak  isteyenler, yalan/dolan sahipleri bezirganlar, baronların siyaset kabristanına gömülecekleri kanaatindeyim.

ABD, İngiltere ve Fransa'nın Yeni Ortadoğu düzeni vizyonu son aşamasına girmiş durumda. Afganistan ve Irak’ın işgali ile başlayan Tunus, Libya, Yemen, Mısır'la devam eden süreçte Suriye ve İran hedef tahtasında  iken, Türkiye proje  içindedir, dumanlı hava beklenilmektedir.

İslam ülkeleri kaos içinde. Kardeş kardeşi din adına öldürüyor. Kentleri yakıyor, yıkıyor, yağmalıyor. Petrol zenginlikleri, birikmiş dövizleri batının eline geçiyor,  gaflet içinde olan halklar oynanan oyunun farkında değil.

Yüzyıllar boyunca Ortadoğu'yu, Kuzey Afrika'yı koruyan, uğruna yüz binlerce evladını feda eden Türkiye, şimdi işgalcinin yağmacının, Vandalistin, emperyalistin iştahını kabartıyor. Yüzyılların hayallerinin gerçekleşeceğinin sevinci içinde. Türkiye’nin millî ve manevi değerlerini alt üst etmeye devam ediyorlar.

Meclis; her türlü defolu, sabıkalı suçlu tiplerle oluşmuştur. Kalpazanından teröristine her türlü suç işleyeni var.

Milletvekilleri ayrıcalıklı hayatlarıyla, İş adamları, tüccarlar, menfaat baronları; halk yoksullaşırken, servetlerine servet kattıkları düzenin devam edeceği için, muhalefet partileri; muhalefet yapıyormuş gözükerek ahkâm kesmekten memnunlar, seçim sonuçlarını bekliyorlar.

Halkın bir kısmı; bir lokma ekmeğe razı olduğu, kanaat sahibi olduğu, faslık, münafık ve mümin ayırımı yapacak bilgi ve ferasete sahibi olmadıkları için, tarih bilincinden uzak oldukları için, bilimden habersiz oldukları için memnun görünüyor.

Türkiye; bir psikolojik örtülü savaş ortamındadır. Irki, dini, etnik, mezhep aidiyeti öne çıkartılarak, Türkiye'nin ortak dokusu parçalanmaya çalışanlar, aydın geçinen karanlık emel sahipleri az değildir. Şer odaklarının kullandıkları piyonların sayısı az değildir.

Avrupalıların, emperyalistlerin, şer güçlerin silahla bir türlü ele geçiremedikleri Anadolu toprakları, silahsız işgalle ele geçirilmek   için yapılan çalışmalar küçük görülmemelidir. Yer altı ve yerüstü kaynakları, yabancılarca ele geçmeye başlamıştır.

Bir dost yazarın dediği gibi :”Siyasetçiler, aydınlar, akademisyenler, gazeteciler; yabancı ülkelerin sözcülüğüne soyunmuşlar, zihin kirliliğinde araç haline gelmiştir. Beyinler işgal edilmiştir.

Ne yazık ki, özgürlükçü, demokrat, muhafazakar kimliği altında bu gizli ve sinsi ihanet yapılanması başarılmıştır.”

Batı'nın, bâtılın  İslam’ı ayrıştırma projeleri yürürlüktedir. Ilımlı İslam projesi, Dinler arası diyalog projesi, Medeniyetler ittifakı altında eyaletleşmeye adım adım gidilmektedir.

Kimliksizlerin çığırtkanlığı altında açık ve örtülü gizli operasyonları ile işgaller devam etmektedir.  Merkezler; ülkelerde kaos meydana getirmek üzere eleman yetiştirmektedir.

ABD'nin yeni dünya düzeni senaryosu ile Dünya'yı yönetenler; Haydut devlet ve batık/güçsüz devlet  ayrımı yaparak  kanlı vahşeti medeniyet  diye sunmaktadırlar. “Gizli Dünya Devleti” kurulmuş olup, projeler teker teker uygulanmaya başlamıştır.

Devam eden savaş ve işgallerin teknik sahaları da geliştirilerek psikolojik yönden yıpratma veya bıktırılma yöntemi uygulanmakta, ortak değerlerini parçalamaya yönelik operasyonlar yapılmaktadır.

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden  biri olan bu seçim, istikrar getirmeli, istikrarı zerrede olsa bile  zedelenmemelidir. Hakkın emrettiği Akl-ı Selime dayalı  kalarak oy vermeli, kendimizi değil, istikrarı düşünmeliyiz. Son Karakol, Son Kale, Son Emânet  bu Vatandan başka gidecek bir yerimiz yoktur, manevi İstiklal Savaşı ile  diriliş Bu seçim olmalıdır.

“En tehlikeli insan, yalancı yalakalık genine sahip iki yüzlü olan insandır.” Güzel sözünde gizlenen gerçek, günümüzde ayna gibidir. Bu millet; bu tiplerden çok zarar görmüş, görecektir.

Vatanını, milletini, memleketini, dinini seven sevdalılar;  düşmanları iyi tanımalı, ihanet yapılanmasını iyi bilmeli, bilmeyenlerin  zihinleri aydınlatılmalıdır.

Seçimin hayırlı  olması için, dua ve niyazlarla Allah’a sığınalım. O, ne derse o olur..
Yazımı yine anlayanlar için bir şiirimle bitireyim:

KIRDILAR
Kırılır mı kol/kanatlar?
Utanır mı al yanaklar?
Mırıldanır ol dudaklar,
Esirgemez ol budaklar,
Kim oturur ol konaklar?
KIRDILAR KOL/ KANATLARI,
YARA   ALDI  YANAKLARI.

Kapattılar yolları,
Birleşen çıfıt kolları,
Putlaşan sembolleri,
Sağ ile hem solları,
Unuttular “Ol!” ları.
KULLANDILAR PUL GİBİ,
BAŞLADI BORAN, TİPİ.

Yok ettiler ruh, fikir’i,
Virt görevinde zikir’i,
Tekkede bekler zâkir’i,
Aydınlıklarda  zifiri,
Cevap  almaz tezekkürü.
RUH FİKİRDEN GIDA ALIR,
RUHSUZ FİKİRLER ALÇALIR.

Bitmiyor ulu bir çınar,
Suyu bekleyen bin pınar,
Kim kimi, nedenle kınar?
Çıban deşme, yara kanar,
Aşk-ı Hicran gönül yanar.
TOHUMLARA KIRAN DÜŞTÜ,
KARGALAR LEŞE ÜŞÜŞTÜ.

Karamsarlık kor ateşi,
Gönülleri yakar, gitmez,
Gür çıkmazsa hakkın sesi,
Tükenir mümin nefesi,
Görülür Siyon ensesi.
ÇUKURLARI GÖZLE GÖRDÜK,
NEFİSLERİ KİNLE ÖRDÜK.

KEMÂLİ’den al haberi,
Gerçek ötelerden beri,
Berâttan  kalmayın geri,
Bunu anlamaz serseri,
Bekler sizi hak Serveri.
KARANLIĞIN ÖMRÜ KISA,
IŞIKTA YAZILIR KISSA.

Etiketler : , , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank