content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

10 Tem

Taha’nın Komplocusu Bayrak mı?

Taha KIVANÇ müstear adıyla yazan Habertürk Yazan Fehmi KORU,  6 Temmuz 2015 tarihinde bir yazı yazmış.

Dikkatlice okudum..

Bu söylemler hiç yabancı gelmedi şahsen bana…

Yazısında yeni ve müthiş bir bilgiymiş gibi bahsedip koalisyonun MHP ile kurulacağını ve çözüm sürecinin bu şekilde tamamlanacağını anlatmış.

Jeton düştü arşivleri kurcaladım ve buldum…

Yazıda anlatılanların hemen hemen tamamı Adanalı Kehanet İmparatoru namıyla meşhur Gazeteci Hüseyin Bayrak tarafından tamı tamına 1 yıldır Adana AkdenizTürk Televizyonu CENDERE programında her hafta dile getiriliyordu…

Yani bu bilgiler Adanalı gazeteci yazar Hüseyin BAYRAK’a aitti..

Üstelikte 07 Nisan 2015 tarihinde Proje listesi başlıklı yazısında bahsetmişti https://www.youtube.com/watch?v=gG4An97uCQ0 şimdi bu yazıları karşılaştırınca kim kimin komplocu arkadaşı anlaşılmıyor mu?

“..KOMPLOCUNUN hası” diyebileceğiniz bir dostum var ve ben seçim sonrasında onunla karşılaşmamak için özel bir çaba sarf etmekteydim.

Nafile bir çaba.

Önceki gün karşılaştığımızda nefeslenme arası bile vermeden son teorisini üzerime bocaladı.

Dedikleri şu: “Boşuna nefes tüketiyorsun. AK Parti, hükümeti MHP ile kuracak. Kürt sorununun çözümü için başlatılan sürecin son rötuşları için de buna ihtiyaç var. 1999’da nasıl Öcalan’ın ülkemize teslimi sonrasında, idam cezası, yasalardan MHP’li bir koalisyon hükümeti sayesinde çıkarıldıysa, sürecin geldiği bugünkü noktada pürüzlerin temizlenmesi de yine aynı formülle başarılacak...’’

Teorisine göre, bu konuda mutabakatlar çok önceden ayarlanmış...

‘‘Nasıl yani? Öcalan’ın hapislik durumuyla ve bölgenin yönetilme biçimiyle ilgili pürüzlerden mi söz ediyorsun, savaş ihtimali de var mı mutabakatın içinde?’’ sorularımı dinlemedi bile “komplocu” dostum.

Yazayım mı, yazmayayım mı diye tereddüt ettim, ama yazdım işte...

Sevgili okurlarım!

Şairin: “Öyle aşık olmuşum ki ben sana,  ta yanı başımda hasretim sana…”   dediği gibi yanı başımızda bir yıldan bu yana bu konuda bas bas bağıran Hüseyin BAYRAK bunları anlatırken kulaklarımızı tıkıyoruz da İllaki Taha yazdığı zaman mı kulak kesiliyoruz!

Şimdi Taha KIVANÇ’ ın komplocu arkadaşı sakın bizim Hüseyin BAYRAK olmasın!

Karar sizin!

BİR AYET

Derken, onların ardından yerlerine Kitab’a (Tevrat’a) varis olan (kötü) bir nesil geldi. Şu geçici dünyanın değersiz malını alır ve “(nasıl olsa) biz bağışlanacağız” derlerdi. Kendilerine benzeri bir mal gelse onu da alırlar. Allah hakkında, gerçek dışında bir şey söylemeyeceklerine dair onlardan Kitap’ta söz alınmamış mıydı? Onun içindekileri okumamışlar mıydı? Hâlbuki, Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için ahiret yurdu daha hayırlıdır. Hiç düşünmüyor musunuz?

BİR HADİS

İçinde Kur’an’dan bir şey olmayan kişi harap eve benzer.

BİR SÖZ

Bir milyon kez düşüp bir kez ibret almamak İNSAN’ a yakışır mı?

yukselmertoglu@hotmail.com

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank