content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

23 Oca

Sistemi Halk Değiştirecek (I)

Evet, saygıdeğer okurlar,icraatlarıyla halkının gönlüne taht kurarak yaşamaya devam eden Süper vali Recep Yazıcıoğlu Beyefendinin her platformda yüksek sesle haykırarak ifade ettiği ve “Bu Sistem Değişmeli” adlı eserinde yazdığı gibi Mucize Halktadır. Halkın Kendi Gücündedir. Seçilmiş derebeylerine ihtiyacımız yoktur. Halk bu sistemi erinde ve sonunda değiştirecektir.

Saygıdeğer okurlar, Türkiye cumhuriyeti devletimiz kurulduğu günden buyana ve nerede ise halen sözde idareciler yüzünden hem kendi içinde, hem de dünya ülkeleri nezdinde burası Türkiye dedirten akıl dışı olaylarla anılmaya devam ettiği için bu densizlikleri kendine, ülkesine ve milletine yakıştıramadıkları ve bu nedenle oluşturulan yanlı ve yanlış düzene ”Bu Sistem Değişmeli ”adlı eseri ve bu konudaki söylemleriyle başkaldıran aykırı ya da sivri dilli olarak tabir edilen ve öyle anıldıkları için bir şekilde susturulan ve susturulmaya çalışılanlardan biri olan ve bu alandaki düşüncelerini yüksek sesle haykıran ve icraatlarıyla halkının gönlünde taht kurarak yaşamaya devam eden süper vali Recep Yazıcıoğlu beyefendiyi vefatının yedinci yılında minnet ve şükranla yâd ediyoruz. Ruhun şad mekânın cennet olsun yüce insan.

Ülkenin ve insanların huzurlu ve güvenli geleceği için sivri diye anılan ve fakat son derece akıllı ve akılcı çıkışlarıyla halkına seslenen Yazıcıoğlu’nun“gözü, kulağı ve kalbi hep batı dünyasına yönelmiş olan doğu toplumları üzerlerindeki bu karanlık havayı gidermeye çalışmadıkları için bütün olumsuzlukların faturasını da çok ağır ödemektedir.

Hep ağlayan, iç sorunlarıyla uğraşan, darbelerle idare edilen, yaz-boz, yap-yık politikalarla ömür tüketen, kendi halkıyla arası açık bir devlet yapısıyla idare edilen doğu toplumları sonuçta büyük bunalım toplumu haline gelmektedirler. İşte bu bunalımlı toplumlardan biri de Türkiye toplumudur.

Kendi halkıyla, kendi değer yargılarıyla bir türlü barışık olmayan bir devlet yapısı ve halka rağmen halkı yönetmeye çalışan bir grup bürokrat sınıfı, her konuda uzman olduğunu iddia eden ve fakat her defasında açık veren bir aydın sınıfı ve ülkenin birlik ve bütünlüğü adına kendini kraldan kralcı gören bir grup iktidar sahibi insanların bu ülkeyi ne hale getirdiklerini hep beraber müşahede ediyoruz diyerek hayati önem taşıyan düşüncelerini yüksek sesle dile getirdiği “Bu Sistem Değişmeli” adlı eserinden alıntılar yaparak Yazıcıoğlu’nu anmak ve çok değerli düşüncelerini sizlerle paylaşmak istedik.

Kişiliği ve görev yaptığı bölgelerde ülkesinin ve milletinin huzurlu ve güvenli geleceği adına halka olan yakınlığı nedeniyle, sıra dışı fikirleri ve enerjisiyle, ayrıca bambaşka görüşleriyle Süper Vali olarak anılan Türkiye’nin Valisi Sayın Recep Yazıcıoğlu ruhun şad, mekânın cennet olsun, Seni minnet ve şükranla yâd ediyor. Düşüncelerinin bir an evvel hayata geçmesi noktasında millet olarak emin adımlarla ilerlendiğimizin herkes ve her kesim tarafından bilinmesi gerektiğinin altını çizerek, siz saygıdeğer okurlarımızı vefatının 7. yılında minnet ve şükranla yâd ettiğimiz süper Valimizin her biri altın değerinde olan süper düşüncelerinin yer aldığı“Bu Sistem Değişmeli” adlı eserinden alıntılar ile baş başa bırakıyoruz.

(Devamı Haftaya)

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank