content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

27 Nis

Sengeçen Hanı!..

Sakın söyleme kimseye seni sevdiğimi…

Gök kuşağı kıskanırda sonra saklar yedi rengini,

Bülbüller unutur serenat yapmayı, güller şaşırır hangi renk elbise giyeceklerini.

Yerçekiminin sözü geçmez düşen yağmur damlalarına.

Kar-ın ağarmış saçları yayılmaz toprağa…

Sakın söyleme sevgilim kimseye seni sevdiğimi…

Gök gürlemez korkmaz çocuklar uykusunda.

Uyanmaz kimse kabustan bi, “ELHAM” bi, “NAS”la…

illa söyleyeceksen gel kalbime fısılda.

Sakın! Dünya işlerini karıştırma aşkımıza…

Seni ilk gördüğümde katlim vacip oldu aşkın celladınca.

Nefesimi kaybettim ilk kez dudakların dokunduğunda yanağıma, kefenim diye sarıldım kucağına ve dahi mezarım bilip uzandım kollarına, sela’mı kuşlar verdi, cenazemi çiçekler kıldılar hiç secdeye varmadan.

Kırkımda şerbetinden tattım yüce aşkın. Kolay geçti sevmekten doğan hesabım. Bu vesileyle kalbimin sağından verildi kitabım.

Artık firar ediyorum yalnızlığından sevgilim.

Yoksa hasretin öldürecek beni, teslim oldum diyorum İbrahim misali sonsuza dek, “gale eslemtü lirabbil alemine” nerede beyaz bayrak diye, esaretim kabul görmüyor nezdinde…siper kazıyorum güllerin içine, bu seferde mavzer olup gözlerin tarıyor gönlümden kalbime.

Böyle savaş olmaz! Ya esir et ya da ver özgürlüğümü!…

Özgürlük dediysem, işgal et beni, kucaklayarak kat bereketli topraklarına, “Aşkın Birliği”ni kuralım Avrupa birliğinin karşısına…

 

ATATÜRK KÖŞESİ

Ben kalpleri kırarak değil kazanarak hükmetmek isterim..

 

DÜŞÜN-TAŞIN

Hatalarım var çünkü insanım…

 

GÖNDERMELER

-Meclis Başkanımız Cemil Çiçek Bey’in Adana’da gerçekleştirilecek olan Yörük Türkmen Şöleninin bir numaralı şeref konuğu olacağını duydunuz mu?

-Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’ un, sanat, sanatçı, kitap ve OKU-mak konusundaki hassasiyetini biliyor musunuz?

-Söyleşi ve imza günü dolayısıyla İstanbul’da bulunan Yüksel EVSEN’ in, boğaz manzaralı 8 yıldızlı İRFAN palas’ veda ederek yollarına kurban olduğu memleketine gece yarısı uçağıyla hareket ettiğinden haberiniz var mı?   

-İzmir’in makyaj ve kamuflajla örtülen kent merkezinin periferisinde yapılan nizam ve intizamsız binaların şehrin karizmasını allak-bullak edecek durumda olduğunu biliyor musunuz?

-Akdeniz Tv Haber Müdürü Umut YÜZER’ in ekibiyle yapmış olduğu tüm haberlerin Adana’da gündem belirlediğini bilmeyen,duymayan, izlemeyen var mI?  

-Eski bakan Ufuk Söylemez, Ortadoğu uzmanı Hüsnü Mahalli, yazar Eren ERDEM, Silivri’deki meslektaşımız ve vekilimiz Mustafa Balbay’a kitap imzaladığımdan haberiniz var mı?

-Siyah-Beyaz’a konuk olan Prf. Dr. Adem ERSOY’un; dobra, mert ve mütevazı tavırlarının izleyiciler tarafından takdir ve tebrik edildiğini duydunuz mu?

-Türkiye Çözüm Partisi Genel Başkanı, hukukçu, araştırmacı ve yazar Avukat Uğur Karaca’nın bin kilometre uzaktan Siyah-Beyaz Programına konuk olarak katılacağını biliyor musunuz?

-Yüreğir Şehremini Mahmut Çelikcan’ın; “birinci vazifemiz Allah rızası için ayırımsız herkese, herkesime hizmet etmektir.”dediğini bilmeyen duymayan var mı?

-Baskısı tükenen http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=445661&sa=107029153 ‘Dünya İnsanlık Ailesinin Yüz Akı 2 Mustafa’ isimli esrimizin ünlü bir yayın evi tarafından tekrar basılacağından haberiniz var mı?

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank