content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Oca

Sen Müslümansan Ben Şimendiferim!

Bu sitede de olmak üzere ağızlarından salyalar saça saça ordu ile ilgili binlerce şey söyleyen – eline fırsat geçmişken bunu kullanmaya çalışan – bir dolu adam var. Bunların içinde köşe yazarları, kitapkitaplar yazmış araştırmacılar, yazarlar, iş adamları, esnaf, sokaktaki insan yani kısaca herkes var. 18 – 19 yaşında delikanlıların, genç kızların ağzında “üç – beş tane şerefsiz general” lafı pelesenk olmuş,

söyleyip duruyorlar.

Daha önce de yazdım, orduyu savunmak gibi bir tavrım asla yok ve asla da olmadı ama bu en son balyoz mudur nedir bir saçmalık var, artık yuh demekten başka bir çare kalmıyor sanırım. Taraf isimli şebekler topluluğu gazete adı altında tek kanal yayın yapmaktayken habercilik adına bugüne değin bir sürü “ flaş” patlattı  ya en sonuncusu da bu; “balyoz”! neymiş 1. ordu tanklarla uçaklarla camileri mi bombalıyacakmış? Neymiş? Müslüman’ları ezeceklermiş değil mi? Ne Allah’sız , ne şerefsiz herifler bunlaaar! Oysa 8 yılda ordunun içi dışı hiç değişmemiş değil mi? Öyle delik deşik bir hale getirilmemiş ki, taraf gibi bir zavallılar gurubuna haber uçurabilecek kadar istihbaratı delinmemiş değil mi? Daha bunu yapamazken bu topraklar tarihinin görmediği bir katliamı yapmak için ordu gizli gizli hazırlanmıyormuş değil mi? Allah’tan taraf ve – tekrar söylüyorum – burada da yazı yazan “dehşet” Müslüman ‘lar var da  . . . . işte Allah’ın sopası yok değil mi? zaten Türk ordusu ile İsrail ordusu arasında ne fark var ki? Biri orada biri burada Müslüman katlediyor; işte bu!

Tabi bu ordu Nizam-ı Cedid ordusu olsaydı hiç böyle olurmuydu? Aaaah aah ! Olmazdı tabi!

Bu saçmalıkları burada kesip şu işin oluruna olmazına bir bakalım:

1) Türkiye Cumhuriyeti ordusu böyle bir şey yaparsa bir kez daha ordu niteliği alamaz, kazanamaz. Sakın “ senin haberin olmaz, seni kandırırlar “ demeyin. 2010 Türkiye’sinde isteyen herkes herşeyi duyar.

2) Taraf gazetesi ya asparagas yapıyor ya da içeriden bir yarden haber sızıyor. Her iki durumda da AKP’nin iktidarı kaybetmemesi için yatıp kalkıp dua etse iyi olur, çünkü demokrasi ve barışın son geldiği nokta aslında olması gerekenin çok uzağında. Barış güçler dengesinin ve kitlesel bilincin duyarlılığı ile oluşur. Suçlama içeren tahrik gücü yüksek söylentilerle değil. Demokrasi ise dünyanın tüm ülkelerinde sermaye guruplarının ( işçi, memur) haklarını kazanma savaşı sırasında ve sonrasında ortaya çıkmış haklar, özgürlükler ve eşitlikler bütünüdür. Sizce bu iki tanım Türkiye’de söylendiği gibi mi yaşanıyor?

Demokrasi ile ilgili bir başka belirleyici halktır, bu doğru. Ama kendi Allah’ ınız ile uyuşturduğunuz, sözde İslamiyet ile aptallaştırdığınız, elinde avucunda ne varsa ( 713 kamu kuruluşu) üç otuz paraya bu ülkede 200 yıldır gözü olanlara sattığınız ve demokratik olarak en önemli belirleyici olan “oy”  hakkını çaresizlikten 1 kg kömüre satın aldığınız zavallı gurubunu halk diye yutturduğunuza göre eh normal Türkiye’deki demokrasinin böyle çarpık olması. SAPIK İLİŞKİDEN SAKAT ÇOCUK DOĞAR; gayet normal !

Demokrasi ile ilgili bir üçüncü şey; en son 35 yıldır türban diye, din diye, Allah diye tamamen kendinize ait, aslı ile hiçbir ilgisi olamayan, tek amacın Türkiye’yi din kullanarak paçalamaya çalışan Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı zihniyetinin tozu dumanı ile beynimizin ırzına geçtiniz. Ne türban vardı Geçek İslamiyet’in içinde ne de Yaratan böyle bir şey emretmişti ama siz vatan hainliği uğruna bunu yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz. Başlarda demokrasi sözcüğüne diliniz pek dönmüyordu bu yüzden felksefesini kendi söyleyeceğiniz gibi değiştirince dilinize pelesenk ettiniz. Peki maden bu kadar düşkünsünüz demokrasiye eşitliğe haklara söyleyin bakalım ŞU ANDA, YANİ 2010’DA TÜRKİYE’DE DÜŞÜNCE SUÇLUSU VAR MI? KİM???????? KİMLER?????????

3) orduya geri dönersek, o şerefsiz general dediğiniz adamın geçmişine bir bak bakalım. İyi bak Allah’ın salağı iyi bak. Senin ne din, ne vatandaş, ne akademisyen, ne politikacı, ne bürokrat olarak asla göze alamayacağın şeyleri yaptı o adam o noktaya gelinceye kadar. Hiçkimseyi ofiste oturarak general yapmıyorlar anladın mı? peki hata yapmaz mı? yapar, ama bunu değerlendirecek olan ne sensin ne de senin o sapık manyak zihniyetin. O sorumluluğu sana versek ne yaparsın acaba? Sen daha elindeki kaleme, dilindeki kelama sahip çıkmaktan acizsin . . .

Türban takıp, sakal bırakıp, orduya laf sokmayla Müslüman olunsaydı, Yaratan Hz. Muhammed’i hiç peygamber olarak görevlendirmezdi sanırım. Hele Hz Muhammed sizi gördeydi ne yapar ne eder Yaratan’dan affını isterdi herhalde.

Mavi Günler

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

3 Kere Cevaplanmış to “Sen Müslümansan Ben Şimendiferim!”

  1. 1
    vedud murat Says:

    akıcı yazınızı okurken kafama bazı şeyler takılmadı değil ama , bir önemli söz, hz ali nin sözü aklıma geldi ..

    kendisine gelen müşrikler ya ali sen bu kadar ibadet ediyorsun kendini yoruyorsun secdelere kapanıp yalvarıyorsun bütün bunları ne için yapıyorsun demişler .
    hz ALİ ahirette gidiğimde rabbime hesap vereceğimi biliyorum ondan demiş.
    müşrikler ya ali ya eğer ahiret de hesap da yoksa demişler ..
    imam ali vardır eğer olmazsa da tarafımca sakıncası yoktur zira yaptıklarım sağlık ve sıhatim için çok faydalıdır demiş.

    evet orduya bu kadar yüklenmek yanlıştır düşüncesinde sizinle hem fikir im kesinlikle neticede peygamber ocağıdır .
    .................
    ya eğer yazılanlar çizilenler doğru ise ??????
    .................
    neticede taraf gazetesinin patlatığı flaş larda hep belge ve delileri mahkeme heyetlerine sunduktan sonra flaş ları patlatmışlar bunca belgeyi bularak mahkemelere sunmaları garipliktir belki ama imam ali nin sözü akılarda kalıyor maalesef ...
    YA DOĞRU İSE BÜTÜN BUNLAR ....

    Selametle

  2. 2
    Halil DAĞ Says:

    şüpheyle iş tutulmaz.
    hele de iş tamamen yargı konusu bir hal almışsa,
    hele de söz konusu olan bu mübarek toprakları iki üç sene sonra tepemize bomba yağdırmaya kalkacak olan abd karşısında bizi savunacak yegane varlık olan ordu ise...

    evet çok değil üç beş sene sonra abd nin tepemize bomba yağdırmaya kalkacağından kimsenin şüphesi olmasın.
    zaten abd içerdeki adamlarının asimetrik psikolojik çabaları ile daha şimdiden orduyu çökerterek "GÜLEN-TARAF" olmaya çalışmaktadır.

  3. 3
    idris Says:

    tamam Allah emretmedi,türban yok,oruç zekat gibi kandırılmış cahil halkın değerleri falan hiçbiri yok da,size ne bundan,olup olmadığından Allahın emri mi değil mi size ne?saçma olan aydın sıfatlı aslında kendi halkına moloz muamelesi etmekten ve onun inançlarını horlamaktan başka da bi cacık yapamayan insanların ya Allah emretmedi,ben biliyorum!! edaları,hayırdır sms olarak mı geldi Allahtan size ne!!kimsenin inancı sizi bağlamaz bu bir,ikincisi de şu ki dinsizlik ayrı birşey ancak din düşmanlığı ayrı birşeydir,ben dinsize söz edemem ki Rab kimseye o hakkı vermedi,ama benim inancıma,dinime karımın kızımın başındaki türbana karışıldığında,ezandan rahatsızlık duyulduğunda sölenecek tek söz,erkin koray puştu ki bizim halk adam etti ama bi sik değil kendisi,ülkeyi terkedebilriim,sosyalist takılın anti kapitalist falan oh ne ütopik hoş sözler,insan dinlese orgazm olur ama garip olan bu tipli puştların hepsinin ikinci yuvası amerikada,bir garip unsur da halka aptal deyip kendini üstte görenler ya sadece koca bi hiçse ve üretken sizhniyetten yana kuru kuru muhalefet ediyosa,nasılsa maaş geliyo bolca,aptal olan halk vergi ödüyo,deyyus hukukçu başörtüsü yasak diyo benden aldığı maaşla,memleket karışsın s.kinde değil nasılsa maaş yatıyo,oğlu kolejlerde okur ama devletçidir,şimdi de ak parti memleketin anasını mı s.kiyo,s.kmezse ben onun aklını s.kiyim,yıllardır abdestsiz kızılbaşlar zulmetti aptal halka devlet dairelerinde,biraz da badem bıyıklar "şakir" şakirt değil,onlar bağırtsın,memleketten bi cacık olmaz ve atatürk bu hengame de böle aydınlarca anıldığından tek üzüldüğüm adam,adam sirozdan kahır etti de gitti beyni durdu,napsam da memleketi dik tutsam diye,şimdi cemaat ve cem evleri arasında gidip geliyo,yazık,aziz nesin g.tvereni de %60 ı aptal diyo,aptal ki hala vergi ödüyo,ve sokaklara çıkıp bütün üniversite binalarını personeli ile yakmıyo,kültür üniversitesinde öğrenciler s.kiştirilmek için uğraşılıyo,fatih üniversitesinde de namaz için,halk da aptal ya sex in yasak olduğunu sanıyo nikah olmadan o yüzden badem bıyıklı puştlar kar payi ile s.ksin diyo,halkın kararı ortada,zeki demirkubuz şöle söler tüm durumlar için "dedim bekir kendi kendime,eğ başını usul usul yürü şimdi,isyan etmenin faydası yok,kaderin böle."kaçılmazdan zevk almak en fantastiği gibi görünse de hoştur.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank