content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 Eki

Şehit Analarını Ağlatan Bir Barış’a İnanmıyorum!

Sevgili dostlar son zamanlarda ‘’Açılım’’ adı altında gerçekleştirilen tasarılarla Türkiye halkı ciddi anlamda yıpratılıyor. Yalnızca Türk halkı ve Türk anaları değil oğlunu PKK’ya kurban veren Kürt Anaları da aynı şekilde üzülmekte, canları yanmaktadır.Daha evvelki yazılarımda belirttiğim gibi bu ülkenin ana sorununun Kürtler değil, PKK olduğunu belirtmiştim. Şimdi aynı şekilde yaşanan bu olaylardan Kürt kökenli kardeşlerimizde rahatsızlık duymakta ve bu ülke uğruna şehit verdikleri evlatları için onlarında yürekleri sızlamaktadır.

Ülkemizde hiçbir Kürt-Türk sorunu yaşanmadığı halde yapılan açılımlarla bu ülkede sanki Kürt-Türk sorunu varmış gibi gösterildi. Oysaki sorun Kürtler değildi, bu ülkeyi bölmek ve parçalamaktan başka bir düşüncesi olmayan PKK’dır.

Komşularınıza bakın, yeğenlerinize, eniştenize, sıra arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza hiç Kürt oldukları için sorun yaşadınız mı? Aynı bayrak için savaşan, vergi veren ve omuz omuza cepheye giden Kürtlerle böyle bir probleminiz oldu mu?

Dahası şehit cenazelerine dikkatle bakın…

Kürt analarının oğullarını bu vatan uğruna şehit vermelerinin feryadını duyacaksınız. Durmayan gözyaşlarının ve susmayan acıların tanıkları olacaksınız.

Ve PKK’nın ülkeyi nasıl Kürt-Türk ayrımına sürüklediğini göreceksiniz.

Açılımla birlikte gelişen olaylar zincirinin, hiçbir hastalığı olmadığı halde verilen ilaçlarla nasıl sağlam insanı hasta ettiğinin farkına varacaksınız.

Ve bu ilaçlar bizi her geçen gün biraz daha hasta etmeye yetiyor.

PKK’nın başı Öcalan’ın talimatıyla PKK’lı teröristler dağdan indiriliyor ve sözde pişmanlık yasasıyla dağdan indirilen eli kanlı katiller formalite icabı gerçekleştirilen sorgunun ardından serbest kalıyorlar!

Sonrasında da ortalık sanki zafer bayramıyla kutlanan bir şenlik havasına bürünüyor ve eli kanlı katiller adeta şov yapıyorlar.

Söylermisiniz bana dünya’nın başka ülkesinde böyle bir olay görülmüştür?

Sevgili dostlar, adına ne diyorsanız deyin, ister kardeşlik açılımı, ister barış gücü isterse’de demokratik açılım deyin, eğer bu ülke’de gazilerimiz isyan ediyorsa, şehidimin canı yanıyorsa, şehit analarının da gözyaşları dinmiyor yürekleri sızlıyorsa ben öyle barışa inanmıyorum!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank