content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 Eyl

Savaş Olacak Ve Bizi Kasırgalar Bekliyor (Mu?)

SAVAŞ OLACAK VE BİZİ KASIRGALAR BEKLİYOR (MU?)

Ülkemizde önümüzde ki günlerde siyasetin ısınacağını ve AKP hükümetinin çok zor günler yaşayacağını görmek için politikadan anlamak gerekmiyor. Hemen yanı başınızda size rağmen savaş olacak ve size rağmen Ortadoğu yeniden dizayn edilecekse ve sizin ne ekonomik, ne de siyasal gücünüz yoksa; ayrıca yeni şekillenen dünyayı okumaktan uzak siyasetçileriniz varsa işiniz zor demektir.

Yatırımlar durma noktasına geliyor. Herkes savaş olmayacak mış gibi yaşamaya çalışıyorsa ama psikolojik olarak ta savaş olacak mış gibi yatırımlar duruyorsa, piyasada dengeler sarsılıyorsa ve yeni bir ekonomik kargaşanın tufanı hissediliyorsa ülkemizi bir kasırga bekliyor demektir.

Bu hükümetin başarılı olmasını istiyorum. Çünkü başarısızlığın üzerinden prim yapılmasını istemiyorum. Hükümetin başarısızlığının işyerlerinin kapanması, insanlarımız için işsizlik, ekonominin çuvallaması olduğunu biliyorum.

Ülkemi seviyorum. Hiç kimseye karşı siyasi hasımsızlık hissetmiyorum. İstiyorum ki, başarılı olsunlar. Fırtınalı denizde, dalgaların arasından bizi limana ulaştırsınlar.

Görülen o ki, toplumda müthiş bir güvensizlik yayılıyor. Yapılması gereken güvenin sağlanmasına yönelik adımlar atmaktır. Her aklı başında olan siyasetçinin yapması gereken de; küçük hesaplar için, güvensizliğinin yaygınlaşmasına yönelik katkı yapmamaktır.

Sahi Türkiye’yi yönetenler ve yönetmek isteyenler neden karnından konuşuyorlar. İktidarda olanlar ve muhalefet de olanlar neden akıllarından geçeni ve ülkenin çıkarları için konuşmuyorlar? Ülkenin menfaatlerini düşünüyor ve konuşuyorlarsa, biz başka bir ülkede mi yaşıyoruz?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank