content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 Eki

“Sars” Biolojik Savaşın İşareti mi?

“Sars” bir biyolojik savaşın işareti mi?

Her şeyde komplo aramaya başladım. Bir gelişme mi oluyor; ‘acaba arkasında ne var?’ diye merak ediyorum. Son günlerde uzak Asya’da ortağa çıkan Sars hastalığının arkasında uluslar arası istihbarat örgütlerinin olduğunu düşünüyorum. Biyolojik bir saldırı ihtimalini çok yüksek görüyorum.

Sars hastalığının çıktığı ilk günlerde ki kuşkum, bugünlerde daha da artmaya başladı. Kuşkularım neden artıyor?

Uzak Asya bugün Amerika ve AB’den sonra üçüncü ekonomik merkez olmuştu. Hatta ABD ve AB ekonomilerini tehdit ediyordu. Dünyanın en ciddi turizm merkezlerinden biriydi. Avrupa bugün iç turizmi öne çıkartan kampanyalar başlatıyor.

Sars hastalığı paniği ortaya çıktığı günden itibaren, Uzak Asya ile çalışan şirketler anlaşmalarını iptal ediyorlar. Uzak Asya ekonomik olarak ciddi bir tehdit altında. Yakında büyük bir ekonomik çöküş olursa benim için sürpriz olmayacak. Ne dersiniz, savaşın yeni şekli biyolojik mi olacak?

Bu işten en çok kazançlı çıkacak ülkelerin başında ülkemiz olacağa benziyor. Avrupa ve ABD’den Türkiye’den tekstil talepleri artmaya başlıyor.

Bugün gazetemizde okuyacağınız gibi, Sars hastalığının dolandırıcılığı başlamış. Bizden uyarması, aman dikkatli olun, sakın sars’ılmayın.

……….

Yarın 1 Mayıs emekçilerin bayramı. 1977 yılından beri her koşulda kutladığım, emekçilerin bayramına yarın bende katılacağım. Yıllardır yasaklı olan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın, yasallaşma ve demokrasinin tüm kural ve kurumlarıyla yasaksız egemen olduğu bir ülke mücadelesinin bedeli çokağır olmadı mı? Ülkemiz insanları yasaksız bir ülkede yaşamayı hak etmiyorlar mı? Yeryüzünde yaşayan tüm insanların eşit, özgür ve kardeşçe yaşadığı bir dünya dileğimi bir kez daha yenilemek istiyorum.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank