content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 Mar

Şaibeli Seçim De AKP Sendeledi Mi?

Şaibeli bir seçimi geride bıraktık. Hemde gerçekten şaibe ve 10 can kayıplı, 111 yaralı ile kapatılmış bir blanço ile. Ankara, istanbul gibi bazı illerde elektriklerin kesilmesi, kaçırılan, çalınan oylar iddiası, YSK''nın son günlerde icat ettiği tck

Şaibeli bir seçimi geride bıraktık. Hemde gerçekten şaibe ve 10 can kayıplı, 111 yaralı ile kapatılmış bir blanço ile. Ankara, istanbul gibi bazı illerde elektriklerin kesilmesi, kaçırılan, çalınan oylar iddiası, YSK'nın son günlerde icat ettiği tc kimlikli oy kullanma maskaralığı, Cumhurbaşkanının seçimleri etkileyecek şekilde devreye girip kararı yumuşattırması v.s.

Şimdi bu şekilde yapılmış bir seçime adil ve düzgün bir seçim demek mümkün mü? Bize göre mümkün değil. Size göre nasıl bilemiyrum

Ama bu seçime bu şaibeler ve can kayıpları ile, ortaçağda bile görülmeyecek basit ve çirkin girişimler, şaibeleri katlayacak uygulamalar, seçmen kütüklerindeki hayali seçmenler neler neler. Nasıl bir seçim bu ? Böyle bir ülke nasıl demokrat ülke olur, buna fırsat verenler nasıl demokrat olabilir. Bunlara fırsat veren YSK nasıl bir kuruldur ve tarafsızlığı ne kadar inandırıcıdır sizler karar verin. 

Gelelim seçimlerin sonuçlarına ve mesajlarına: Bu seçimlerde Akp bize göre sendelemiştir eğer kendine çeki düzen vermezse Anap gibi siyasi tarihteki yerini almaya hazırlanmaktadır. Bu seçimlerin iki galibi vardır bize göre duygusal bir günde yapılan seçimlerde BBP oylarını katlamış ve ben de varım demiştir. Yeni başkanı ve vizyonu ile saadet partisi geliyorum demektedir ve yüzde yüz oy artışı yaparak geleceğimize damgasını vurmuştur. 

CHP ve MHP ise artık yönünü halka çevirmeli ve demokratlaşmaya gayret ederek halkın kendilerinden beklediklerine kulak vermek zorundadırlar. 

Belki de bu seçimler bir erken genel seçimin habercisidir de...

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank