content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Ağu

RT Erdoğan’ın Gücünü Kötüye Kullanmayın..!

RT Erdoğan’ın Gücünü Kötüye Kullanmayın..!

Aziz Türk milletinin dinine olan bağlılığı ve hassasiyetini bilerek kendince yerinde ve zamanında kullanmayı başaran dönemin başbakanı, günümüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde;

Ordu Büyükşehir Belediye başkanı olan Enver Yılmaz başta olmak üzere hiçbiriniz, kendinizden ve aday gösterildiğiniz şehirden zerre kadar bahsetme cüreti göstermeden, T.C.devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz ifadesiyle Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan tek söylediğiniz Ordu Büyükşehir olacak, Ünye büyük ve en güçlü ilçe olarak hizmetlerin alasını alacak demek suretiyle;

Kendinizi ve ilçenizi yerle bir etme pahasına oylar başbakanımıza diye-diye yattığınız yerden 20’de 20 yaptırıp bedavadan elde ettiğiniz RT Erdoğan’ın siyasi ve ekonomik gücünü hizmet ve hayırda Allah rızası için
kullanarak oy verenlerinde vermeyenlerinde gönlünü olsun almaya çalışın..!

Lütfen, eski başbakan yeni cumhurbaşkanı RT Erdoğan’ın sayesinde torbadan çıkarak yattığınız yerden seçilip Ordu’da elde ettiğiniz siyasi ve ekonomik gücünüzü, kendiniz ve bir avuç yandaşınızla partinizin siyasi ve ekonomik çıkarları için değil. Hatta beleş yaşamayı adet haline getirmiş utanmaz ve arlanmazlar için de değil..!

Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı dâhil sıcağın ortasında şehri ve insanları susuz bırakmak bir yana darmadağın, delik deşik ettiğiniz, işinizi yarım yamalak bitirdiğiniz halde açtığınız cadde ve sokakları döşemeden çevreyi ve insanları toza toprağa boyadığınız yetmezmiş gibi;

Hayır yapma adı altında reklamdan öte gitmeyerek, vara yoğa beleşten para harcamak yerine elinizdeki Siyasi ve ekonomik gücünüzü,kan kustukları halde, kızılcık şurubu içtik diyecek kadar onur ve gurur sahibi Ordu ve ilçelerinde ki Yaren’lere Allah rızası için kullanın ki, yaptığınız hayırdan hem partiniz ve görevlileri,hem de Ordu-Ünye ve ilçeleri hayır görsün..!

Bu şekilde yaptığınız ya da yağacağınız hayırlardan arta kalan siyasi ve ekonomik gücünüzü de, Ordu ve ilçelerinde öncelikli hizmetlerde kullanmaya gayret gösterin ki; sonrada, ben ya da biz, Yaren’imizin akülü araç ihtiyacını basından, medyadan duyduk ve öğrendik.
Akülü aracını almakla kalmayıp, her türlü ihtiyacını karşılayarak, onu okuması konusunda kimseye muhtaç etmeyiz, etmeyeceğiz diyerek yalandan yere ahkâm kesmek zorunda kalmayın..!

Kısacası ülkemiz genelinde olduğu gibi, Ordu ve genelinde sağlığın adamlığın, siyasetin ve ticaretin kadrini kıymetini bilmeyenlerin ibret alarak hayatımıza ona göre yön vermemiz için birlikte yaşam sürdüğümüz içine kapalı Yaren’ler çok.

Mesele bu yarenleri arayıp,bulup dinimizin emirleri doğrultusunda yaralarına merhem olmak.Onların sırtından bu şekilde yardım yapıyoruz diyerek oy kazanmaya yönelik hoş olmayan hareket sergilemek değil..!

İşte bu nedenle diyoruz ki, mecburiyet nedeniyle yüzünü kızartmak durumunda kalan Yaren’lerimizi medyaya çıkmadan önce arayıp bularak ihtiyaçlarını adam gibi, dinimizin emirleri doğrultusunda gidererek hem Yaren’lerimizin, hem de ailelerinin ya mevlasını Allah rızası için almak ve kazanmak varken;

Ordu Büyükşehir belediye başkanı ile İstanbul Beşiktaş belediye başkanı hemşerimizden evvel davranan reklâm hayırcısı bir ulusal gazete yöneticisi akülü aracı teslim ettiğine dair”

Yareni Duyduk” başlığı ile ilk sayfadan verdiği resimli haberinde; Bacakları olmadığı için okula gidip gelmekte zorlanan minik Yaren akülü araç hayline kavuştu. Anne Azimet Ömerustaoğlu, çok mutlu olduklarını belirterek aracı temin eden İhlâs Holding’e teşekkür etti diye verilen haberle dünyadan bihaber 8 yaşındaki evladımıza yedi düvele duyurarak yapılan reklâm içerikli hayırdan hayır çıkmaz.

Siz siz olun, bedavadan elde ettiğiniz siyasi ve ekonomik gücünüzü kendiniz ve bir avuç yandaşınız için değil. Allah rızası için kullanarak bırakın bizi, kendinizi ve ailenizi vebalden kurtarmaya çalışın diyor, saygılar sunuyorum...!
Ahmet Yenin
RT Erdoğan’ın Gücünü Kötüye Kullanmayın..!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank