content
12 Ara

Polisimiz Altın Devrini Yaşıyor

Daha öncede  dikkat çekmiştim.

Son zamanlarda polise karşı yapılan  saldırılar  iyice  arttı.PKK yandaşları  adeta bu  iş için  görevlendirildiler. Ülkenin bir çok yerinde doğrudan polis karakollarına yapılan saldırıların artması bana seksen öncesi manzarayı  hatırlatıyor.

Polis altın dönemini yaşıyor. Bu gün artık askere olan güven kalmadı. Seksen öncesi önce olay çıkartılıyordu arkasından asker gelerek istiklal marşı ile karşılanıyordu. Sözde asker ört bas ediyordu. 12 Eylül de yapılan ihtilal ile oynanan oyun tüm çıplaklığı ile ortaya çıktı. Artık  asker kışlasında vatan savunması ve  verilecek  görevleri beklemesi gerek.Sanırım yine aynı noktaya çekecekler. Önce polisin sözde halk ile arasını açacaklar. Sonra sanki polis işi yapamıyormuş gibi asker şehirlere davet edilecek. Bu olayları durdurması için. Tabii olaylar duracak. Bu oyuna ne genel kurmay ne de hükümet düşmemelidir.  Sözde PKK yandaşlarının ayaklanması gibi  görülen bu olaylar polisi gözden  düşürmeye yönelik bir  operasyondur. 

Ama oyunun sökeceğini sanmıyorum. Polis son derece iyi konumda. Bütün mesele hükümetin ve parlamentonun polise desteğinin son derece iyi olması gerek.

Tokat ilinin Reşadiye ilçesi kırsalında Askerlerimiz kurulan pusu yazık ki 7 genç çocuğumuzu daha aramızdan ayırdı. Yedi Şehit daha verdik.

Bu şerefsizce yapılan saldırı, tam da hükümetin devlet politikası olarak belirtilen demokratik açılım projesinin tartışıldığı şu günlerde olması oldukça manidar. Bu sebeple  bu  saldırıyı  gerçekleştirenler mutlaka  bulunmalıdır. Bu saldırının Kürtler adına yapıldığını düşünmüyorum. Bu saldırının açılım sürecini baltalamak amacı ile yapılan taşeron gurupların yaptığına inanıyorum. Bunların aynı zamanda Ergenekon terör örgütü ile alakası da olabilir. Bu sebeple bölgede çok ciddi bir inceleme ve araştırma gerekir. Bu hainler sadece hükümeti ve açılım sürecini yıpratmak amacı ile böyle haince bir pusu attılar.  Kandan beslenenler var. Kan akmasından fayda bekleyenler var. Bunların kökü kazanmadıkça rahat nefes alamayız vesselam.

Şeehitlerimize  Allahtan rahmet diliyorum.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank