content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

29 Tem

PKK Saldırıları Neden Artıyor?

Son 3-4 aydır PKK saldırılarını yoğunlaştırdı, TV'lerde bilende bilmeyende bu konuda ahkam kesiyor ama ben asıl gerçeği açıklayayım. PKK bir Kürt Kuruluşu değildir. ERMENİ ASALA'nın isim değiştirmiş şeklidir, verdikleri en küçük zararı bile kar belleyen bir Ermeni Teşkilatıdır, bu nedenle polis-jandarma teşkilatının yanı sıra vatandaşlarımızda bu konuda çok uyanık olmalıdırlar. PKK'nın içinde Türk-Müslüman ismi taşıyan çok sayıda Ermeni vardır, kendilerini Yunanistan-AB-ABD-İsrail-Rusya-Bulgaristan vb.gibi ülkeler desteklemektedir. İlişikte PKK içinde faaliyet gösteren Ermenilerin soyunu gösteren bir liste.

Bunları inceledikten sonra kararınızı verin. ABD'de okuyan 3 Ermeni gençle röportaj yapan 1 Türk Profesöre Ermeni Gençlerden birisi şöyle cevap vermiştir. ''SİZ TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNA, DOĞU ANADOLU DİYORSUNUZ. BİZ ANKARA'YA KADAR OLAN BU BÖLÜME BATI ERMENİSTAN DİYORUZ, ERMENİSTAN'DA ŞİMDİ HERKES HARIL HARIL TÜRK ÖRF VE ADETLERİ İLE TÜRKÇE ÖĞRENİYOR. SİZİ İÇERİDEN YIKACAĞIZ, BİZDE ZATEN BUNUN İÇİN HUKUK OKUYORUZ. ÖLÜNCEYE KADAR TÜRKİYE İLE UĞRAŞACAĞIZ, 1915'İN İNTİKAMINI ALACAĞIZ.''
Ayrıca Erivan'da bulunan Barış Müzesi'nin tavanında PKK'lıların elde etmek istedikleri toprakların haritası vardır, PKK'yi Ermeniler kullanmaktadır. Güneydoğu'da devlet kurmak isteyenler olayları niçin Türkiye'nin her tarafına yayıyor dersiniz ?

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank