content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

26 May

Pişmiş Aşa Su Katmayın!

Birilerinin ağız kokusunu çekerek ne iş verirlerse yaparım derken bir şekilde devletin şefkatli kolları altına girmeyi başaran beyler sanki memleketin bütün yükü sadece sizlerin omzunda imiş gibi devletin her türlü nimetlerinden azami oranda yararlandığınız halde yinede yetinmeyip daha yok mu demeye, bütün bunlar yetmiyormuş gibi sendika kamburunuzla işleri askıya alarak ülkeye ve insanlarımıza hatta bütün canlılara zarar veriyorsunuz.

Eğer bizde insanız, hep beraber bu ülkede yaşıyoruz diyorsanız ki zaten yaşıyorsunuz, Yüce dinimiz “Komşusu aç iken, tok yatan kimse bizden değildir.” ferman etmiştir. Bu nedenle ülkeyi ve insanları zorda bırakacak her türlü olumsuz davranıştan uzak durmanız gerektiği için halkı ve ülkeyi zorda bırakmaya zerre kadar hakkınız yok!
Toplamda yetmiş küsur milyon insanın yaşam sürdüğü cennet vatan ülkemizde kabaca 15-20 milyon seçilmiş, artanmış, işçi ve memursunuz. Sizin dışınızda neresinden baksanız iki katınızdan fazla işsiz güçsüz, çalıştığı halde geçinmekten aciz 50-55 milyon dolayında yaşam mücadelesi veren insan var.

Bu insanların sizlerin bitmek tükenmek bilmeyen zam vs talepleriniz zaman zamanda eylemleriniz yüzünden vatan millet Sakarya zihniyetiyle kendilerini ve ailelerini geçindirmeye çalışarak onlarca sıkıntı çekmelerine rağmen, olayı kader olarak algılayıp gıkı çıkmazken, siz hala nalıncı keseri gibi kendinizden yana yontmaya devam ediyorsunuz.

Tabi bütün bunları koltuklarını ilelebet koruma çabası içinde olan malum iktidarların sayesinde yaptınız ve halen yapmaya devam ediyorsunuz. Ama öyle bir gün, öyle birileri gelir ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi bu cennet vatan ülke seçilmişi, atanmışı, işçisi, memuru ve sade vatandaşıyla ayrısı gayrısı yok, işinize gelirse demeye gelen son sözüyle ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan fitir fitir geri getirir.

Bu nedenle, bir istekte ve talepte bulunurken üzerinde yaşadığınız cennet vatan ülkemizin Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde canını dişine takan atalarımız tarafından ne şartlar altında nasıl kazanılıp dünyanın en stratejik noktasında Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi kurarak rengini şehitlerinin kanından alan ay yıldızlı bayrağımızın gönderde gururla dalgalandığının hesabını çok iyi yapmalısınız.

Çünkü Devletin sosyal ve ekonomik güvencesi altında olup elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan yaşayan 15 ya da 20 milyon dolayında seçilmiş, atanmış, işçi ve memur olarak birlikte yaşadığınız halde hiçbir güvencesi olmayan 50-55 milyon insanın yeter be artık çok oldunuz demesine fırsat vermeden, aklınızı başınıza alın ve pişmiş aşınıza su katmayın diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Pişmiş aşa su katmayın!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank