content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

08 Nis

Peygamber ve Kur’an’dan Korkanlar…

Soyadı Coral, adı Mehmet olan bir kart horoz, yönü ve yolu belli olan HABERTÜRK TV. Kanalında yapılan istismarcı bir programda Peygambere hakaret ediyor, meşhur (!) olarak gündeme düşüyor.Türkiye’de; dine, imana, İslam’a, ahlaki değerlere, millî hasletlere hakaret, saldırı, küfür ettiğiniz zaman meşhur olur, köşeyi de dönersiniz.
Veya ‘Türkler bir buçuk milyon ermeni kesti’ dersiniz, Oscar ödülü alırsınız.
Veya, hainlere kahraman, kahramanlara hain dersiniz, ecdadı kötülersiniz, maziye söversiniz, muhteşem yüzyıl dizisinde olduğu gibi haşmetli bir hükümdarı seks kölesi olarak lanse eder, sarayı kerhane haline getirirseniz, ‘Göğüs şov’ yaparsınız, milyarları cebe atarsınız. Veyalar vesaire olarak çoğaltılabilir, iyi bilirsiniz.

1947 yılında İzmir'de doğdu. Amsterdam Üniversitesi ve Lahey Uluslararası Akademisi'nde ekonomi mastırı yapan. 1999'da ülkemizi temsilen Balkan Halkları Edebiyat Ödülü Balkanika'ya katılan, Kitapları İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve Yunancaya çevrilen yazarın Mason veya Yahudi olduğunu bilemem. Ancak televizyon programındaki zırvaları, ihanet noktasında…
Temizlik görevlilerinin başörtülü olarak çalışmalarına izin verilmediği Habertürk çirkin bir olayla yine gündemdi. Habertürk TV'de şimdi de Peygamberimize hakaretler yağdırıldı.

Hz Ebu Bekir'in kızıdır. Müslüman hanımların sormaya utandığı sorulara cevap vermesi için peygamberimiz Hz. Aişe ile evlenmiş ve onu öğretmen olarak yetiştirmiştir. Hz. Aişe peygamberimizden 2000 hadis rivayet etmiş, Müslüman kadın ve erkeklere öğretmenlik yapmış, hatta Müslüman orduların komutanlığını dahi üstlenmiştir.

Hz. Aişe, Peygamberimizin dul olmayan tek eşidir. Hz. Aişe'nin ablası Esma hicrette 27 yaşındaydı. Hz. Aişe ablasından 10 yaş küçükolduğuna göre onun da hicrette tam 17 yaşında olması gerekir. Ayrıca Hz. Aişe peygamberimizden önce Cübeyr'le nişanlanmış, daha sonra dini nedenlerle ayrılmışlardı. Demek ki evlenecek çağda bir kızdı, nişanlanmış, nişan bozulmuş sonra Peygamberimizle evlenmiştir.
Peygamberimizin bakire olarak aldığı tek kadın olan Hazreti Ayşe ve peygamberimiz hakkında haddini aşan, yalanlarla dolu, tahrik eden, iftira yağmuru konuşmaları, bardağı taşıran damlalar olarak Müslümanları rahatsız etmeli.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, halk arasında infiale neden olan skandal programla ilgili Mehmet Coral, Sunucu Oylum Talu, kanalın genel yayın yönetmeni Semin Kaya hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesinden soruşturma başlattı.
“Kutlu Doğum Haftası” kutlamalarının başladığı, O’nu anlatmaya, Sünnetini yaşamaya hiç bir gücün yetmediği bir kaos ortamında, bir şiirimizle İki Cihanın Güneşini selamlayarak, “Allahın lâneti bu tür kimselerin ve şer güçlerin üzerine olsun!...” niyazında bulunalım:

MUHAMMED!
“KIYAMET KOPUNCA, CANLAR UYANIR,
KÂMİL DERVİŞ MÜRŞİDİNE DAYANIR,
YÜZÜN YERE KOYMUŞ HAK’KA YALVARIR,
“AH ÜMMETİM!” DİYE AĞLAR MUHAMMED.”
(OSMAN ABDÜL’DEN CUMA MESAJI )
...............................
CAN İÇİNDE CAN, NÂLÂNLAR UYANIR,
YEDİVEREN GÜL RENGİNE BOYANIR,
HAK KAPIDA, HAK EMRİNE DAYANIR,
DUALARDA ÜMMET İÇİN YALVARIR,
SECDELERDE ELLER BAĞLAR MUHAMMED!
ÂŞIK OLAN AĞLAR, SIZLAR BAĞIRIR,
YUNUS GİBİ SEHERLERDE ÇAĞIRIR,
ÂMELİNİ İHLÂS İLE YOĞURUR,
YEMEZ, İÇMEZ, BAŞKASINI DOYURUR,
ZAMAN ÖTESİNDEN ÇAĞLAR MUHAMMED!
GAM TÛRABI EZEL/EBET NEDENDİR?
HAYAT DENEN ÇİLE DOLU BEDENDİR,
KÂMİL İNSAN, EDEP/ERKÂN ÊDENDİR,
ÖLÜM ANI, KEFEN ALIP GİDENDİR,
FERYAT EDER, YÜREK DAĞLAR MUHAMMED!
GÜLİSTANA GÜL DİKEREK AĞLAYAN,
KADERİNİ TEL BÜKEREK BAĞLAYAN
GÖNÜLLERE MEŞK EKEREK ÇAĞLAYAN,
SEVDÂSINI AH ÇEKEREK DAĞLAYAN,
ŞEFAAT KIL ÖLÜ, SAĞLAR MUHAMMED!
MECNÛN OLUP AŞK ÇÖLÜNE DÜŞELİ,
NEFS-İ EMMÂREDE ÇUKUR EŞELİ,
SEVGİ HARMANINDA ÇİÇEK DÖŞELİ,
MENZİL KERVANINDA YOLLAR MEŞELİ,
AŞK DA KEMÂLİ DE AĞLAR, MUHAMMED!

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank