content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Şub

Pembe Uykunun KARANLIK Rüyası

Amerıka Insanını Anlamak Zor

Yurt dışında insan yasadigi ulkenin guzelligini, sicakligini, insanındaki misafirperverligini ozluyor. Ulkemizdeki insanlarin hissettigi duygulari gostermesini icten pazarlikli olmamasini birakin Amerika'yi dunyanin butun ulkelerine degismem...

Sadece misafirperverlik veya duygulardan bahsederek orf adet dersi vermek degil gayem, Ulkemizde de bir takim degisiklikler var malesef, Cinsiyet ve Es secimleri diger ulkelere oranla daha gevşek. Bu bile insanin guvenli nefes alip vermesini ve huzurlu olmasini sagliyor..

Amerika'da biri ile tanismadan once cok dikkatli olmaniz gerekiyor… İyi gozlemlemeniz ve tanisacaginiz veya arkadas olacaginiz kisiyi iyi analiz etmeniz gerekiyor... Bu Amerika'da yasayan Turk insani olsa da boyle maalesef...

Barda, diskoda, kutuphanede, sokakta, sinemada mekan cok onemli degil bir bayanla tanismak istediginiz de karsiniza tam bir feminist lezbiyen cikabilir… Aynı şekilde gorunuse aldanabilirsiniz, ustu kadin alti erkek!!!!

Kendine guvenen bir erkek olarak konusabilecek bir erkek arayisina ihtiyaciniz olabiliyor kimi zaman bu durumda futboldan bahsedecek basketbol macina gidecek ve tavla oynayabilecek siradan bir erkek arkadasini buldugunuzu sandiginiz O sırada karsiniza sizden hoslandigini ve birlikte olmak istedigini soyleyen bir HOMOSEKSUEL cikabilme sansi… Amerika'da yasayan Escinsel sayisı yuzdeye vurulursa %20 gibi bir oran ortaya cikiyor. Yani tanisacagin 10 erkekden 2 si Homeseksuel 10 kadindan 2 si Lezbiyen olma sansi cok yuksek...

Hadi karşınıza cikmadigini duzgun bir erkekle veya kadinla iliski kurmaya kalktınız.. Siz suphelenmeseniz sizden muhakkak suphelenecektir.. Acaba cinsel tercihi nedir. diye..

O yuzden ilk tanismalarda Amerikanin bir cok eyaletinde şu diyalog geçer.

Merhaba

Nasilsin

Ismin ne

Cinsel tercihin nedir!!!

Amerika'da her ulkeden her din ve irkdan insan oldugu icin farkliliklar olabiliyor ama.. genelde bu insanlar yani erkekden hoslanan kadinlar veya kadindan hoslanan erkekler bile.. Cinsel birlesmeler “anus” yolu ile yapiliyor.. Bu kaniya tanisdigim sohbet ettigim insanlar veya internet sitelerinde paylasilan itiraflardan vardim..

Birde Turk ve Musluman aleminin igrenc diye algiladigi yatak fantazilerini ve yasamlarini anlatmaktan buyuk zevk aliyorlar. ve kadinlar icin “bekaret” inanilmaz utanc verici bir olay..

Simdi bu yazimi okuyanlar icersinde agizinin suyu akanlar keske Amerika'da olsaydim diyenlerde olacaktir.. ama bir gercegi vurgulamak veya unutmamak gerekli..

AIDS bulasma riski 21 yas alti gencelere kadar indi..17 yasinda ve yasinin ustunde 10 binlerce gencte cinsel yolla bulasmis AIDS, KISIRLIK ve omur boyu cekecegi CINSEL hastaliga rastlanabiliyor

Ben buna Pembe Uykunun KARANLIK rüyası diyorum..

Şen ve esen kalın...

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank