content Güney Marmara Yaşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
21 Oca

Öztaylan Yine Döktürdü!.

Nev-i şahsına münhasırlığı ile artık tüm Türkiye tarafından tanınan eski belediye başkanımız, şimdiki milletvekilimiz Cemal Öztaylan, bir kez daha yaptığı konuşma ile Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı.

Partisinin Burhaniye ilçe teşkilatının kongresinde yaptığı türban ile ilgili değerlendirmesinde söylediği birbirinden ilginç sözlerle, yine televizyon kanallarına ilk haber, yine gazetelere manşet olurken, bir kez daha kendisinden bahsettirdi.

Anlaşılan Türkiye, bu kez de Cemal Öztaylan’ı kabullenmek zorunda kalacak.

Nasıl ki, kendini önce Bandırma’-da bu haliyle ve tavrıyla kabullendirdi, şimdi de sıra Türkiye’ye geldi.

Evet, şimdi bizlere olağan gelen bu konuşmalar, Türkiye için daha alışılmadık konuşmalar olarak yer alsa da, sanıyorum Öztaylan bu tavrındaki ısrarı ile bu durumu da kabullendirecek gibi geliyor.

Ben burada, geçtiğimiz günlerde Bandırma Rotary Kulübü’nün kendisine ve bir zamanlar yardımcısı durumundaki Bandırma Belediye Başkanı Recep Eraydın’a verdiği meslek başarı ödülüne değinmek istiyorum.

Ödül töreninde, sağolsun bize de konuşmasının içerisinde yer verip, kendisi tarafından iyi bir şekilde takip edildiğimizin bir göstergesi olarak, yazdıklarımızı dile getirmesi, bir yazar olarak hoş bir durum.

İşin doğrusu da, Bandırma yıllardan beri ilk kez milletvekiliyle, belediye başkanının son derece uyumlu bir çalışma içerisine girdiğinin tanıklığını yapıyor.

Bunun da Bandırma’ya yol-su-elektrik olarak artı değerler katacağı da kuşkusuz.

Hepimizin beklentisi de bu yönde.

Bandırma’nın bugüne kadar rica-minnet elde edemediği bir takım değerleri, belki de Cemal Öztaylan’ın böylesine agresif tutumuyla alacağını düşünüyorum.

Çünkü, bizler bugüne kadar elimizden giden birçok değerin arkasından sadece laf ürettik. Hiçbir karşı tepkide bulunmayı aklımıza bile getirmedik.

Bunda bizlerin de çok büyük kabahati var.

İnşallah diyorum, Cemal Öztaylan’ın böylesine tutumu ile başta Bandırma olmak üzere bölgeye yeni yatırımlar, yeni değerler kazandırılır.

Yok eğer Öztaylan da bunları başaramazsa, zaten bizlerin hiçbir şey elde edeceğimiz olamaz. Sırf bu yüzden Öztaylan’ı destekliyorum...

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank