content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

30 May

Oyunuzun Kıymetini Bilin..!

Saygıdeğer seçmenler, oyu sıkılıp büzülüp bir kenara ya da çöpe atılmış kâğıt parçası olarak görüp kabul edip ne olacak bir oydan verelim gitsin demeyin.Lütfen bu sefer ve bundan sonrada olsa oyunuzu hafife almayın.Oyunuzun kıymetini bilin.Siz kendi oyunuzun kıymetini kendiniz bilmezseniz, sizin ve oyunuzun kıymetini Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimse bilmez.

Evet saygıdeğer seçmenler ve okurlar, azami 1 -1,5 TL ödeyerek alacağınız soğanı, sarımsağı, biberi patlıcanı ve domatesi seçerken manava yada satıcıya ezik var mı çizik var mı diye adamın başının etini yiyerek defalarca sorup daha sonra aldığınıza gösterdiğiniz özeni, ilgi ve alaka duyduğunuz partiye ve adaylarına da gösteriniz. Doğru yere ve adrese verilen oylar kalıcı ve kaliteli hizmet olarak fazlasıyla sana ve size geri döneceği gibi, yanlı ve yanlış olarak verilen her bir oy da huzursuzluk ve kanunsuzluk olarak günümüze kadar olduğu gibi bundan sonra da geri döner. Ülke ve insanlar olarak oyumuzun kıymetini bilmediğimiz ve bilemediğimiz için bunu çok gördük, çok yaşadık. Ama yinede hesapsız ve kitapsız şekilde oylarımızı vermeyi sürdürdük. Bu kez öyle olmasın!
Geçmişten günümüze kadar geçen bütün zaman dilimlerinde bu seferde olmadı, bir dahaki sefere inşallah, maşallah diye diye ömrümüzü tükettik. Bu yanlı-yanlış tutum ve davranış nedeniyle ülke ve insanlar olarak bir adım ileri gitmek şöyle dursun yerimizde dahi sayamadık. Hatta çok geriye gittik.
Lütfen artık kendimize gelelim ve oyumuzun bir kez de olsa kıymetini bilerek bu sefer bugüne dek yapılan hatalar zincirine düşmeyelim.

Çünkü Hayat çok kısa ömür göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor. Sonra her seferinde olduğu gibi Eyvah para etmiyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrası içinde hayat benim hayatım, sana ya da size ne diye düşünebilirsiniz. Ama unutulmamalı ki şu iki günlük fani dünyada yalnız değilsiniz. Yalnız olsanız dahi bu kelimeleri sarf etmek durumunda değilsiniz. Buna hakkınız yok. Hele Akıl sahibi bir canlı olarak hiç mi hiç hakkınız yok. Bu nedenle bir oy deyip geçmeyin ve oyunuzun ülkemiz ve gelecek neslimiz adına kıymetini bilerek kullanın.
Türkiye’den başka Türkiye yok. Bir oydan ne olur diyerek sandık başına gider isek Bu cennet vatan ülkeyi bizlere canı –kanı pahasına kurup emanet etmiş olan Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu Dünya Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, dolayısıyla kendi kendimize, insanımıza ve ülkemize ihanet etmiş oluruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünde yanlış yaparsak bu ülke ve insanlarımız için canını vererek şehit düşmüş insanlarımızın kemiklerini sızlatmaya devam ederiz.

Ülkemizin ve insanlarımızın birlik ve bütünlüğü için, huzur ve güven ortamı içersinde hiçbir şeyden korku ve kuşku duymadan rahat bir yaşam sürmek ve gelecek neslimize yaşanılabilir bir Türkiye bırakmak için Yüce meclise kendinden emin, ne yaptığını, nasıl yaptığını bilerek yapan eğitim ve kültür seviyesi yüksek, medeni cesaret sahibi alanında zirve yapmış insanların yer aldığı partileri ve adaylarını cımbızla seçer misali tercih ederek geçte olsa “zararın neresinden dönülürse kardır” anlayışından hareket ederek artık oyunuzun kıymetini bildiğinizi ülkemiz ve insanımızdan ziyade ibreti âlem için dünya ülkelerine ve insanlarına gösterelim diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet yenin
Oyunuzun Kıymetini Bilin..!

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank