content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

17 Ara

Öyle Bir Saygısız Millet Olmuşuz ki Allah Yardımcımız Olsun!

Mahalle aralarında piskopat ruh hastası maganda sürücüler tarafından gereksiz yere insan huzurunu bozan ve gece gündüz demeden çaldıkları son ses müzik, kornalar, ses çıkartan eski motorlar ve eski arabalar gürültü kirliliği yapıyor.

Uzmanların söylediği gibi "Gürültü kirliliğinin fizyolojik etkileri; kulak ağrısı, mide bulantısı, kan basıncında artış, kalp atışlarının ve kan dolaşımının değişimi, göz bebeğinin büyümesi, konsantrasyon, dikkat ve reaksiyon zayıflaması, yorgunluk, uyku bozukluğu, merkezi sinir sistemi bozukluğu, baş ağrısı ve strese” neden olabiliyor.

Allah merhamet versin bu saygısızlığı yapan psikopat ruh hastası magandalara. Bunlarda hiç akıl yok zaten. Akıl olsa belki gece geçtiği yoldan etrafında uyuyan bebek var mıdır?  Hasta var mıdır? İşten yorgun gelip yatan var mıdır, yok mudur? Diye düşünce yok!

İnsanların bu kişilerin araç plakalarını alıp polisi arayıp şikayet etmeyi alışkanlık haline getirmeleri lazım. Her şikayet ettiğinizde polisin bu kişileri bulup ceza kesme ve araçlarını bağlama zorunluluğu var.

Aslında bunlara önlem alıp susturmak çok kolay ama nerde onu yapacak yetkili kişi?

İçişleri Bakanın hazırlayacağı bir kağıt parçası ile Valiliklere ve İl, İlçe Emniyet Müdürlüklerine göndereceği yazılı açıklama ile mahalle aralarında ve zorunlu haller dışında korna çalınması, radyo ve teyplerin dışarıya taşacak şekilde insanları rahatsız edici tarzda çalınması, eski araçların ve eski motorların trafikten men edilme yazısı ile uyarılsa hemen bir günde operasyon yapılıp çözülecek iş ama nerde.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank