content

07 Oca

National Geograpfic’den Sapkınlığın Sapkınlığı

Dünyayı sübyancı satanist sapkın bir çete yönetiyor!” 11 Nisan tarihli yazımızda yer alan bu ifade bizim değil, Avustralyalı kadın muhabir Fiona Barrett'in düzenlediği basın toplantısında söylediği bir cümle idi.

Avustralyalı gazeteci Fiona, basın toplantısında üvey babasının daha iki yaşındaki iken kendisini satanist sapkın bir çeteye sattığını, bu yaştan sonra daha küçük bir kız çocuğuyken VIP partilerine bırakıldığını, meşhur politikacı, aktör ve ünlülerin kokain içmesinin izlettirildiğini, bu sapıkların tecavüzüne maruz kaldığını, diğerlerinin cinsel ilişkilerinin izlettirildiğini, sonra bir havuzda boğulmaya çalışıldıklarını anlatmıştı.

Bazı batılı ülkelerin eski ve mevcut devlet başkanı, başbakanı, zengin işadamı, çok bilinen Hollywood aktörleri,  CIA ajanları, Evangelist ve Katolik papazlar, Yahudiliği ile gurur duyduğunu söyleyen ünlü kişiler, gazeteciler, ünlü sporcular, bürokrat, diplomattan oluşan satanistlerin çocuklara sadece tecavüz etmekle kalmayıp, aynı zamanda da sığır elektroşoku gibi işkence formunda satanist ritüellere de maruz bıraktıklarını, bazen “Pofuduk Ayı Pikniği” diye adlandırılan, çocukların hayvanlar gibi avlanıp tecavüz edildiği çocuk tecavüz avı partilerinin yapıldığını ağlayarak aktarmıştı.

Gazeteci Fiona şöyle sürdürüyordu sözlerini: Bir dairenin ortasındaki hamile bir kadının seremonik bir şekilde öldürülüşüne ve sonrasında, doğmamış bebeği çıkarıp, bir bıçakla parçalara ayırıp, altın bir tabağa konup, bir çeşit Katoliklere ait Kara  komünyon-şarap ekmek ayini yaptıklarına şahid oldum. Çocuklar hipnotize edilerek robotlaştırılıyor, sonra istedikleri rezillikleri yaptırıyorlar.

Amaçları satanizm, cinsel sapkınlık ve sübyancılığı dünya çapında yaygınlaştırmak. Satanist hiyerarşinin piramitif bir yapısı var. En alt düzeyi sokak çeteleri oluşturur. Onların üstünde organize suç örgütleri ve mafya var. Onların da üstünde “elit kulüp” üyeleri yer alırken, en üstte takımı oluşturan “satanist VIP elitler” yer alıyor.

Buradan kurtulduktan sonra bile o anların hatıralarından kurtulamadığını gözyaşları içinde anlatan ve buna engel olmak için canını ortaya koyan Fiona Barrett özetle böyle diyordu.

PIZZA GATE SKANDALI

Geçtiğimiz aylarda Obama, Clintonlar, İngiliz Kraliçesi'nin veliaht Prensi Charles gibi kişilerin de adının karıştığı Pizza Gate skandalı ortaya çıkmıştı.

Tamamına yakını bu satanist çeteye ait uluslararası medya, Pizza Gate şerefsizliğine ilgi göstermeyince erken kapandı. Bizim medya ise Başbakan, Cumhurbaşkanı bir konuşsa da manşet patlatsak diye bekleşmeyi habercilik zannettiği için pek gündemde tutmadı.

ŞEYTAN = NATIONAL GEOGRAPHIC

Şimdi ise satanistler tarafından çıkarılan ve Ocak 1888'de kurulan National Geographic'in, Ocak 2017 sayısının kapağı "Cinsiyet Devrimi" diye çıktı.

Kapağına 9 yaşında cinsiyet değiştirdiği ileri sürülen Avery Jackson adlı çocuğun resmini basan National Geographic, Siyonist Rothschild, Rockefeller ve Morgan gibi ailelerince desteklenen bir yayın organı.

Uluslararası çalışanları önemli ölçüde yayıncılık/gazetecilik maskesi altında ajanlık yapıyor. Dünyanın değerlerinin yerini ve yerel kültürleri tespit edip “National Geographic Society” adlı örgütlerine aktarıyor. Daha sonra ise kaynakların nasıl talan edileceği ve değerlerin nasıl ifsad edileceğinin planları yapılıp uygulamaya geçiriliyor.

Belgeselcilik ve tabiat güzellikleri ise şeytanî amaçlarına maske yapılıyor. Televizyonlarından subliminal mesaj bombardımanı ile nesiller iğfal ediliyor, sapkınlık yaygınlaştırılıyor.

Alexander Graham Bell, Bill Bass, Hiram Bingham, senatörü, Honeywell'in eski CEO'su Michael R. Bonsignore, Hollywood'un aktörlerinden Jacques Cousteau, CIA'in kuruluşu olarak ün yapan AT&T'nin başkanı  John Oliver La Gorce, ABD Başkanı Lyndon Baines Johnson'un karısı Henry W. Kendall, JP Morgan Bank'ın eski CEO'su Jr. JW Marriott, astronot Patrick Noonan, ABD Koruma Fonu Başkanlığı yapan William Pigott, ABD çevre ajansı EPA'nın eski müdürü Rozanne L. Ridgway, Laurance Rockefeller, Eastern Airlines'ın sahibi Alex Trebek, Ağ Geçidi (Co-Founder of Gateway)'nin Kurucu Ortağı Ted Waitt gibi pek çok isim “National Geographic Society”in büyük destekçileri arasında yer alıyor.

SAPKINLIĞI İNGİLİZLER Mİ YAYIYOR?

Teoman Duralı Hoca, “İngiliz medeniyeti” diye bir medeniyetin olmadığını bunun “İngiliz Yahudi Uygarlığı” olduğunu söyler.

Hoca son derece haklıdır. İngiliz görünümlü Yahudi'den söz ediyoruz. Hz. Musa ve Hz. İsa'ya gelen vahyi tahrif eden, bu “başarı”sını 1400 yıldır İslam üzerinde de deneyen Yahudi'den...

Aslında “İngiliz Yahudi Uygarlığı” tarifi son derece doğrudur. Yahudi önce İngiliz'in şuur ve kanına girdi. Tepkileri azaltmak için İngiliz kılığına büründü ve her şeyi İngiliz maskesi altında yapıyor. Yani İngiliz'i devşirdi, kendine çevirdi.

Dünyayı İngiliz kılığında sömürdü. Türkiye'de FETÖ diye göründü, İran'da Bai/Bahai, Pakistan'da Kadıyani/Ahmedî, Hindistan ve Bangladeş'te Thug, Irak'ta Kesnizani olarak çıktı karşımıza.

ASALA, PKK, DHKP-C, MLKP, El Kaide, DAEŞ, Boko Haram, Eş-Şebab, Kesnizani, Haçlı Şabi, FETÖ, Thug, feminizm, komünizm, sosyalizm, kapitalizm, emperyalizm, LGBTİ ve daha fazlası şeytanla birlikteliklerinin ortak ürünüydü.

Başarılıydı ama bir türlü sonuca varamıyordu. Bin taş attı bir kuş avladı. Bu başarısızlığı onu daha da azgınlaştırdı. Şimdi ise arsızlığın, şerefsizliğin en dibini bulmuş durumda.

bbcBATININ SAPIK YAYIN ORGANLARI

Sapık yayınlarda National Geographic elbette lider kuruluş durumunda. Sapık kapağın Doğuş Grubunca yayınlanan Türkçe versiyonu ise başka bir sapık resimle çıktı. Yine Doğuş Grubunun yayınladığı Vogue adlı dergi de batıda olduğu üzere, ülkemizde de sapkınların propagandası yapan yayın organlarının en başında yer alıyor.

Yahudi-İngiliz devletinin resmi yayın organı BBC'nin bina girişindeki resim bu satanistlerin hedeflerini de açık ediyor. Bina girişinde yer alan heykelde Papazın kucağına çıplak bir çocuk yer alıyor. Bu çocukta dikkat çeken bir detay ise çocuğun belden aşağısı erkek, yukarısının ise kız olması.

BBC'nin girişindeki heykel

Yahudilerin Frankfurt Okullarında sapıklaştırdıkları Almanya'nın resmi yayın organı DW ise Türkçe bölümünden işte bu twiti attı.

2_3

Bu sırandan ticari bir kuruluş değil, devlet yayın organı. İşte biz de bunların kulübüne girmek için 50 yıldır uğraşıyoruz. Şükür ki Allah girmemize izin vermiyor. Ama sistem ve kanunlarını alarak bu şerre ne yazık ki biz de hizmet ediyoruz.

ALLAH BİZİ BUNLARA KARŞI UYARMIŞTI

Allah c.c. Bakara Suresi 205, “İş başına geçti mi / gücü eline geçirdi mi / fırsatını buldu mu yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya, harsı/ekini/tohumu ve nesli (وَالنَّسْلَۜ الْحَرْثَ) ifsad etmeye çabalar. Allah ise, bozgunculuğu sevmez.” Nisa 119'da ise Şeytan, Allah'a şu vaatte bulunuyordu: “Onlara yine emredeceğim, -onlarda- Allah'ın yaratılıştaki kanun ve prensiplerini (yarattığı biçimi) değiştirecekler.” 

İşte şeytan ve iki ayaklı ortakları var güçleri ile insanı ve yeryüzündeki her ne varsa ifsad etmeye / bozmaya / kendileri gibi sapıklaştırmaya çalışıyorlar.

Artık gizlemiyorlar, gözümüze sokarak yapıyorlar. Bilim maskesiyle, moda ayağıyla, hastalık numarasıyla, bilim ve teknolojik gelişim dalaveresiyle dayatıyorlar sapıklıklarını, satanistliklerini.

Manşetimizi okuduğunuzda “Cinsiyet ayrımcılığına son” maskesiyle yapılan alçaklığın ve şerefsizliğin geldiği noktayı göreceksiniz.

Onların 50 yıl önce yaşadıkları ne kadar iğrenç hal varsa bugün bizim ülkemizde de kol geziyor. Özgürlük, demokrasi ve laiklik bu şerrin en büyük maskesi.

Bu konuda devletimiz ne yapıyor? Ne yaptığını bilmiyoruz ama ne yapmadığı ortada.

Bu durumda bina yapan, yurt diken, kendi cemaat dinine adam devşirenler, sakın yaptığınız işler hayırdan çok şerre hizmet olmasın?

İnsan yetiştirmek, diplomalı cahil üretmek ise dünyada bundan çok bir şey yok. Oysa dün ve bugünü bilen, yarını okuyabilen kaç adamınız var?

Önceki gün büyük bir cemaate mensup bir arkadaşa sordum. “Mensup olduğun grup, 50 yılda hangi büyük âlimi hangi fazıl insanı, hangi filozofu, hangi mütefekkiri yetiştirdi” diye. "Çok" dedi. İsim söyle dedim. Bir tek isim söyleyemedi. Yapılan neymiş ortada işte.

“Her tür insanî ve İslamî değerden yoksun mütekebbir binalar, cemaat liderine kul, diplomalı cahil, dünya mesleklerine perest, bilim putunun tapıcısı adam yetiştirmekten başka ne yaptık” diye herkesin sorma vakti gelmedi ise ne zaman gelecek?

PİZZA GATE HABERLERİ
-------------------------------------------------------------------------
Sapıklar ordusu Pizza Gate'in tüm izlerini siliyor
İşte meşhur sübyancı satanist sapıklar 

Etiketler : , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank