content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Oca

Mikrofonu Vatandaşın Ağzına Dayayınca…

 Bazen, televizyon muhabirleri halkın arasına dalıp, mikrofonu vatandaşın ağzına dayıyorlar. Vatandaş da içinden geçeni, aklının yettiğince söylüyor.Sonra söyleşiyi yapan muhabir, halktan topladığı söyleşiyi televizyon haber merkezine getiriyor.

İşte haberin başına ne geliyorsa burada geliyor. Televizyon haber yöneticileri gelen bu söyleşileri ideolojik bir elekten geçirdikten sonra yayına veriyor.

Bu halk söyleşilerini izleyen,halkın içinde olan bizler de, hayretler içinde kalıyoruz. Allah, Allah halk böylemi düşünüyor diye hayıflanıyoruz.

Tabi şunu biliyoruz; bizim gibi düşünenler de var, ama haberciler o kısımları makasladığı için alamıyoruz.

Uzatmayalım. Dün bir televizyonda bir röportaj izledim. Kesinlikle, haber denetçisinin(ideolojik polisin) dikkatinden kaçmıştır.

Muhabir orta yaşlı, başörtülü, pazardan alışveriş yapan, belli ki bir anne ile röportaj yapıyor.

Muhabir- “Son zamlara ne diyorsunuz?”

Kadın- “Ne diyeyim yavrum, hükümetimiz yok ki, Amerikan çocukları var. Amerika bizim halimizden ne anlar.”

Türkiye’de Amerikan karşıtlığının bu seviyeye gelmiş olması ne kadar umut vericidir. Ortalama,  siyasi bilinci tam olmayan birisinin bile Türkiye’deki Amerika’nın farkında olması harika… İşte gerçek Türk halkı budur.

Şimdi mikrofonu mafya-tarikat-gladyo düzenini savunan, televizyona bağdaş kurup oturmuş yorumcuya uzatalım.

Bülent Arınç’a suikast girişimini ve daha sonra mahkemenin Kozmik Odada yaptığı incelemeyi nasıl yorumluyorsunuz?

Amerika’nın Irak işgaline bizde katılalım, Aman AB ne diyorsa yapalım, yoksa bizi AB’ye almazlar diyen yorumcu bu kez bakın neler diyor.

“Gladyoyu Amerika kurmuştur. Ordu Amerikancıdır. Kozmik odaya onun için girilmesini istemiyorlar. Hukukun işletilmesini istemiyorlar. Bizim istediğimiz hukuktan başka bir şey değildir.” Tabi

bunları söylerken, yandaşı olduğu partinin başkanının Amerikan projesinde eşbaşkan olduğunu unutuyor. Aklı sıra, pazardaki alışveriş eden ve Amerikan karşıtı olan kadının kafasını karıştıracak.

Ordu ile savaşı öyle bir yere taşıdılar ki, ordu Amerikancı hükümet onun için orduyu yola getirmeye çalışıyor. AKP hukuktan yana, ordu terörist yuvası, suçlu yuvası, v.s.

Gladyo ile hesaplaşmaya çalışanları gladyocu ilan ederek Amerikan karşıtı halkın kafasını karıştırsınlar. Bir kez de yol alabilirlerse buradan yol alsınlar.

Her şeyi ters yüz ettiler. Gladyo ile savaşanları Silivri’ye koydular. Gerçek gladyo da, Orduya karşı, operasyon üstüne operasyon yapıyor.

Pazardaki kadın varsa, ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank