content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

20 Ağu

Mesleğini Adam Gibi Yapar

Göreve gelir gelmez yaptığı Köy gezileri esnasında KÖYDES tarafından onlarca lira para harcanarak yapılan yolların yapımından kısa süre sonra bozulduğunugören ve bu durumu yaptığı basınla tanışma toplantısında dile getiren Ünye kaymakamı Mustafa Demir” buradaki kusur devletindir diye öz eleştiri yaparak (kendinden emin, ne yaptığını nasıl yaptığını bilgiye ve belgeye dayalı olarak devleti ve milletinin ortak çıkarı adına gözünü budaktan esirgemeden yapan seçilmiş ve atanmış yetkililerimizi tenzih ederiz) Ünye tarihinde bize göre bir ilke imza atmıştır. Bu çok önemsediğim hasletini yaşadığım özel durum karşısında naçizane söz isteyen şahsımda kendisini özel ve çok önemsediğim duruşu, tuttum ve davranışından dolayı ben ve benim gibi düşünerek yaşamını idame ettiren Ünyeliler adına size teşekkür ediyorum diyerek kendisini basının huzurunda kutlamıştım. Sözümün arkasındayım. Ancak bu hafta bir kez daha onu görmeyen bunu görmeyen “ Ünye basını neyi görür “ başlığı altında
bir yazı karalamak istediğim için internette gezinirken “Kapalı Spor Salonu Kusurlu Çıktı” başlığı altında İHA imzasıyla yayınlanan demeci görünce Allah biliyor ne yalan söyleyeyim. Henüz göreve başlayan Ünye İlçe milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’i bil vesile ile ziyaret ettiğimde giden gibi geleceğimizin teminatı, umudu evlatlarımızın saygı dolu yetişmelerinde çok önemli işlevi olduğuna inandığımız koltuğu oda dolduramaz ve Ünye ye az gelir ön yargısıyla iki kare resmini çekip tekrar görüşmek üzere diyerek ayrılmıştım.

Ancak Ünye ilçe milli Eğitim müdürü Musa Erdem’in ayağının tozuyla yaptığı Ünye Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatını incelemesi sonunda kamuoyuna verdiği dikkat çekici demeci karşısında hakkındaki ön yargılı tutum ve davranışımdan dolayı üzülmek şöyle dursun günahını aldığım için içim burkuldu. Ama Ünye İlçe kaymakamı Mustafa Demir gibi devletin ve milletin toplu çıkarından yana gözünü budaktan esirgemediğine inandığım için üzüntüm mutluluğa dönüştü.

Evet, saygıdeğer okurlar ve değerli kamuoyu, sen sen ol, kendi kendine de olsa bazı kişiler hakkında ön yargılı olma. Çünkü atalarımız “Ummadığın Taş baş yarar” diye boşuna söylememiş. Elinden bir iş gelmez sandığımız, koltuğu dolduramaz dediğimiz nice kimseler vardır ki, kendilerinden umulmayan çok önemli işler yapabilirler. Hiçbir insanı küçümsememek gerekir. Küçük ya da önemsiz şeylerde çoğu kez büyük etkiler yapabilir. Hiç değer vermediğimiz kimseler, öyle durumlarda Ünye ilçe kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem örneğinde olduğu gibi öyle önemli işlere imza atarlar ki şaşırıp kalırız.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’in Ünye Lisesi kapalı spor salonunda yaptığı incelemede kamuoyuna verdiği çok önemli demecini özellikle Ünye de görev yapan basın mensupları olarak böylesi önemli bir konuyu atlayanlar varsa lütfen arama motoruna “kapalı spor salonu kusurlu çıktı” diye yazıp demecin tamamını okuyarak payına düşeni alır. Ve çok önemsediğim kutsal gazetecilik mesleğini bilgiye ve belgeye dayalı olarak ciddi ciddi adam gibi yapar diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Mesleğini adam gibi yapar

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank