content

10 Haz

Kürtaj Cinayet Değil Katliamdır!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve Avrupa Parlamenterler Forumu tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Nüfus ve Kalkınma Konferansı’nda yaptığı konuşmasındaki;

'Kürtajı bir cinayet olarak görüyorum. Buna kimsenin müsaade etme hakkı olmamalı. Ha anne karnında bir çocuğu öldürürsünüz, ha doğduktan sonra öldürürsünüz. Hiçbir farkı yok' çıkışına, destekler artarak devam ediyor.


Başbakan Erdoğan’ın kürtaj ve sezaryenle ilgili çıkışına destek veren Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer; “Vicdanı dumura uğramamış bir kimsenin Başbakan Erdoğan’ın tepkisine destek vermemesi mümkün mü?” dedi.

 

KÜRTAJ DEĞİL KATLİAM

 

Kürtaja ‘cinayet’ demenin hafif kaldığını belirten Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer; Allah’ın temel bir ilke olarak çiğnenemez kıldığı insan hayatını hiçbir kimsenin ortadan kaldıramayacağını belirtiyor.

“Cinayet, savunma imkânı olan birine karşı işlenen bir suçtur. Oysa kürtaj yapmakla, üç günlük binlerce çocuğu öldürmek arasında hiçbir fark yoktur” diyen Özer; “İster gayri meşru ilişkiden, ister tecavüz sonucu, ister arzu edilmediği halde meydana gelmiş olsun yaratılmış bir canlıdan söz ediyoruz” dedi.

 

ANNE BABANIN BİLE HAKKI YOK

 

“Anne baba dâhil, onu Yaratan yüce kudret dışında hiçbir güç ve otoritenin bu canı almaya hakkı yoktur” diyen Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi Başkanı Kemal Özer; “Aksi durumda, rol alan herkes bilerek ve isteyerek bir canı ve onlardan meydana gelecek nesilleri yok etme suçunu işlemiş sayılmalıdır” diyor.

Bir çocuğun öldürülmesi, ondan meydana gelecek nesillerin yok edilmesidir. Bunun da bir tür soykırım suçu olduğunu dile getiren Özer; Başbakan Erdoğan’a destek vermenin, daha doğmadan katledilmiş veya katledilecek bebelerin yaşama hakkını savunmak olduğunu dile getiriyor.

Bu cinayetler serisinden nemalananlar ile iktidara olan karşıtlığı yüzünden her şeye muhalefet eden bazı çevrelerin, yaşanan ve yaşanacak katliamları hafifletmeye çalıştığını iddia eden Kemal Özer; “Kürtaja yönelik yasaklama, Allah’ın temel bir ilke olarak çiğnenemez kıldığı insan hayatını koruma ve onun yaşama hakkını savunmaktır. Bu nedenle siyasi iradenin bu mevzuda gelen hiçbir tepkiye aldırmaksızın, kürtajı ve sezaryen konusunda yasaklayıcı düzenleme yapmalıdır” dedi

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank