content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

22 Tem

Kur’an da Gladio

Merhaba.

Yaşam ne güzel değil mi? İnsan, yaşlandıkça gökyüzü ile arasına mesafeler giriyor.

Biz inanıyoruz ki, Allah’ın (cc) tamamlanmış, çelişkisiziz, korunmuş, açıklanmış, detaylandırılmış, kolaylaştırılmış ve anlaşılır kılınmış kitabı olan Kur’an-ı Kerim, insanlığın temel baş ucu kitabı ve en iyi hayat rehberi özelliğine sahiptir.

İnsanlığın kanını emen, onu sömüren her kim ve her ne güç varsa Kuran karşısında tüm ihtişamını yitirir. Bu nedenle Evrensel İnsani Değerlerin korunmasında

dün olduğu gibi bu gün de tek geçerli kaynak bizzat insanın yaratıcısı

olan Allah ve onun evrensel mesajlarıdır.

Asırlar öncesinde insanlığı sömüren Firavun’lar, Haman’lar, Belam’lar, Karun’lar, Ebu Lehep’ler, Nemrut’lar 21. Yüzyıl bilgi Çağı’nda farklı isimlerle karşımıza çıkmakta.

Tek olan Allah’a inanan, bağımsız bir insanlar topluluğunun oluşmaması adına verilen

mücadele halen devam etmekte.

Bu mücadelenin 21. Yüzyıldaki adı da Gladio

İçinde yaşam mücadelesi verdiğimiz çağımızda, insanlığın kanını emen emperyalist şeytanların bir araya geldikleri oluşumları Allah’ın Mesajı olan Kuran-ı Kerim mantığında değerlendirdiğimizde görüyoruz ki, Dünyalık bunca işin çözümü dünyayı yaratanda saklı.

Dünyalık bunca işin çözümü, bu dünyada ilk rehberimiz olan annelerimiz kadar içten, sonsuz tazelik ve sonsuz bilgeliğin bileşimi olan bir kitapta duruyor. O kitap nerede mi?

Her evde, her yerde, ulaşılması en kolay, anlaşılması en kolay, yanı başımızda, baş köşedeki yerinde. Başı Allah ve sonu da Allah olan zaman denen sınır içindeki

yaşantımızda bize rehber olacak kitap elbette Rahman ve Rahim olan Allah’ın tüm dünya insanlık ailesine kurtuluş reçetesi olarak gönderdiği Kur’an’ı Kerim’dir.

Anne sütünün tazeliğini daima muhafaza eden bu kitap sanmayın ki, annelerinizin mezarı başında işimize yarayacak. Dünyalık denen dünya kadar işinizde Kuran her yerde ve her zaman işinize yarayacaktır.Bütün bu tuzak ve ağların çözüm adresi Allah’ın reçetesi

Kuran’da tazeliği ile belirtilmektedir.

“Gladio.”

Nedir Gladio?..

Aslında bu bir sembol. Dünya yaratıldığından bu yana hak ve hukuk kavramlarını göz

ardı ederek dünyalık işi sevk ve idare ettiğini sanan Kur’an’ın “Tağut,” yada “Şeytan” insanlığın “Emperyalist” olarak nitelediği asalakların günümüzdeki adı “Galdio.” Hep birlikte, yaşam boyu rehberimiz olan Allah’ın kaleme aldığı “Apaçık”, “Korunmuş”, “Çelişkisiz”, “Tamamlanmış”, “Kolay” ve bizzat Allah tarafından “AÇIKLANMIŞ” olan kitabında bunlar bütün detaylarıyla açıklanıyor.

Selam olsun, yerleşmiş tüm yanlış gelenekçi kalıpların örümceğinden

kendini Kur’an ile arındırmış olan O kullara…

ATATÜRK KÖŞESİ

Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur…

DÜŞÜN-TAŞIN

Seni yaratan Rabbin Adına OKU…

GÖNDERMELER

-Bahçelinin memleketi ve benim de doğup büyüdüğüm yer olan OSMANİYE’de EVET çıkması kimleri düşündürüp kimleri sevindirdi?

-CHP Genel Başkanı Kılınçdaroğlu’nun oy kullanamaması yılın olayıdır.” diyen Kozanlı bürokratı merak ediyor musunuz?

-Başbakan’ın, ‘EVET diyenler de HAYIR diyenlerde kazandı.’ diyerek misyonuna uygun bir jest yapması kimler tarafından ayakta alkışlandı?

-‘Adana muhalefet ettikçe, Ömer ÇELİK ödüllendiriliyor, acaba şimdi de bakan yapılacak mı? Diye bekleyen aykırı gazeteci kim?

-Kozan Şehremini Kazım ÖZGAN’ın başarılı çalışmalarının evet-hayır oylamasında bir kez daha netleştiğini bilmeyen var mı?

-Doğu illerinde BDP’nin AKP karşısında tam bir HEZİMET yaşadığını biliyor musunuz?

-Diyarbakır’da Osman BAYDEMİR’in, Adana’da Mustafa KEBUDE’nin istifalarının kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklendiğini biliyor musunuz?

-Adana’daki HAYIR iradesiyle birlikte DURAK’ın muhteşem dönüş planlarının Seyhan Baraj gölünde kaybolduğunu iddia eden en yakın dostunun kim olduğunu merak ediyor musunuz?

-Başbakan’ın seçim kampanyasını unutarak hakkını herkese helal ettiğini bembeyaz bir sayfa açtığını ve herkesi kucaklayan mesajlar verdiğini bilmeyen, duymayan, kaldı mı?

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank