content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

18 May

Köprübaşı Üvey Evlat mı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Çaykara ilçesine çıkartma yapan Başkan Gümrükçüoğlu, muhtar ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken muhtarlardan mahallelerin taleplerini de dinledi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte Trabzon il genelinde sıkı bir çalışma içine girdiklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelindeki yollarda 20 milyon TL’lik betonlama, 30 milyon TL’lik de asfaltlama yapacaklarını dile getirdi.

Sözlerini, “Bahar geldi, çalışma sezonu başladı. Büyükşehir Belediyesi topyekün sahaya indi” şeklinde sürdüren Gümrükçüoğlu, bu kapsamda Çaykara’da da 1 milyon 228 bin TL’lik yol betonlaması yapılacağını ifade etti.

Çaykara’da hangi yollarda betonlama çalışması yapılacağının belirlendiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “İhaleyi tamamladık. Mayıs ayının sonunda yer teslimi yapılacak ve betonlama çalışmalarına başlanacak. Çaykara’da bu parayı inşallah 1,5 milyon TL’ye çıkaracağız. Çaykara’mız da ayrıca belirlenen kriterler ölçüsünde asfaltlama çalışması da yapacağız. En az 2 milyon TL’lik de asfaltlama çalışması yapacağız burada.

Yani Büyükşehir Belediyesi olarak Çaykara’da bu yaz sezonunda 3,5 milyon TL’lik yol çalışması yapacağız. Bu, Çaykara için çok önemli bir yatırımdır. Peki, bu çalışmalar Çaykara’nın yollarındaki tüm sorunları çözer mi? Çözmez elbet. Ama bu şekilde her yıl çalışmalarımız sürecek ve inşallah bu dönem sonunda yollarımızdaki sorunları önemli ölçüde ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

PAYLAŞANIN YORUMU: BİR İŞE DE KÖPRÜBAŞI İLÇESİNDEN BAŞLASANIZ OLMAZ MI? KÖPRÜBAŞI TRABZON'UN ÜVEY EVLADI MI?

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank