content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

11 Kas

Kılıçdaroğlu’nun Günahı Ne?

1 Kasım seçimleri sebebiyle CHP'de ara verilen kongre süreci yeniden başladı. 15 Kasım Pazar günü tamamlanması gereken Delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başlayacak. 6 Aralık Pazar günü tamamlanması gereken ilçe kongrelerinin ardından ise il kongresi toplanacak. İl kongresi ise 10 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Daha sonra Kongre tarihi, yeri ve saati yine 15 gün önce il binalarında duyuru panosuna asılacak. Olağan gelen kurulun ise Şubat ayında toplanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rakipleri arasında isimleri anılan Muharrem İnce, Umut Oran, Mustafa Balbay, Metin Feyzioğlu, İlhan Cihaner, Fikri Sağlar ve Ömer Faruk Eminağaoğlu’nun isimleri CHP’nin genel başkan adayları arasında geçiyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun en ciddi rakipleri Muharrem İnce ve Mustafa Balbay olacak.

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda CHP Genel Başkan Adayı olan Muharrem İnce 415 oy almıştı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 740 oy almıştı.

Mustafa Balbay ise genel seçimlerden önce Türkiye’yi karış karış gezerek gövde gösterisi yapmıştı. Bu üç isimden başka diğer isimlerin Genel Başkanlık için rakip olma olasılığı çok düşük.

Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olacak bu isimlerin hepsi pırıl pırıl insanlar ama genel başkanı yıkmak için sadece delege oylarını bölecekler. Bu isimler illa ki genel başkan olmak istiyorlarsa şuan SHP kapalı parti oraya geçsinler kendi aralarında kadro kursunlar bu zor süreçte CHP’yi karıştırmasınlar. Şu an CHP’de birlik beraberlik ve kucaklama günü olmalı. CHP’nin neden % 25’de tıkanıp kalmasının analiz yapılması ve hatalarını telafi etme günü olmalı. Kılıçdaroğlu'nun günahı ne? CHP’nin % 25’de tıkanıp kalması kılıçdaroğlu’nun suçu değil. Kılıçdaroğlu üstün zekalı, dürüst, çalışkan bir isim. Kılıçdaroğlu genel başkan olmazken bile CHP % 25’de tıkanıp kalıyordu. Faturaya Kılıçdaroğlu’na kesmek doğru olmaz.

Bin 250’ye yakın delegenin genel başkanlık, parti meclisi ve disiplin kurulu seçimleri için oy kullanacağı kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu ve yeni yönetimi mutlaka kazanacak.

Fakat Kılıçdaroğlu kimseyi ayırmadan her kesimle kucaklaşacak MYK ve PM’de, hatta Danışmanlarında bile en alt kademeye kadar ciddi değişiklikler yapması lazım. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu eğer genel başkanlıktan düşerse CHP genel seçimlerde barajı bile geçemez. Buraya yazdım bu yazımı kopyalayıp not edebilirsiniz. Kılıçdaroğlu düşerse CHP biter.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank