content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Eki

Kendiniz ve ülkeniz İçin…

Siz saygıdeğer seçmenlerin oylarıyla seçildikten sonra, sizden bizden ayrımı yapanların aksine bu seçimlerde ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlara sosyal devletin yapmakla mükellef olduğu bütün yardımlar dâhil, ülkeye ve insanlara hak ettikleri her türlü hizmeti adil bir şekilde yaparak bir ilke imza atacak parti ve yönetimi kazanmalıdır.
Adil görev yapacak bir parti ve yönetimi asli görevini seçim öncesi çalışmalarının her aşamasında karnından değil, ağzından konuşarak bütün insanlara en ince teferruatına kadar bıkmadan usanmadan anlatandır. Sözü ile özü bir olarak halkın takdirini kazanan parti ve yöneticileri sayesinde hem insanlarımız hem de ülkemiz kazanacaktır.

Bugüne kadar ve bugün yaşananları ülke ve insanlar olarak hep beraber paylaştığımıza göre başka söze ne hacet. Her şey yalnızca bizim değil, bütün dünyanın ve insanların gözleri önünde cereyan etti ve ediyor. Kazananların mal varlıkları, kimin kazanıp kimin kaybettiğini net bir şekilde göstermektedir.

İnsanlar kendilerine ve ülkesine bütün bu olumsuzlukları yaşatmalarına rağmen hala, sapla samanı karıştırmaya devam ederek odunum yaş diyorsa buna kimsenin diyecek bir sözü yoktur ve olamaz.

Sorumlu yazar-çizerler olarak asli görevimiz gereği, ülkemiz ve insanlarımızın toplu çıkarından yana elini değil, başını taşın altına koyanları özde demokrasi ile yönetilmek isteyen insanlarımızla paylaşmak adına, ısrarla tekrar ediyoruz ve diyoruz ki; özlemini duyduğumuz idareci modelini ve partisini yukarıda kısa ve öz bir şekilde dile getirdik.
Bizim partimizin programı, sizin özlemini duyduğunuz ülke ve insanların toplu çıkarı konusundaki duygu ve düşüncelerinizle örtüşüyor.

Seçim esnasındaki çalışmalarımızla düşüncelerinize tercüman olarak bir ilke imza atmak istiyoruz diyecek partiyi sunduğu programıyla değerlendirerek desteklemek isteyen saygıdeğer seçmenler; lütfen bu sefer ülke ve insanlar topluca kazansınlar diye kendiniz ve ülkeniz için oy verin diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Kendiniz ve ülkeniz için…

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank