content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

04 Şub

Kalbimdeki Yaralar!

Dünya SEVGİ üzerine kurulmuştur.

Hiç kimse sevmeye başlamadan yaşamaya başlayamaz.

En büyük sorumluluk, SEVGİ  sorumluluğudur.

Sevginin sorumluluğunu başaran her birey hayatın tüm sorumluluklarının üstesinden gelebilir.

Sevmenin ve sevişmenin ayıplandığı, utanıldığı bir muhafazakar ortamdan gelsem de SEVGİ konusunda asla tutucu olmadım.  Ve düşündüklerimi şekil ada oluğu gibi MERTÇE paylaştım:

“Şimdi nerede uyuyorsun SEVGİLİM, hangi yıldıza yasladın başını?  Ben hasretini yastık yapıp kalbimin ağrıyan tarafına dönüp uyuyakalırım şimdi. Kokun siner rüyalarıma bakarım yoksundur hala her sıçrayıp uyandığımda. Bekletme beni, a benim yıldız gözlüm.

Bir EYLÜL sabahı sen yağmurlu pencerenden bir gökkuşağı gibi göründüğünde sevgilim, kalbim bir çiçek misali başını kaldırıp bakar ay yüzüne.

Şükür, SEVMEK var.

Şükür AŞK var. Yoksa neye yarar bu kadar yaşamak? Neye yarar harfler seni seviyorum demek olmasa? Neye yarar faceboouk bunu duvarında bir bayrak gibi dalgalandırmazsa.

Ey yar, ben senin gönlünü Hz. Yusuf’un kuyusu bilmişim.

İbrahim ateşi,

Nuh’un tufanı,

Mısır’ın zindanı. Yakmışım tüm limanlara açılan gemilerimi, aşkın kalesinin kapısına bağlamışım kendimi. Kalbini vermeyen bir şehit gibi savaşıyorum. Bütün sevdalardan yenik ayrılsam da bu yola baş koymuşum ey yar, çarmıhta benim sırtımda, dikenler de ayaklarımın altında, çok sevmekle beni korkutma boşuna…

Pazartesi gözlerindir, salı ellerin, çarşamba saçlarındır, perşembe yanakların. Pazardır adı kucağında yatmanın. Ocak kalbindir, Şubat kirpiklerin, Mart omuzlarındır, Nisan parmakların.

EYLÜL’ dür  adı beni öpen dudaklarının. Velhasıl sevgilim; günüm sensin, ayım sen. Tıpkı takvim yaprakları gibiyiz senle ben.  Sensiz nasıl yaşayamam bir bilsen, bir bilsen. Yaşadığım günlerden bir şey öğrendim sevgilim. Doğan güneşten, batan aydan, geceleri parlayan yıldızlardan, tüm insanlardan bir şey öğrendim.

Yusuf gibi yalnız olduğumu atıldığım kuyulardan,

 İsa gibi sırtımdan vuranların dost-larım olduğunu da kalbimdeki yaralardan öğrendim..

ATATÜRK KÖŞESİ

Adalet Mülkün Temelidir…

DÜŞÜN-TAŞIN

Allah, İman edip salih amel işeyenler için bir SEVGİ yaratır…(19/96)

AFORİZMALARIM

Endişe-i istkablin acılarla dolu olduğundan habersiz yaşamak yada sevmek sevgiyle ümitlenmek…

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank