content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

09 Eyl

İyinin İyisi Dururken,Kötünün İyisini Seçmek Niye.!

Seçmen,sadece bize göre değil.Cennet vatan ülkemiz Türkiye’de yaşayan seçme yaşına gelmiş 54 milyon insanımıza göre kötünün iyisini değil, iyinin de en iyisini seçmesini bilen,bilgili,görgülü insan demektir.

Ama günümüze kadar ve halen, memleketin idaresi için aday olanların içinden iyinin iyisini,hem de en iyisini seçmesi gerekirken, domatese ve patatese gösterdiği özeni,hatır gönül güderek asıl idareciyi seçerken göstermekten imtina etmesi bu seçmenler ne yapmak istiyor Allah aşkına sorusunu akla getiriyor..!

Adaylar dışında yiyeceği ve giyeceği konusunda seçim yaparken kılı kırk yaran seçmenin hatır gönül güderek kişiliğinden taviz vermesi hem kendine ve ailesine,hem de ülkesine ve insanlarına zarar vermiştir,böyle devam ederse vermeye devam edecektir.!

Her şeyin en iyisini seçmeyi bildiği halde günümüze kadar ülkeye,Ünye ve bütün insanlara hatır gönül güderek verdiği yerli yersiz oyu ile yaşattığı acı tecrübeden ders alarak bu seçimde kötünün iyisini seçmek yerine,iyinin en iyisini seçerek bir ilke imza atacaktır.

Ancak seçmenin tercihini doğru yönde kullanabilmesi için siyasi partilerin sadece seçim esnasında değil seçim sathına girilmeden öncede sergiledikleri performanslarda büyük önem arz etmektedir.

İşte bu yüzden bütün seçmenlerin,bir tek liderine değil parti yönetiminin tutum ve davranışlarını göz önünde bulundurarak sandık başına gitmesi hem kendisi ve ailesi,hem de ülkesi ve insanlarının huzurlu ve güvenli geleceği için çok önemli.

Her şeye rağmen acıktığında karnını nasıl doyuracağının hesabını iyi yapan,sıkıştığında tuvalete gitmesi gerektiğini çok iyi bilen,yiyeceği ve giyeceği konusunda en ince teferruatı bile gözden kaçırmayan seçmenin sıra devlet idarecisini seçmeye geldiğinde daha seçici olması gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir.

Öyleyse devlet adına aziz millete babasının malını satarak değil, aklını çalıştırarak beyin yoluyla hizmet etmek için aday yapılanların içinden sempati duyduğu partinin bugüne kadar olduğu gibi kendisine illa da bizim gösterdiğimiz aday ve adayları seçeceksin dayatmasına aldırış etmeden;
Ülkesinin ve insanlarının hayırlı ve huzurlu geleceği için,sevmediği partiden dahi olsa memleketi ve milleti için en iyi, en kaliteli,en bilgili ve görgülü adayı seçmesi daha doğru olmaz mı..Tabi olur. Seçmen isterse bunu yapar.

Bundan sonrada olsa, geçmişten günümüze kadar olduğu gibi, hatır gönül için değil.Ülkenin ve aziz milletin birliği,dirliği,huzuru ve güveni için. Ülkeyi içine düştüğü ve düşürdüğü bu vahim durumdan kurtarması seçmenin kendi elindedir.Yeter ki istesin seçmenin yapmayacağı yoktur

İşin başı olan seçmen, bu seçimde tercihini kendisine dayatılandan yana değil, sevse de, sevmese de doğrudan, doğru söylem ve eylemde bulunan siyasetten yana kullanarak,kendi yanlışı nedeniyle yıllardır ve halen omuzlarında taşıdığı ağır vebalden sadece kendini değil,Ülkeyi,Ünye’yi ve insanları kendi hür iradesiyle oyunu kullanarak kurtaracağına olan inancımız tamdır diyor, saygılar sunuyorum.

Ahmet Yenin
İyinin İyisi Dururken,Kötünün İyisini Seçmek Niye.!

Etiketler : , , , , , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank