content

28 Oca

İslamcıların Özellikleri…

 İslam dini’nde; kutsal kitap Kur’an ve elçi peygamber buyrukları dürüst olmayı, namuslu olmayı, hak yememeyi, adaletli olmayı, paylaşmayı, Allah’tan başka hiçbir varlığa iman etmemeyi, itaat etmemeyi emretmesine rağmen, İslamcılar tam tersini yaparlar.
Görüntülerinde Müslümandırlar.

Dillerinde dini kavramlar vardır. Ancak her türlü insanNurullah AYDIN 27 Ocak 2014-ANKARAİSLAMCILARIN ÖZELLİKLERİİslam dini’nde; kutsal kitap Kur’an ve elçi peygamber buyrukları dürüst olmayı, namuslu olmayı, hak yememeyi, adaletli olmayı, paylaşmayı, Allah’tan başka hiçbir varlığa iman etmemeyi, itaat etmemeyi emretmesine rağmen, İslamcılar tam tersini yaparlar. Görüntülerinde Müslümandırlar. Dillerinde dini kavramlar vardır. Ancak her türlü insanlık dışı davranışı, melaneti meşru kabul ederler.İslamcılar için günah olmayan özellikler şunlardır;Adaletsiz olmakBiat etmekBiat etmeyeni süründürmekCariye edinmekDedikodu yapmakDönek olmakFesatlık çıkarmakGammazlamakGösteriş yapmakHak yemekHaram yemekHırsızlık yapmakHile yapmakİhanet etmekİkiyüzlü olmakİnsanı katledip ciğerini yemekKafa kesmekKatletmekKumpas kurmakKüçük kız çocuğu ile evlenmekLidere tapınmakMal biriktirmekMünafıklık yapmakNankörlük Riya göstermekTuzak kurmakYalakalık yapmakYalan söylemekYolsuzluk yapmakBu özellikleriyle İslam adına İslam’ı istismar eden İslamcılar, Müminlerden ayrılırlar.Müminler; İslamcıların tam tersi özelliklere sahiptir.O müminler ki; Yaratılanı yaratandan dolayı severler, hoş görürler.O müminler ki; Her canlıya şefkatle bakarlar, yardımseverdirler.O müminler ki; Hak yemez, haksızlık yapmaz, kimseyi kırmazlar.O müminler ki; Ayrımcılık yapmazlar, bölücülük yapmazlar.O müminler ki; Adaletlidirler. O müminler ki; Paylaşımcıdırlar.O müminler ki; DürüsttürlerO müminler ki; Yalan söylemezler, Hırsızlık yapmazlarO müminler ki; Zarar vermedikçe kendinden olana da olmayana da sevgi ve saygılıdırlar.O müminler ki; İnsanın bedenen sonlu, ölümlü olduğu inancına sahiptirler.O müminler ki; Akıl, bilim ve sanatın, yaşamı anlamanın temeli olduğu düşüncesindedirler.O müminler ki; Okumanın kendini ve varlıkları öğrenmede temel ilke olduğunu bilirler.O müminler ki; Çalışmanın temel ibadet olduğu anlayışındadırlar.O müminler ki; Kendine, ailesine topluma insanlığa ve doğaya karşı sorumluluk içindedirler.O müminler ki; İnsanlığın, uçan kuşlarıyla, dört ayaklı hayvanlarıyla, bitkileriyle doğanın bütünlüğüne göre dünyayı algılar, evrende yalnız olunmadığı bilinciyle hareket ederler. İslamcıların İslam’a verdiği zarar, kötülük; hiçbir kimse, hiçbir güç tarafından yapılmamıştır,  yapılmamaktadır.Akıl, bilim ve sanattan mahrum bırakılan Müslümanların; İslamcı fasıklar, münafıklar güruhuna karşı uyanık olmaları gerekir. İçlerinde varolan iman ile bu tiplerden uzaklaşmaları gerekir. Zira ses çıkarmadıkları tepki göstermedikleri  için bunların işlediği günahlar yüzünden saf ve temiz müminler de sorumlu olurlar.Günün Sözü; İçten inanan ve yaşayan insanın hiç kimseye zararı olmaz.lık dışı davranışı, melaneti meşru kabul ederler.
İslamcılar için günah olmayan özellikler şunlardır; Adaletsiz olmak Biat etmek Biat etmeyeni süründürmek Cariye edinmek Dedikodu yapmak Dönek olmak Fesatlık çıkarmak Gammazlamak Gösteriş yapmak Hak yemek Haram yemek Hırsızlık yapmak Hile yapmak İhanet etmek İkiyüzlü olmak İnsanı katledip ciğerini yemek Kafa kesmek Katletmek Kumpas kurmak Küçük kız çocuğu ile evlenmek Lidere tapınmak Mal biriktirmek Münafıklık yapmak Nankörlük Riya göstermek Tuzak kurmak Yalakalık yapmak Yalan söylemek Yolsuzluk yapmak
Bu özellikleriyle İslam adına İslam’ı istismar eden İslamcılar, Müminlerden ayrılırlar.
Müminler; İslamcıların tam tersi özelliklere sahiptir.

O müminler ki; Yaratılanı yaratandan dolayı severler, hoş görürler.

O müminler ki; Her canlıya şefkatle bakarlar, yardımseverdirler.

O müminler ki; Hak yemez, haksızlık yapmaz, kimseyi kırmazlar.

O müminler ki; Ayrımcılık yapmazlar, bölücülük yapmazlar.

O müminler ki; Adaletlidirler.

O müminler ki; Paylaşımcıdırlar.

O müminler ki; Dürüsttürler O müminler ki; Yalan söylemezler, Hırsızlık yapmazlar

O müminler ki; Zarar vermedikçe kendinden olana da olmayana da sevgi ve saygılıdırlar.

O müminler ki; İnsanın bedenen sonlu, ölümlü olduğu inancına sahiptirler.

O müminler ki; Akıl, bilim ve sanatın, yaşamı anlamanın temeli olduğu düşüncesindedirler.

O müminler ki; Okumanın kendini ve varlıkları öğrenmede temel ilke olduğunu bilirler.

O müminler ki; Çalışmanın temel ibadet olduğu anlayışındadırlar.

O müminler ki; Kendine, ailesine topluma insanlığa ve doğaya karşı sorumluluk içindedirler.

O müminler ki; İnsanlığın, uçan kuşlarıyla, dört ayaklı hayvanlarıyla, bitkileriyle doğanın bütünlüğüne göre dünyayı algılar, evrende yalnız olunmadığı bilinciyle hareket ederler.

İslamcıların İslam’a verdiği zarar, kötülük; hiçbir kimse, hiçbir güç tarafından yapılmamıştır,  yapılmamaktadır.

Akıl, bilim ve sanattan mahrum bırakılan Müslümanların; İslamcı fasıklar, münafıklar güruhuna karşı uyanık olmaları gerekir. İçlerinde varolan iman ile bu tiplerden uzaklaşmaları gerekir. Zira ses çıkarmadıkları tepki göstermedikleri  için bunların işlediği günahlar yüzünden saf ve temiz müminler de sorumlu olurlar.
Günün Sözü; İçten inanan ve yaşayan insanın hiç kimseye zararı olmaz.

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank