content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Mar

Islak Belge Temsilciler Meclisinden Çıktı

 Biz kendi ordumuz ile savaşırken, Orgenerallerimizi terörist ilan ederken elin oğlu boş durmadı. Orduya bir darbe de Amerikan temsilciler meclisinden geldi.Biliyor ve inanıyorum ki, bir iki gün sonra Amerikan Temsilciler meclisinden çıkan bu kararın sorumlusu olarak Ordu ve Ergenekoncular gösterilecektir.

Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanını sorumlu tutmak zaten akla uygun değildir. Türk Askerinin başına çuval geçirildiğinde ne yaptıysak gene onu yaparız. Eş başkan verse verse bir “müzik notası” verebilir. Bunu nerden anlıyorsun derseniz, bu uluslar arası yalanın asıl eylemcisi Fransa’ya her yıl verdiğimiz yeni imtiyazlar ile ortadadır. AKP iktidarında Fransa’nın pazar payı katlandı.

AKP de Amerikan Temsilciler meclisinin aldığı kararları desteklemek için Ergenekon Tertibi ile Lozan’da, Berlin’de Fransa’da Türkleri ayağa kaldırarak bu yalanın emperyalist bir yalan olduğunu haykıran Doğu Perincek’leri Silivri zindanlarına gönderdi.

Temsilciler meclisinin aldığı kararın içeriği bence görüntüsünden daha büyük felakettir. Soykırımla ilgili süreç olarak 1915 ve 1923 yılları gösterilmiştir. Yani Kurtuluş Savaşı bir katliam savaşı olarak sunulmuştur.

Başka bir ifade ile “sizin atalarınız katildir” deniyor.

Otuz yıldır şantaj malzemesi olarak kullanılan bu uluslar arası yalan bu yıl bir adım daha öne alınarak yürütülüyor. Onların Türk Devleti üzerindeki vesayeti (sivil ve sayet) her yıl katlanarak artmaktadır.

Siyasi iktidarın dış politikası; Batıya dön ve halkına yalan söyle olarak sürdürülmektedir.

Bağımlı olanların bağımsız dış politikası olmaz.

Yunanistan’a adaları sat borcunu öde diyen emperyalistlerden başka ne beklenebilirdi ki…

“Milletin kaderini milletin azim ve kararı belirleyecektir.” (M. Kemal)

İncirlik’i verdik yaranamadık. Kore’ye asker gönderdik olmadı. Somali Bosna, Lübnan, Afganistan’a asker gönderdik. Amerikan uşaklığı yapmaya doymadık.

Namus ve haysiyetimize sahip çıkacak bir yönetim Türk Milletinin hakkıdır.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank