content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

13 Eki

İnce Kılıçdaroğlu’nun Tırnağı Bile Olamaz!

30 Mart 2014 Yerel Seçimi ve 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından çıkan sonuçlara göre CHP’de muhalif milletvekilleri, Emine Ülker Tarhan, Süheyl Batum, Birgül Ayman Güler, İsa Gök, Nur Serter, ve Dilek Akagün Yılmaz 12-08-2014 tarihinde basın toplantısı düzenleyerek CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa ve kurultayı toplama çağrısı yaparak kılıçlarını çekmişlerdi.

Daha sonra Baykal ve Sav ekibinin desteğini alan Makam, mevki,koltuk peşinde hayallere dalan Muharrem İnce 18.08.2014 tarihinde düzenlediği basın toplantısında “Bence ortada bir yenilgi, hezimet var” diyerek Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulunarak CHP Genel Başkanlığa adayım deyip Kılıçdaroğlu’na kılıcını çekmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kurultay hesapları ve planları yapan CHP’li muhalif milletvekillerine hodri meydan diyerek olası erken genel seçimi göz ardı ederek kısa süre içerisinde muhalif milletvekillerinin kurultaya gidilsin çağrılarına kabul ederek CHP’nin oklarını muhaliflere göstererek güçlü bir parti tüzüğü ve güçlü bir ekip kurmak için kendi başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, 5-6 Eylül 2014’te Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da olağanüstü kurultay yapılması kararını vermişti.

18’inci olağanüstü kurultay için genel başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’nun en ciddi rakibi muhtemelen İnce olacak.

Benim gönlüm CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yer yer eleştirip istifaya davet etsemde her zaman Dürüst çalışkan sicili temiz insan Kılıçdaroğlun’dan yana.Bundan sonraki köşe yazılarımda kesinlikle Kılıçdaroğlunu eleştirmeyeceğim.Aksine Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğim.Bu böyle biline…

Kılıçdaroğlu 2015 seçimleri öncesi bu kurultayda tahminime göre yeniden genel başkan olacak.Daha sonra Baykal ve Sav ekibinin desteğini verdiği muhalif milletvekillerinin tamamını tasfiye edip 2015 genel seçimlerinde aday yapmayacak.CHP’yi iktidar yapmak için halkın her kesimini kucaklayacak CHP’yi Allah’ın izni ile iktidar yapacak güçlü ekibini kuracak.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığına karşı çıkanlara ve tatilcilere seslenen Kılıçdaroğlu, “Tıpış tıpış sandığa gideceksin, şakası makası yok” dedi.

13 milyon seçmen Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi tıpış tıpış sandığa gitseydi şuan da ikinci tura kalınmış olunabilirdi veya Sicili bozuk olan Erdoğan Cumhurbaşkanı olamayabilirdi…

Not 1: Yardıma muhtaç insanlarımız çok var lütfen onları kendimiz bizzat gidip araştırıp eğer gerçekten yardıma muhtaç durumda ise Allah rızası için yardım edelim. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

Not 2: Bu Sıcakta sokakta yaşayan sokak hayvanlarının kapınızın pencerenizin önüne koyacağınız kedi, köpek ve kuşların bir parça yemeğe ve suya çok ihtiyacı var. Onlara yapacağınız bu sevabınız sizi mutlu tutacaktır.

İsmail Yaman’dan Mesaj…

Cumhuriyet Ege www.cumhuriyetege.com

Ege’de Zaman www.egedezaman.com

Ege’de Son Ses www.egedesonses.com

Haber Sitelerinin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanıyım.Her türlü şikayetlerinizi bana bildiriniz.0541 850 26 82.

Bir sonraki köşe yazımda bir başka gündem için görüşmek üzere esen kalın…

 

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank