content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

06 Ağu

İleri Demokrasi ve Muhalefete Kahriye

“Açılım-saçılım adlarıyla ‘ileri demokrasi’ yolunda, ciddi mesafeler alındı!Protokole geç kaldığı ve program başladığı için kendi geldiğinde ayağa kalkmayan; anlı-şanlı, üstün hizmet madalyalı, PKK'nın rüyalarını bile korkutacak yetenek ve cesaretteki Paşa'yı; Gizli tanık ifadeleriyle görev başındaki Generalleri, tutuklayabiliyor İleri Demokrasi!

"Meşenin dalları, nerenize ...di? Has..tirin! Has..tirin!" diye iltifat eden bir Belediye Başkanına, ayrı bir devlet temsilcisi gibi beyanat verenlere, yaptırımı yok. Meclis'e gelmeyen, kendi meclislerini toplayan, Özerklik ilan eden, kendi vergilerini toplayacaklarını, devlete vergi vermeyeceklerini, ekonomik destek haracı isteyeceklerini açıklayanlara izin veriyor!

Aynı gün 14 Mehmetçik katlediliyor! 14 Mehmetçiğin katledildiği hain tuzak sonrası itlâf edilen PKK'lı leşlere, "Onlar bizim kahramanlarımızdır." diye sahip çıkılıyor! Onlara İleri Demokratlığın bütün tavizleri… Komuta kademesinde suçlu görülen subaylara, cezaevi tehdidi! Allah belânı versin İleri Demokrasi!

Vicdani Ret diyerek asker vermeyenler, Devleti dağa çıkmakla tehdit ediyorlardı, alışmıştık! Şimdi de Diyânet İşleri Başkanlığını reddederek, sivil itaatsizlik adıyla camilerde değil, açık havada alternatif Cuma ve teravih namazı kılıyorlar! İslâmiyet'e göre haram aylar da, üç aylar da, bırakın savaşmayı, avlanmak bile mekruhken, düzde alternatif Cuma ve Teravih Namazları kılınırken dağda her gün, ikişer-üçer Mehmetçik katlediliyor!

Her gün, hem de üç aylar' da, Ramazan mübarek'te askerlerimiz katlediliyor, esir edilip dağa kaldırılıyor, Cumhurbaşkanı, Başbakan kınıyor! Meclis başkanı çok sert ifadelerle kınıyor! Genel Kurmay Başkanı yok! Dört saat önce KKK’na, sonra vekâleten Genel Kurmay başkanlığına atanan General, kendi ikbal hayalleriyle meşgul ve kınamaya bile zamanı yok!

Ben ve millet ve Şehit Aileleri sadece kınamıyor lânet ediyoruz! Belâ okuyor, beddua ediyoruz! Allah onlarında, onlara ileri demokratik hak tanıyanların da, isyan edenlerden hesap sormayanların da, koca NATO generallerine, FB başkanı'na, muteber işadamlarına, yazarlara, gazetecilere güç yetirirken; KCK'lılara, BDP'lilere, PKK'nın siyasallaşmış şehir örgütlerine güç yetiremeyenlerin de bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine Allah belâsını versin!

İleri Demokrasi'yi Allah kahretsin! Cehennem sıcağında çocuklarımızı, kuru otların, çalıların ortasında tuzağa düşürenlerin Allah belâsını versin! O çatışma yerini yasaklamayarak yandaş basının olmadık resimleri servis etmesine izin veren, rütbe yarışında ihanet içinde olan her kesin Allah belâsını versin! Ne orucumuzdan, iftarımızdan ne de teravih'ten tat almıyoruz! İçimiz kan ağlıyor. Şu mübarek günlerde halka bunları reva görenlerin, Allah belâsını versin!

Bu millet sizi, "hizmetin ibadet" sayıldığı yere kadar çıkardı! NATO Generalleri karşısında yalnız bırakmadı! Yandaş dolma kalemler, sizin adınıza Türk Milletine, Türk Ordusu'na, Atatürk'e, Cumhuriyet'e olan öfkelerini kusuyorlar! O Türklükten, milletlikten, milli duygulardan nasipsiz çukurlara, millet sizin hatırınıza tahammül etti, ediyor! Daha ne yapsın bu millet, yürek yangınlarını engelleyesiniz diye? Allah’ınızı severseniz artık doğruyu yapın! Her kese, her kuruma yeten güç, PKK'lılara yetmiyorsa; o güç’ün de Allah belâsını versin! Mazlumun, yolcunun, yetimin duası-bedduası tutar derler! Mazlum Şehit aileleri adına, evinden barkından kaçan sürgün yolcuların adına, Şehit yetimleri adına; bu aziz mübarek günlerde Allah belâlarını versin! Allah müstahaklarını versin! Kahroluyorum, Allah Kahretsin!” (İftar Bedduası, Mustafa Aslan- 3 Ağustos 2011)

Aziz meslektaşımın bu feryâdını paylaşmak istedim. Doğru; Halkın içine itildiği gayya çukurundan gün boyu kahriye, beddua ve lânetler yükseliyor. Ancak hakiki felâket ve melânet suçlu’nun “muhalefet” olduğu asla unutulmamalı. Zira bu menfur kaos, yasa ve ahlâk dışılık; hak-adalet, hukuk ve anayasa düşmanlığı hüküm sürerken mhp&chp ne yapıyor Allah aşkına? Ya kartel domuzlarından beslenen sözde aydınlar? Önüne atılan her kemiğe onursuzca atlayan oligark’a ne demeli? İşte, esas bu şahsiyetsizlik ve haysiyetsizliğe lânet olsun, kahrolsunlar...          

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank