content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

02 Nis

Hep , Aynı İğrenç Senaryo

Ya Rabbim; bu iğrenç senaryolara , daha ne kadar süre ile şahit olacağız ?

Bu sömürü , bu katliam , bu yağma , bu vahşet düzeni , ne zaman sona erecek?

Ne zaman aklımızı başımıza alacak, birlikte hareket etmeyi öğrenecek, şahsi çıkar ve sahte iktidarlar uğruna  Vatikan / AB / İsrail  ve  ABD ‘ye uşaklık etmekten  vazgeçecek, gerçek demokrasiye inanacak , halkın çıkarlarını esas alacağız?

Şu İslam Aleminin perişanlığı , insanı kahrediyor. Cenab-ı Hak  , muazzam imkanlar, zenginlikler lütfetmiş; ancak hepsi perişan , dışa bağımlı (bir avuç dış mihrakların uşağı dışında) fakir , cahil ve eğitimsiz. Demokrasinin  D ‘si bile yok. Zulüm , baskı , vahşet kol  geziyor.

1-)     Tunus’ta ve Mısır ‘da halkın lehine ne değişti?

Nedir bu , Libya faciası? Niçin durmadan masum insanlar katlediliyor?  Daha kısa bir süre önce Kaddafi’ye  yalakalık eden , kompleksleri ile ünlü bücür Sarkozy ‘e ne oluyor?. Kendini bir matah sayıyor. Sarkozy Hükümetinin İç işleri Bakanı‘nın ifadesi ile “ Haçlı seferlerine öncelik ediyor”.

42 yıldır i Kaddafi’ye destek veren, yalakalık eden, silah satan , Libya’nın  zenginliklerini sömürenler  bunlar değil miydi? El öpen  Berlusconi , kırmızı halı seren  Sarkozy,  petrolleri sömüren ABD , ne oldu da böyle çark ettiler.?

İspanya ‘ya , Katar’a  - Danimarka / Belçika / Norveç vb.  bücür ülkelere Kanada’ya ne oluyor ?  Hangi hakla , masum halka  bomba yağdırıyorlar? ( BM kararı imiş. Aman ne önemli . BM / Güvenlik Konseyi / NATO vs. , hep  bu haçlı güruhunun , maşası değil mi ?  Bunların adil ve tarafsız olması mümkün mü? (Rusya ve Çin  şimdi konuşacaklarına  karara engel olabilirlerdi yazık..)

Arap Birliği , niçin bu kadar pasif  ve dönek ? Şua ana kadar doğru ve karalı tutumu ile , övgüye layık  bir Türkiye var.

Bir taraftan da ( ABD  - AB – İsrail – Vatikan ve İran  işbirliği ile ) Şiiler kışkırtılıyor. Suudi Arabistan  / Yemen / Suriye /  Ürdün /  Afganistan / Pakistan / Bahreyn /  Irak /  Cezayir /  Sudan / Körfez emirlikleri vb. , ülkeler üzerinde oyunlar oynanıyor. Amaç İslam Alemine  huzur vermemek. Zenginliklerini sömürmek. Birleşmelerine , güçlenmelerine , kalkınmalarına , iyi eğitim almalarına  ve demokrasiye geçmelerine , engel olmak.

 Hep aynı taktik; huzursuz et ,  mezhep / aşiret vb. farklılıkları istismar et , kendine uşaklık eden  diktatörlere  destek ver ; bol bol silah sat ve sömür, sonra parçala ve yut. (Korkarım , Libya’da asıl hedef , aşiretlere göre  Libya’yı parçalara ayırmaktır.)

Elbette , sadece Haçlı güruhuna suç bulamayız. Asıl suçlu ; gözü doymayan , halkına sırtını dönen , zalim /  baskıcı /  sahte iktidar düşkünü /  müsrif /  ahlaksız /  hırsız   yöneticilerdir.

Nitekim Kaddafi denen psikopat  da , bunların başında gelmektedir. Fakat olan zavallı halka olmaktadır. ( 42 yıl  iktidarda kalacaksın , nüfusun  6,5 milyon olacak, oluk oluk  para akacak ve sen Ülkeni  Dünyanın en mamur , en gelişmiş ülkesi yapamayacaksın. Har vurup , harman  savuracak ve sonunda da halkını katledeceksin.)

Peki , bu ( Tüm İslam Dünyasında yürütülen) operasyonların  amacı nedir.?

Halka yararı ne olacaktır? Hedef nedir ? Yeni yönetim alternatifleri kimlerdir ?  Sokağa dökülenlerin amacı nedir?  Hepsi belirsiz!!

Karıştır , müdahale et , böl  ve  yut, yeni uşakları iktidara getir…

 2-)      Ne yazık ki  , Türkiye’de aynı oyunlar oynanmaktadır.

İsrail / ABD / Vatikan / AB  “ şer ittifakı “ , yıllardır  Türkiye ‘yi  bölmek , kardeşi kardeşe  kırdırmak için elinden geleni yapmaktadır. Terörü koordine eden ve destekleye onlardır. K. Maraş , Sivas , Gazi Mahallesi  vb. olayları tezgahlayanlar , onlardır.   Türk – Kürt  ,           Sünni – Alevi  ,   Sağcı – Solcu ,  ihtilaflarını koordine edenler , onlardır.

Türkiye ‘nin  Kürt sorunu yoktur. BDP , bu dış mihraklara hizmet etmektedir. İmralı’daki  cani , onların adamıdır.

Amaç , Türkiye’yi bölmek ; Büyük Ermenistan projesini gerçekleştirmektir. Bunun için “ halkın vekili” olduğunu iddia eden  ; aslında dış mihrakların / terör örgütlerinin / CIA ve MOSSAD ‘ın  vekili olan tipler , her türlü provokasyonu  yapmaktadırlar.  Nevruz dahil , her olayı istismar etmektedirler.  Çocukları ,Polise ve Askere tokat ve taş atmakta , her türlü hakareti etmektedirler. ( Patronları da , kurşun / mayın / bomba kullanmaktadır.)

İktidarın tavizkar tutumu , bunları iyice şımartmıştır. Gemi azıya almışlardır.

Elbette başarıya ulaşamayacaklardır. Elbette Türk Halkı , bu olayları alt edecektir.. Elbette bir avuç satılmış bölücünün gücü  Türkiye’yi mağlup etmeye yetmez.

 Siz şımartılmış ve satılmış azınlığın şamatasına değil , sessiz çoğunluğun gücüne önem verin…

Dr. Burhan ÖZFATURA

www.burhanozfatura.org

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank