content
15 Eyl

Hayır Propagandası Yapıp Oy Kullanamayan Ulvi…

Malum referandum bitimiyle birlikte referandum sonuçları kadar çok konuşulan hatta hatta daha fazla konuşulan bir durum var ‘’ kemal bey’’in oy kullanamaması..

Oy kullanamasını hazmedemeyip futbol takımı gibi parti tutan bazı arkadaşlar olayın arka planında emniyet, ysk ve hükümet olduğuna iman etmiş bir pozisyonda , imanlarının gerektirdiği şekilde ibadet etmeyi sürdürüp genel başkan hata yapmaz ! şuursuzluğu içerisinde kemal bey fan boy'ları ayakta tutmaya çalışıyor. CHP genel başkanı ve il başkanının çok anlaşılır bir Türkçe ile "kasıt yok ihmalkarlık var, özür diliyoruz" açıklamalarına kulak tıkıyarak halk arasında fısıltı gazetesini dolaştırmakta mahir olan holigan partili arkadaşlar Açıklamaları objektif takip edip çuvaldızı kendilerine batırsalar hayır’lı olacak.

Kemal bey’in seçmen kaydı atik , çevik , hızlı bir şekilde birkaç günde gizli kapaklı ahlaksızca metodlar izlenerek silinmemiştir , Nitekim zannedildiğinin aksine polisin evi kontrol etmesi silme işini kolaylaştırmamıştır zorlaştırmıştır.

Zira emniyet personelinin görevi evde Kemel bey’in ikamet edip etmediğini kontrol etmek değil muhtarın "bu şahıs bu evde yok" raporunu teyit etmektir.Demek ki polis o evi hiç kontrol etmeseydi, silme işlemi çok daha çabuk gerçekleşecekti.

Holigan partililerin söylediği gibi Kemal bey’in ikametgahı son günlerde silinmemiş 2 şubat 2010 tarihi itibariyle silinmiştir.

Kemal bey’in silme işleimini kontrol etmek için muhtarın ayağına kadar gitmesine hiç mi hiç luzum yoktur , gerek görsel medya gerek yazılı medya seçmen kayıtlarının internet üzerinden nasıl kontrol edilebşileceğini defalarca söylemişştir , tabi Kemal bey miting yapmaktan fırsat bulup TV izleyemeiş olabilir peki ya kocaman 80 küsür senelik partide basını takip eden yok mu? internet bağlantısı ve birkaç tıklamayla seçmen kaydını rahatlıkla görebilirdi. .

kılıçdaroğlu'nun "internetten bakmam gerekirdi" açıklamasını hatırlayalım..

FACİA!! Alenen yetkililer uyarılmıştır!! bu işin facia yönü kılıçdaroğlu'nun oturduğu evde CHP İstanbul il meclis üyesinin oturmasıdır. muhtar chp üyesini uyarır, il meclis üyesi CHP teşkilatını uyarır. sonuç: haberimiz yok, ysk-polis-hükümet komplo kurdu hade oradan..

İşin ikinci facia yönü muhtardan CHP'ye ulaşan bilgi akışı o kadar alenidir ki ulusal gazetelerde haber bile olmuştur.

zaman, haberturk ve diğer ulusal gazeteler hatta gençliğin aktif katılım gösterdiği sözlüklerdebile peki sonuç: Kemal bey’in ağzından: "o haberler iyi araştırılmamış, doğru değil, arkadaşlar ilgileniyor"(okyanuslar ötesine selam eden bir partinin ‘’ zaman’’ gazetesini takip etmemesi? Yada basın takip merkezi kurmaamsı? Hadi ordan yahu!!)

Zurnanın zırt dediği dakikalar referandum günü başlar : Kemal bey’in muhterem hanımı "beyim istanbul'da" diye açıklama yaptı ardından istanbul teşkilatı "ankara'da oyunu kullanacak" 🙂 genel sekreter, süha okay başka başka açıklamalar:)) hatta "oyunu izmit'te kullanacak" açıklaması bile yapılır. Kemal bey hani miting meydanlarında hükümeti sık sık eleştiren , artık işi hakaret boyutuna vardıran, cesur yürekli lider nerede? Kayıp!! Annesinin babasının söznünü dinlemeyip evde birşeyler kırıp suçu kardeşimemi atsam? Yoksa biryerlere saklansam olay yatışınca piyasa çıkarım düşüncesi taşıyan muzur yaramaz çocukları gibi kayıp!!
İnternet aleminde surf yaparken karşılaştığımız kemel bey espirileri oalyın ardından gırla profillerde dominant bir şekilde paylaşıldı:‘’KEMAL BEYİ HAYIRCI BİLİRDİK BOYKOTCU ÇIKTI’’ ise evetçilerin kazandığı zafer sarhoşluyla ağızlarına doladığı bir nara oluverdi….

Peki kemal bey burda bir taktik izlemiş olamaz mı? Ntekim benim düşüncem tam olarak budur yılların CHP lideri despot lakin bugünlerde Kemal bey sayesinde çok çok özlediğimiz Deniz beyi bile koltuğundan edip bir anda saman alevi gibi parlayarak son 2 sene içerisinden Türk siyasi tarihde yolsuzlukla mücadele adı altında geçmişindeki ssk yolsuzlukllarını unutarak CHP genel başkanı olabilen bir lider , kurnaz ve sinsi bir insan gözlemini ortaya çıkarıyor…

Acaba oy kullanmayarak fifti fifti çıkan oylar olsaydı kemal bey nasıl bir açıklama yapacaktu? Veya hayırlar fazla çıksaydı? Acaba parti içinden silmek istediği isimler varda bu oalyı onlara yıkıp onları mı silecek? bunları ilerleyen günlerde alanen göreceğiz…

KEMAL BEY
AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ..!!!

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

3 Kere Cevaplanmış to “Hayır Propagandası Yapıp Oy Kullanamayan Ulvi…”

  1. 1
    ilker Says:

    ewet murat arkadaşımı tebrik ediyorum bu kadar güzel anlatılabilir ve bu kadar güzel örneklendirilebilirdi sonuç olarak artık herkes biliyor cehape nin ve teşkilatın içindeki herkesin (holigan) olanları özellikle...

  2. 2
    Uğur ÖZALTIN Says:

    Sayın Başbakan ın miting meydanlarında söylediği CHP MHP yi kasdederek BUNLAR DEVLETİ YÖNETEMEZLER sözünü Sayın Kılıçdaroğlu oy atma tembelliği hatta gevşekliğiyle ispat etmiştir.

    Başbakan haklı çıktı

  3. 3
    murat kus Says:

    kemal bey oyunu ceyiz sndığına atmış diyorlar...



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank