content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 May

Harika UFUK’a Osmaniye’’den de Bir Ödül Geldi

Gazetemizin köşe yazarlarından Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk, bir başarıya daha imza attı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği ve Osmaniye Şairler ve Yazarlar Derneğinin Osmaniye’de 19 yıldır düzenlediği geleneksel “Ekmek” yarışmasında Süleyman Yurtsever ödülünü almaya hak kazandı.

GetAttachment.jpgzzAdanalı Harika Şair, “Yarışma için özel olarak şiir yazmadım. Önceden yazdığım “Bir Yağmur Damlası” adlı şiirimle bu yarışmaya ilk kez katıldım. 33 ilden, 4 ülkeden 223 eser arasından böyle ciddi bir yarışmada ödül alma ayrıcalığını yaşadığım için çok mutluyum.29 Nisan’da saat 17.30’da Osmaniye’de Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Parkında muhteşem bir tören yapıldı ama ben katılamadım.

Ancak Osmaniyeli olan ve Osmaniye’de yaşayan Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden sınıf arkadaşım Mimar GetAttachment.jpgşşşyyyyHaydar Aktürk benim adıma ödülümü Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti başkanı İsrafil Avcı’nın elinden aldı. Adana’ya bir ay içinde ikinci ödül kazandırdım. 2 Nisan’da da Aydın’dan ödül kazandığım haberi gelmişti. Tören ise 14 Mayıs’ta saat 14.00-17.00 arasında Aydın İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü Hidayet Salonunda yapılacaktır.

O törene de katılamayacağım için ödülüm komite tarafından postayla gönderilerek bana ulaştırılacaktır sanıyorum. Bu yarışmalar çok büyük emeklerle ve özveriyle hazırlanıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ayrıca Sayın Mustafa Bardak’ın şahsında Osmaniye Şairler ve Yazarlar Derneği ile değerli jüri üyelerine saygılarımı sunarım.” GetAttachment.jpgnndedi.

Eğitimci Şair Harika Ufuk’a başarılarının devamını dileriz.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank