content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

24 Oca

Harika UFUK Çukurova Tüyap 7. Kitap Fuarında Büyük İlgi Gördü

 14-19 Ocak 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin en önemli kitap fuarlarından Çukurova Tüyap 7. Kitap Fuarı Adana’da kitapseverlerin akınına uğradı.Sitemizin saygı değer yazarlarından Harika Ufuk, bu yıl da yeni yayımlanan “Yağmurdaki Düş İzleri” adlı öykü kitabını ve önceki yıllarda yayımlanan şiir kitaplarını fuarda yazarımız Harika UFUK Harikaokurlarının kitaplarını imzaladı, Harika UFUK Çukurova Tüyap 7. Kitap fuarında büyük ilgi gördü.

Yurt içinden ve yurt dışından pek çok ödülü olan Adanalı Eğitimci Şair Yazar Harika Ufuk bu kez “Yağmurdaki Düş İzleri” adlı öykü kitabını ilk kez bu fuarda okurlarıyla buluşturdu.

Daha önce “Çiçek Açtı Yalnızlığım”, “Canım Türkiye’m”, “Güz İkindisi”, “Çocukluğum Sende Kaldı İstanbul” adlı şiir kitaplarıyla ün kazanan Harika Ufuk “Bu kez de yazarlık yönümü ortaya koymak istedim. GetAttachment

Kitabımın kapak tasarımını çok değerli bir arkadaşım olan Ressam Murat Dikel yaptı. Yağmurdaki Düş İzleri; Ankara’dan Ürün Yayınevi'nden çıktı. Öykü kitabım da çok ilgi gördü. Çukurovalılara çok teşekkür ederim.” dedi.

Yazarımız ve şairimize  başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler : , , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank