content

31 Ara

Grip Aşk Gibidir

GRİP DE KOLAY TANINIR AŞK DA

Aşığı gözleri hemen ele verir, gripliyi yüksek ateşi. GRİP DE AŞK DA ANİ BAŞLAR Grip de aşk da çok ani olarak başlar. İnsan ne olduğunu daha anlayamadan gribe de tutulmuş olabilir aşka da. GRİP TERLETİR AŞK ISLATIR Grip su gibi terletir, aşk sırılsıklam ıslatır. GRİP DE AŞK DA İNSANI YATAĞA DÜŞÜRÜR Grip ağır bir hastalıktır. Kişiyi halsiz bırakır, yatağa düşürür, paçavraya çevirir. Aşk da grip gibidir. Bazen insanı öyle fena çarpar ki, insanı hastaneye de düşürebilir tımarhaneye de.

GRİP DE AŞK DA SIK YAŞANMAZ

Gerçek aşk öyle sık sık yaşanmaz. Grip de öyledir, insan her zaman nezle olabilir, burnu akabilir, ama sık sık grip olmak mümkün değildir.      

GRİBİN DE AŞKIN DA CİDDİ KOMPLİKASYONLARI VARDIR

Grip, zatürree, astım krizi, miyelit, Reye Sendromu, Guillain-Barre Sendromu… gibi, bazıları ölümcül de olabilen pek çok komplikasyona sebep olabilir.

Aşkın da ciddi komplikasyonları vardır. İşinizi, paranızı, karınızı, çocuklarınızı, kısaca her şeyinizi kaybedebilirsiniz.

GRİP DE AŞK DA ÖLDÜREBİLİR

Grip, özellikle yaşlılarda ve kalp, akciğer, böbrek ve şeker hastalarında ölümlere neden olabilen bir hastalıktır. Bazı aşıkların sonu da gripliler gibi kara topraktır.

TEDAVİLERİ YOK

Gribin kesin tedavisi yoktur. Kullanılan ilaçlarla sadece hastalığın hafif geçmesi, insanı fazla rahatsız etmemesi sağlanmaya çalışılır.

Aşkın da çaresi yoktur. Çaresi olduğunda ise o aşk artık bitmiştir.    

GRİP DE ÖNLENEMEZ AŞK DA 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

1 Kere Cevaplanmış to “Grip Aşk Gibidir”

  1. 1
    Hasret Tosun Says:

    Harika bir kıyaslama. :))
    Ama Nevzat Tarhan aşkı ilaç tedavisi ile
    geçirilebildiğini söylemişti.
    Yanılıyor olabilir mi???



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank