content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

28 Tem

“Gamzedeyim Deva Bulmam Tatyos Efendi” Notları

İnandım artık! Bu kadar parayı, madeni, altını, petrolü... bu dünyayı patlatıp gidip uzaydaki işbirlikçi uzaylı kapitalistlerle yiyecekler; fakat işçi sınıfı her zaman olacak.

Uzaylı işçi/ emekçi sınıfı da olacak; gezegenler arası grev lokavt yapacaklar. Plüton'lu Marx evreni komünist yapan için Has Kapital'i yazacak. Has, hem küfür anlamında has'tır, hem de Has, yani temiz daha "das" manasında has tır. Ayşen Guruda'nın Hastır Piziving çevirisi vardı ( bağlantı ucu aşağıda) Hababam Sınıfı'nda. Öğrenciler, İngiliz hocaya bunu öğretmişlerdi. İlahi bir gülüş de var; hep gülüyor bize. Evrende o.

http://www.youtube.com/watch?v=O9Fe5qzFcdQ

Aşkı onda aradım, şunda aradım, ötede aradım, beride aradım...bulamadım, diyordu. Halbuki aşk onda bunda şunda ötede beride aranmaz idi. İçine düşersiniz onun. Dedektörle aranır gibi aranmaz idi o. Böyle desem, bir şeyin tanımını da yapmış olmayacağım için bir şey demedim. Kimlik tanımlama çalışmasıydı yaptığı. En azından, belirtilerden birisiydi bu. Başka şeyler de sezinlemiştim fakat susmam gerekiyordu; aynı susmayı aynı hiçliği aynı o görünmez yanmışlığın içinde çömelmiş bekler bulabilmek için ikimizi; ta ki o karşılaştığımız anda birbirimize isimlerimizi bile sordurmaya gerek olmayan şartlar içinde, isimsiz bir şey olabilmek için. Sustum. "Açıkta kalan her şey bozulur idi; insanlar da açıktadır.(K.İ.)"

Kooperatif Medya diye bir şey var mı? Çirkinliğin bir sebebi de kooperatif mantığıyla kurulmuş oluşumların azlığı olmasın? Klasik "Medya" kuruluşu-kurulumu sermaye denen yapıyla eşgüdüme girmeden ayakta duramaz; kıyısından da olsa bağıntı kurar. Temel maddi sermayesi ve düşünce sermayesi halka yayılmış-samimi ve bilgili kanaat önderlerine yayılmış bir kooperatif medya kavramını düşünelim. (...) Uluslararası sermayenin uluslariçi sermayeyle eşgüdümü-birliğine karşı direnç ve savaşım, ancak medyada da kooperatifçiliğin düşünülmesiyle mümkündür. Örgütlülük kavramına kooperatifçiliği de eklemek gerek.

Ruhu dediği yerde durup, bulduğu tüm püsürükleri atıyor idi bana. Sessizce durdum; elime, yüzüme, yanıma, yöreme, püsürükler, yapışıp dururken. Ata ata, bir şeyi de kalmadı, yok oldu.

Facebook'ta gurup kuranlara zaman zaman şöyle bir yazım var, paylaşabilir miyim dediğimde sosyete tavırları takınmalarını anlayamıyorum; yazımı dahi okumamış oluyorlar henüz. Gören de face'i onlar yaratmış zanneder. Kasılmak iyi değildir; cilde ve kalbe zarardır.

Sana söven olmasa, senin ruhun bile yok

İluminati'den korkuyorum!.. Hepimiz İluminatiyiz. Ve üçgenin alanı; yükseklik çarpı taban bölü ikidir. Erkekliğe b.k sürdürmeden böylece giriş yapmış oldum. Sevgiler hürmetler İllucum. Seviyorum üçgenleri. Sonra göz möz de yaparız şekil şemalde.

Kandırımsız. Kanmak. Suya kanmak. Yalana kanmak. İnsan, doğruya da kanabilir mi?

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank