content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

10 Eyl

Ey Devlet Büyükleri, Ey Diyanet İşleri Başkanlığı Neredesiniz?

Türkiye’de şuan 85 bin Cami ve 270 Kilise var. Türkiye’de bulunan Yahudiler ve Hristiyanlar kendi aralarında topladıkları fon paraları ile dinlerini yaygınlaştırmak için ülkemizde bulunan kiliselerini ziyaret eden Müslüman kardeşlerimize

Türkçe meali olarak hazırladıkları kendi din kitaplarını ücretsiz olarak kiliselerine bağışlamış oldukları paralar ile bedava kendi din kitaplarını dağıtıyorlar.

Bizim Camilerimize gidenler çok iyi bilirler her cuma falanca bir cami için yardım parası toplanır. Camilerde toplanan paralar imamın cebine mi yoksa gerçekten falanca camiye mi gidiyor şüpheli?

Bu konuda camilere ibadet etmek için giden Müslüman halkımızdan para dilenen Müslüman devletimizi başarısız buluyorum. Camilerin inşaat ve onarım işlemlerini kesinlikle devlet yapmalıdır. Diyanet işleri Başkanlığı yetkili memurları camilerimizde toplanan paraları alıp camilerimize ibadet için giden Müslüman kardeşlerimize aynı Yahudiler ve Hristiyanların yaptıkları gibi camilere giden Müslüman kardeşlerimize din kitaplarını bedava dağıtılmasını sağlamalıdırlar.

Şahsen ben Yahudilerin ve Hristiyanları dinine, inancına sonuna kadar saygılıyım. Fakat?  Cumartesi Yahudilerin, Pazar Dünyanın en yaygın dini olan Hristiyanların kutsal günüdür. İslam’da ise Cuma toplu ibadet günüdür. Neden bizim ülkemizde Yahudilerin ve Hristiyanların kutsal günü olan Cumartesi ve Pazar günleri tatil oluyor da neden bizde Perşembe ve Cuma günleri tatil değil?

Ey Devlet Büyükleri, Ey Diyanet İşleri Başkanlığına Bağlı Müftüler, İmamlar, Din Adamları, Şeyhler, Hocalar Neredesiniz?

Yahudiler ve Hristiyanlar birbirlerini acayip koruyorlar biz Müslüman Alemi ise birbirimizin ayağını kaydırmak için birbirimizi öldürmek için var gücümüzle uğraşıyoruz. Yazıklar olsun yalaka korkak sahte Müslümanlara.

Etiketler : , , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank