content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Eyl

En Çok Kullanılanı; El Bombası

Öncelikle Türk milletinin başı sağ olsun. Afyon şehitlerimizin yakınlarına da, sabırlar olsun.

Apaydın kampı, Şam’da, Suriye halkının kanı ile abdest aldıktan sonra, namaz kılmak, gelip giden ABD gizli servis yetkilileri, Apaydın Karargâhına izin vermiyorum açıklamaları v.s.

Bunların hepsini alt alta topladığınızda, aklınıza; bu el bombaları nereye sevk edilecekti, şüphesi düşmüyor mu?

Benim tahminim, gecenin bir yarısında el bombası sayımı, hiç akıl işi değil. Em. General Solmaztürk’ün açıklamalarından da, öğreniyoruz ki, bu depolarda elektrik lambası ve tesisatı olmazmış. Herhalde elektrik kontağı endişesinden olsa gerek.

Hatırlarsınız, el bombası meselesi bir kez daha ortaya çıkmıştı. Gladyonun Türk ordusu ile tam cephe savaştığı bir dönemdi, ordu yetkilileri bir mahalden başka bir yere mühimmat ve cephane nakledemez duruma gelmişti.

10 Mart 2010 tarihinde, Muğla’dan el bombası yüklü bir aracın Ankara Gölbaşı yakınlarında, Kozmik odada incelemeler yapan savcı tarafından incelenmesi istenmişti. Suçu çok büyüktü, Özel Kuvvetler Komutanlığına el bombası taşıyorlardı.

Uzatmayalım. F-Tipi medyanın veryansın etmesiyle, herkesin dikkati o yöne çekilmişti.

Halkımızın fikri takip gibi bir alışkanlığının olmadığını bilen, psikolojik savaş uzmanları, olayı kullanıp geçmişlerdi.

Şimdi her şey onların elindedir.

El Bombaları, Apaydın Karargâhına mı gidiyordu?

Onun için mi gece yarısı alel acele sayılıp gönderilmesi gerekmişti? Orduda, ambarlarda zimmet sistemi vardır. Teslim tesellüm zaptı yapılır. Bunun içinde sayım gerekliydi.

Televizyonlarımızdan, Suriye’deki dış destekli terörü film seyreder gibi seyrediyoruz. El bombaları teröristlerce, hastane, devlet dairesi gibi yerlere atıldıktan sonra, bir Allahuekber nidasını da duyuyoruz.

El bombası ve Allahüekber, bence her şeyi özetliyor.

Suriye’deki, teröristlerin en çok kullandığı tahrip silahının, el bombaları olduğunu anlamak için, asker olmaya zaten gerek yok.

Televizyonda, emekli askerlerin açıklamalarından da öğreniyoruz ki, Afyon ve Konya olmak üzere iki el bombası depomuz varmış.

Anladığım kadarı ile ahlaksız ve örtülü bir savaşın içinde bulunduğumuz bu süreçte buna benzer felaketler ile karşı karşıya kalacağız.

Bir kez ateşle oynamaya başlayınca, gerisi gelir.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank