content

ikradan-mahyaya-aydinlanma

16 Ara

Elveda Ekspres Merhaba Son Nokta!

Merhaba, değerli okuyucular.

Artık bundan böyle SON NOKTA Gazetesinde yazacağım.

Ne den mi?

Anlatayım.

Öncelikle Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Hakan Bülent Yardımcı’nın şahsında tüm Ekspres Gazetesi ailesine sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyor, bu güne değin zerre kadar hakkım geçtiyse anamın ak sütü gibi helal olsun diyorum.

Birlikte çok işler yaptık.

Çok güzel günlerdi.

Beni bilirsiniz. Asla ama asla bir kavganın ya da bir çatışmanın tarafı olmadım, olamam ve Allahın izini ile bundan sonrada olmayacağım.

Ne demiş şair:  “Ben gelmedim kavga için/ Benim işim sevgi için.”

Bu noktadan hareketle, konu barış olduktan sonra ister Ekspres olsun,  isterse de SON NOKTA olsun, daima ama daima barıştan, sevgiden, saygıdan ve en önemlisi de HAK’tan yana olmanın evrensel bir DURUŞ olduğu kanısındayım.

Önemli olan güçlüden değil, haklıdan yana olmaktır.

Hak nerede ise tıpkı bilim gibi alıp getirmek evvelemirdir.

Elbette, bununda bir masrafı, getirisi ve götürüsü vardır. Fakat bedeli ne olursa olsun gerçek daima yerini bulur.

Adalet Tanrı’sal bir kavram, Tanrı ise zamanlar üstü değil mi?.  Öyleyse Tanrı, bu kavramının gereğini elbette  bir gün yerine getirecektir. Siz ya da ben saklasak ta, saklamasak ta gerçek bir gün mutlaka açığa çıkacaktır.

İster burada, ister AHRET’te…

Bunun içindir ki, gerçeği söylemekten yada haklının yanında olmaktan ne çekinirim ne de korkarım. Hele bir de söz konusu olan ahde vefa ise, işte o zaman benim için akan sular durur.

Köprünün altından çok sular geçse de ahdimden asla ödün vermediğim insanlardan birisi de Evsen Medya Gurup Başkanı Sayın Yüksel Evsen’dir.

Yıllar önde onunla tanıştığımızda daha çiçeği burnunda bir TV Muhabiriydi.

 Oda tıpkı benim gibi gerçeğin peşinde, haklının yanındaydı.

Doğruluktan ve dürüstlükten asla ödün vermiyor, kim haklıysa onunla birlikte zulümle savaşıyordu. İkimizde aynı taraftaydık.

Barıştan yana.

Asla ama asla kavgayı tercih eden taraf olmadık.

Bu gerçek bizi tabiatıyla yan yana getirdi.

Çok günler, çok şeyler yaşadık.

Sizlerde biliyorsunuz ki, yıllarca hakkı ve gerçeği Ekspres gazetesindeki köşemde karınca kararınca MERTÇE anlatmaya çalıştım. Bu günden itibaren tıpkı EKSPRES gibi; düsturu dürüstlük, üslubu tarafsızlık, amacı gerçeklik olan, hakkın ve haklının yanında, haksızlıklara SON NOKTA’yı koyan bu gazetedeyim.

Hep birlikte masa başı gazetecilikle, ben yaptım oldu ile, haksızlıkla, zülüm ile MERTÇE mücadele ettik, etmeye  devam edeceğiz.

Daima barışın, sulhun, dostluğun ve kardeşliğin kazanacağı bir ADANA, TÜRKİYE  ve  DÜNYA  özlemiyle MERHABA Son Nokta Ailesi, Hoşça kal Ekspres!..

ATATÜRK KÖŞESİ

Benim Karakterim Bağımsızlıktır..

DÜŞÜN-TAŞIN

Hayata sorusu olmayanların hayatı olmaz..

GÖNDERMELER

-Adana Valisi Hüseyin Avni COŞ ile olan insani dostluğumuzun arasına kimsenin gir(e)miyeceğini, dostluğumuzun sonsuza dek devam edeceğini bilmeyen duymayan var mı?

-Bundan Böyle Evsen Medya Grup Bünyesindeki Son Nokta gazetesinde yazacağımı biliyor musunuz?

-Adanalı Araştırmacı Eğitimci Yazar Zeki COŞKUNSU’nun “Biyolojik Adem’in Emerjan’sı adındaki kitabından haberiniz var mı?

-Abdullah Torun’un İnsani ilişkilerindeki duyarlı tavırlarıyla gönüllere yürüyerek farkını fark ettirdiğini biliyor musunuz?

-13 Kare Sanat Günleri Çerçevesinde 16 Aralık Saat 17:30’da 75. Yıl Sanat Galerisi’ndeki Balkan Müzik Gurubu Eşliğindeki imza günümüze A’dan Z’ye tüm Adanalı kitapseverlerin davetli olduğunu duymayan var mı?

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank