content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

21 Şub

Eğtimin Karadulları

Karadul zeytin tanesi gibi siyah örümcek. Dişi, çiftleşmeden sonra erkeğini yediğinden dolayı karadul olarak bilinir. Karanlık yerlerde, tavan aralarında yaşar. Sekiz gözü vardır. Ağ tuzakları kurarak avlanır. Çaprazvari tellerle ördüğü ağın ortasında kısa bir tünel bulunur. Burada böceklere pusu kurar. Kuvvetli zehirlidir.

Değerli Dostlar;

16 Şubat 2012 tarihinde, saat tam 21.36'da bir mail ulaştı elime.. 26 dakika sonra da okudum iletiyi... Ve yeminle söylüyorum ki; kanım dondu, ter bastı. Sıkıntı, dışarıya ateş olarak fırladı!.. Yazıyı dönüp tekrar okudum, kaçırdığım cümle ya da sözcük mü var diye...Hayır!.. Tebliği sunan bir eğitimci, hem de Prof.!.. Sıfatını, bir de işgal ettiği makamı da görünce, acıdım, üzüldüm ülkenin geleceğine!.. Eğitimciliğimden ve de insanlığımdan utandım!..

Ve ülkenin; ülkenin gençlerinin kimlerin eline teslim edildiğini düşündükçe, oturdum ağladım hırsımdan!... Ülkemin karanlık ellerde heder oluşuna, çocuklarımızı, örümceklere ZEHİRLİ KARADULLARA teslim etmeye mahkûm edilişimize..

Önce konuyu vakıf aktaralım da, diyeceklerimizi sonraya bırakalım.. İletiyi değiştirmedim. Sadece o Prof.(!)'un ismini şifreledim, görev yaptığı eğitim fakültesinin adını kaldırdım. Geriye kalanların tamamı iletinin bire bir kopyası...

''HANIM ÖĞRETMENLER İYİ ÖRNEK OLAMAZ!!

mustafa ....@ttmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

21:36 (26 dakika önce)

Ankara Gazi Üniversitesi' nde 1.Ulusal Sınıf Öğretmenliği Kongresi yapıldı. Türkiye'nin değişik illerinden çok sayıda sınıf öğretmeni toplantıya ilgi göstererek Ankara'ya gitti. Kongrede birçok tebliğ sunuldu. Toplantı'nın ikinci günü 'Sınıf Öğretmeninin Özellikleri' başlıklı oturum yapılırken kürsüye .... EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANI Prof.Dr. E..r T..r R..a geliyor. İlköğretimin beş yılında tek öğretmenin 1.sınıftan 5. sınıfa kadar değişmeden görevini sürdürmesi etrafında tartışmalar yapılıyor. Prof. Dr.(!) DEKAN sözlerine başlarken ''Beş yılda tek öğretmenin aynı öğrencilerle birlikte olması, olumlu değil'' diyor.

Sonra, ''bir de'' diyerek devam ediyor: ''-Cinsiyet sorunu var.'' (...???...!!!...???...) Herkes E..r Hoca'nın sözlerinin devamını nasıl getireceğini merak ediyor. Hoca; ''Biliyorsunuz, ülkemizde karma eğitim modeli uygulanıyor'' vurgusunu yaptıktan sonra, salonu dolduran yüzlerce kadın öğretmenin gözlerinin içine bakarak aynen şu cümleyi sarf ediyor: ''-Hanım öğretmenler erkeklere iyi örnek olamazlar! '' Meslekte 35 yılını geride bırakmış olan hanım öğretmen Yücel Demirhan: ''Artık bu kadarına dayanamam'' diyerek yerinden kalkıp salonun çıkış kapısına doğru yöneliyor.

Arka sıralarda oturan kongrenin organizasyonunu yapan hocalara dönerek ''bu toplantıyı protesto ediyorum'' diyor, arkasından ekliyor: ''Ben ona örnek olamazsam, o da bana örnek olamaz! '' Demirhan'ın ardından toplantıya katılan İstanbul Doğuş Lisesi öğretmenleri, Bahçeşehir öğretmenleri ve Alev Okulları öğretmenleri salonu terk ediyor. Cumhuriyet'in ilanından 89 yıl sonra BAĞDAT ÜNİVERSİTESİ ÇIKIŞLI BİR AKADEMİSYEN eğitimci, kadın öğretmenler ile erkek öğrenciler arasına derin bir kama sokmak cesaretini gösteriyor. Üstelik bunu kadın öğretmenleri aşağılayarak yapabiliyor. Bu skandal, kapalı kapılar ardında sessizlikle geçiştiriliyor. 11. 01. 2012"

Eğitim fakültesi dekanı bu zat!.. Ve öğretmen yetiştiren önemli bir kurumun en yetkilisi!.. O eğitim fakültelerinin pek çoğu, fakülte olmadan önce, doğrudan öğretmen yetiştiren Eğitim Enstitüleri idi.. Beni asıl kahredeni de, bu enstitüler de görev yapmış olmam!...

O yıllarda, ne bir tek bayan öğretmenin aklından geçti, model olamamak ne de bir tek erkek öğretmenin.. Aydınlıktı kafalar!.. Örümcekler böylesine sarmamıştı köşeyi bucağı!.... Karanlıklar böylesine hükümran değildi ülkenim Milli Eğitiminde!..

Neler oldu da; kara böcekler sardı eğitimi!?.. Çağdaş uygarlık düzeyine, ışıktan muzdarip bu beyinlerle mi ulaşacağız!?.. Hani fikri hür irfanı hür, vicdanı hür nesiller yetiştirilecekti!?..

Küçük adamların gölgesi uzadı ülkede!.., Gece bastırdı bastıracak!..

Aydınlıktan yana tavır alanlar bilmezlerse güçlerinin oranını, göstermezlerse güçlerinin varlığını, salt tebliğlerle yetinmeyecekler eğitimin karadulları. Pusudan çıktılar; hücumdalar!..

Hedefler sadece kuşatma hattında değil; artık ateş altında!..

İşgalci güçlerin, hainlerin ve düşmanların, öncelikli, iki ulusal hedefi vardır: Ülkenin Silahlı Ordusu ve İrfan Ordusu!.. İşgalciler; bu iki hedefi alt etmeden nihai zaferlerini ilan edemezler! Ulusal gaflet onların eline verilecek en kuvvetli kozdur!..

Kutlarım ve ellerini öperim o salonu terk eden eğitimcilerin...

Yuh olsun, karanlık eğitim kemirgenlerinden medet ummak adına salonda sessiz kalan eğitim dalkavuklarına!....

Ve asıl yuh; kimlere!?..

BİLİYORLAR KENDİLERİNİ!..VE SİNİYORLAR!..

Eğitimin ne demek olduğunu bildiği halde; Doç. Dr. Prof. sıfatı taşıyan ve SESSİZ KALAN, korkak bilim adamlarına!.., YÜZLERCE, YÜZBİNLERCE KERE YUUHHH!!!!

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank