content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

14 Oca

Düzgün Fidan

İnsanlar bazen içinden geçenleri söyleyemezler.

Koza için de ki kelebek olmaya çabalayan kurtçuk gibi sürekli faklı günlerin hayaliyle var olmayı, farklı tenler tanımayı seçerler, kısa bir süreliğine tatmin duygusuyla dolup taşınca duyguların hamağı hep boş.

Uzun süre bir resme bakan biri onu anlamayabilir fakat farklı bir düşünceye sahip bir göz onu o anda çözümleyebilir.

Bir fidan düşünün kararlı, güçlü ne istediğini bilen bir düzgün fidan size suskunluğuyla birşeyler anlatan biri.

Konuşmak için fazla vaktiniz olmayabilir, hayatınızın son dönemine yaklaşır gibi hissederken, güzel zamanları hatırlayıp kötü zamanları düşünmeye başlıyoruz bundan sonra, geleceği düşünmeye başlıyoruz, endişe duyuyoruz, endişelenmeyin görebildiğiniz derecede ileriye bakın hayatınız muhteşem olsun.

Her gece bir dilek tutun gökyüzünde seçtiğiniz bir bölgeden yıldıza bakarak.

Düzgün bir fidan büyütmek mümkün, çıkmaz yollara götüren cümleleri sarf etmemek elinizdeyken, kutuplaşmaların hareketsizliği gibi kökleriyle derindeyken genç fidan, üzgün bir tartışmadan birbirinizin fikirlerine tutunmak gibi orta noktada kökleriyle toprağa sarılmaktadır.

Fidanın kalkanları yoktur, onunla konuşabilirsiniz özen gösterin birbirinize olduğunuz gibi, düşüncelerinizi, anlatabilmek istediklerinizi, mesajlarınızı kırmadan yapıcı olarak vermeye çalışmak, ulaşılmazlığın kalkanını geçmeye yetecektir.

Aslında baktığınızda ne dedim bende bilmiyorum.

Düzgün bir fidan düzgün bir iletişim gibidir, Nasıl? Neden? Niçin? Ne kadar?

Sorularını sormadan davranışlarınızı ölçümleyip, gerçekleştirmek somutluğuna taşıyorsanız olumludur her şey, başarabildiğiniz koruyabildiğiniz hız tutkusunun ardında.

Karşınızda ki insana birşeyler anlatabilmek için onu gerçekten tanımaya çalışmalısınız.

Ve hak etmediğinizi düşündüğünüz tiyatro oyunundan bir bölümde rol aldığınızı düşündüğünüzde rolünüzü oynayıp geçmeyiniz.

Düzgün bir fidan can suyu olmaksızın kuruyacaktır elvet, birbirinizi asla kurutmayın zamanla yaşadıklarınız ne olursa olsun dürüst yaklaşımların size zarar getirmeyeceğinden emin olmalısınız.

Bom boş bir bardağınız olmasın ormanları yakıp yakıp ardınıza gözyaşlarıyla bakmayın sakın, fidanları büyümeden kurutmak en kolay çözüm görünse zalimlere yakışan, eğer öyle olacaksa çözümsüz olsun düşleriniz, dolsun taşsın ve yeniden dolsun duygularınızı rahat bırakın...

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank