content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Eyl

Düşlerini Gerçekleştirenlere Ve Başarılı İnsanlara İhtiyacımız Var

DÜŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRENLERE VE BAŞARILI İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR

Neden küfür ederiz? Neden kızarız? Neden hırçınlaşırız? Neden insanları kırarız? Neden kavga ederiz? Neden başarı karşısında tahammülsüz oluruz? Sorular çoğaltılabilir ve farklı yanıtlar verilebilir.İstediklerimizin gerçekleşmediği zaman mı? Farklılıklara tahammülsüzlüğümüzden mi? Hoşgörülü yaklaşmadığımızda mı? Gerçekleri kabul edemediğimizde mi? Hayatımızda başarısız olduğumuzdan ve başarılı insanları kabul edemediğimizden mi? İnsanlar görevlerini yapmadığında ve sorumluluklarını yerine getirmediğinde mi? Fikirlerimizle insanlara yanıt veremediğimizde mi? Başarıyı kabul edemediğimizde mi? Sorularımızın ne çok yanıtı var.

İyi bir şeyler yapmak istiyorsunuz. İnsanlar görevlerini eksiksiz ve sorumluluklarını yerine getirsin istiyorsunuz. Verdiğiniz yetkileri kullansınlar, yaratıcılıklarını ortaya çıkarsın istiyorsunuz. Ancak olmuyor. Neden, neden?

Eğitim sistemimizden mi, sosyal yapımızdan mı? Kültürümüzden mi?

İnsanlarımızın kendine güveni yok. Girişimciliği yok. Okumuyoruz. Tartışmıyoruz. Kendimizi geliştirmiyoruz. Kimi okul bitirmişlerimizi, isimlerini önünde unvanları olanların cahilliği karşısında şaşırıyoruz. ‘Nasıl böle olur?’ Diyoruz.

Bugün baş sayfamızda Bahçelievler Belediye Başkanı Mimar Saffet Bulut’la yaptığımız söyleşiyi okuyacaksınız. Düşlerini gerçekleştirmek için uğraşanların, yaşadıkları ve yönettikleri kenti değiştirenlerin; katkı sunanların çoğalmasını diliyorum. Yaratıcılığın ve girişimciliğin çorak olduğu topraklarımızda Saffet Bulut örneklerinin çoğalmasını diliyorum.

Çoraklığın zenginliğe dönüştüğü bir ülkede çocuklarımızın yaşamasını istiyorum. Ve bugünden buna katkı sağlayacak yöneticileri sevgiyle selamlıyorum.

 

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank