content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

13 Eki

Dostlarıma Kucak Dolusu Selam Gönderiyorum

DOSTLARIMA KUCAK DOLUSU SELAM GÖNDERİYORUM
 Dostluklar vardır, satın alamazsanız. Dostluklar vardır, satamazsınız. Dost olmak ve dost bulmak kolay değildir, Birine “dostum” diyebilmek, birinin size “dostum” diyebilmesi zordur. Birine ‘dostum’ dediğinizde o sizin yoldaşınızdır. Başınız derde girdiğinde yanınızdadır. Onun başı derde girdiğinde siz onun yanındasınızdır.

Kolay değildir, dostlukları kazanmak. Dostluklar ateşin üzerinde yürünerek kazanılmıştır, sınanmıştır.

Şu hayatın içinde ‘dostum’ diyebileceğiniz kaç kişi vardır. Ve kaç kişi olmalıdır?

Adam gibi bir dostunuz olduğunda gözünüz arkanızda olmaz. Adam gibi düşmanlarınız olduğunda ise gözünüz arkanızda olmalıdır. Çünkü onlardan her türlü puştluk beklenir. Dostunuzdan ise, başınız dara düştüğünde yardım.

Sevgililerden, aşklardan vazgeçilebilir. Ancak dostluklar bakidir. Bazen dost bildiklerinizden unutulmaz kazıklar yersiniz. Aslında o sizin dostunuz hiç olmamıştır. Sadece çıkarların kesiştiği noktada bir yanılsama yaşanmıştır. Bugün Cumartesi, bir tatil günü. Dostum diyebildiğiniz, ateşte sınadığınız dostunuzu arayın. Ona sıcacık bir merhaba gönderin. Ona vakit ayırın. Bir yemek yiyin, sıcacık bir çay için. Bir yerde birkaç kadeh yudumlayın. Hayata ve dostluğa merhaba deyin. Dostunuza, dostluğu için teşekkür edin. Onu sevdiğinizi söyleyin.

Dostlarıma sıcacık bir selam gönderiyorum. Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Hayatıma güven, yüreğime yürek, aklıma akıl katıyorsunuz. Dostluğunuza ve yoldaşlığınıza binlerce selam...

Etiketler : ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank