content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

01 May

Doğruları Söylemek Suç Oldu…

Ağzına sağlık. AYM Başkanı, Haşim Kılıç’ın konuşması,( ben dahil) milyonlarca kişinin yüreğine su serpmiştir. Kendisini tüm kalbimle kutluyor ve hayır dualar ediyorum.

Herkesin susturulduğu; baskı altında tutulduğu; medyanın büyük bölümün yandaş haline getirildiği; hukuk düzeninin dejenere edildiği; yolsuzluk / rüşvet /torpil /kayırma/kıyım ve zulümlerin her tarafı kapladığı ; iç ve dış politikamızın  ABD / AB / İsrail /Vatikan  ve asırlardır sarsılmaz iş birlikçileri olan İran ‘ın  güdümüne sokulduğu ; ( meydanlarda söylenen büyük sözlerin aksine) milli çıkarlarımızın sürekli darbelendiği ; ekonominin çöktüğü; dış borç artışının Cumhuriyet tarihinin rekorunun kırıldığı ; her türlü fikir – ifade ve teşebbüs hürriyetinin kısıtlandığı ;TBMM’nin devre dışı bırakıldığı ; özellikle  AKP Grubunun tam anlamı ile parmak indir-kaldır ve alkışlama robotu haline düşürüldüğü ; kanunların pervasızca çiğnendiği ve keyfi olarak değiştirildiği; aylardır “Tek Adam” yönetimine karşı çıkan ve biat etmeyenlere karşı zulüm/ kıyım/ baskı/hakaret/ iftira/aşağılama//dışlama/yalan kampanyalarının sürdürüldüğü; PKK –KCK ve BDP ye tam anlamı ile teslim olunduğu ve Güneydoğu Anadolu’da devlet otoritesinin tamamen kaybolduğu, terörist bölücülere her türlü destek ve hoş görünün gösterildiği , buna rağmen terör olaylarının artarak sürdüğü; bu vahim – iç karartıcı-moral bozucu –ülkeyi uçuruma ve parçalanmaya sürükleyen ortamda , Haşim KILIÇ’ ın konuşması , çok yararlı ve isabetli olmuştur.

Şüphesiz; bunun iktidar tarafından değerlendirileceğine, kendilerine çeki düzen vermek için vesile kılınacağına inanmıyorum. Nitekim , (yıllardır devamlı kendilerine destek vermiş , AKP nin kapatılmasını önlemiş bir kişiye karşı) hemen karalama – iftira –kötüleme  kampanyaları başlatılmıştır. Tüm tetikçiler atışa başlamıştır.” Seni de dinliyorlar “ yalanları/ tehditleri ve şantajları gündeme sokulmuştur.

Elbette ; sadece AYM Başkanının konuşması kafi gelmez. Ülkesini seven ,  tehlikeleri idrak eden , her kesin sesini yükseltmesi ve vatana sahip çıkması ve Vatanımıza sahip çıkması şarttır. Mesela;

1-   Başbakan ne hakla ve hangi gerekçe ile , Ermenilerden özür dilemiştir? Milli çıkarlarımıza darbe vurmuştur. ABD ye yaranma uğruna , dış politikamızda tamiri imkansız yaralar açmıştır. Bunu yaparken kime danışmıştır?(Gerçi , danışmak gibi bir alışkanlığı yoktur.)

a)   Bu , soy kırım masalını sürdürenlerin ekmeğine yağ sürecektir. Bücür Ermenistan’ı ve onları kullanan Diasporayı , daha da şımartacaktır.

b)   Başbakan bilmiyor mu ki; Ermeni çeteleri 518 bin 105 Türk’ü katletmiştir. Biz , Çanakkale –Filistin – Musul ve Kafkasya’da savaşırken, 23 yerde isyan etmiş  / düşman saflarında yer almış / Rus –Fransız – İngiliz orduları ile iş birliği yapmıştır.  Van – Bitlis ve Çatak’ta onbinlerce  Müslümanı katletmiştir. Bir marifetmiş gibi tamir ettiğiniz Akdamar kilisesinde bulunduğu adada, kızlarımıza kadınlarımıza tecavüz etmişlerdir.( Bunların çoğu , namusunu korumak için , göle atlayıp kendi canlarına kıymışlarıdır.)Sadece , 17 Mayıs 1915 de , Van ‘da 80 bin Müslüman katledilmiştir. Bölge Müslüman Türklerin toplu mezarları ile doludur. Tek bir Ermeni toplu mezarı yoktur.( 1,5 milyon ermeni katledilse , kaç toplu mezar olurdu?)

Başbakan ; okumuyor, araştırmıyor, kimse ile danışmıyor ve böyle vahim hatalar sergiliyor. Bir asırdır sürdürülen Ermeni Yalanlarına destek oluyor. En vahimi de, dış politikada , nasıl titiz davranılması , her sözün nasıl düşünülerek ağızdan çıkması zaruretini bilmiyor. Azeri kardeşlerimizi katleden pislikler özür dilemezken i itibarımıza darbe üstüne darbe vuruyor.

2-Hatları ve yolsuzlukları saymakla bitiremeyiz. Buyurun:

a)  Havuz medyasının ve yandaşlarının vergi cezaları , nasıl olurda , bir kalemde sıfırlanır?. Devletin , Milletin 700 Milyon Türk Lirası  bağışlanır.

b)  2001 ekonomik krizinden sonra , hazine Garantisi uygulaması kaldırılmıştır. Ama ne görüyoruz ki ; TBMM’nin bilgisi dışında , 19 Nisan 2014 tarihli bir yönetmelikle , aylarca evvel yandaşlara ihale edilmiş büyük ihalelere , Hazine Garantisi getirilmiştir. İhale sözleşmelerinde olmayan ve hukuka aykırı olarak (makable şamil) geriye dönük olarak uygulanacak bir icraatla , Milletimizin sırtına ,yaklaşık,50 Milyar Dolarlık bir yük binecektir.( 3. Hava Limanı / 3. Köprü/Şehir Hastaneleri/Gebze – İzmir Otoyolu- Avrasya Tünelleri Vs.)

  Bu tablo ; ne hukuka, ne de vicdanlara sığmaz. Ama , yandaşlara kıyak çekilecek diye, her yol mubah görülmekte, sonra da dürüstlük nutukları atılmaktadır.

Tek çıkar yol , bu iktidardan kurtulmaktır…

Etiketler : , , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank