content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

07 Oca

Doğalgazı Getir, Başkanlığı Götür.!

Saygıdeğer okurlar ve değerli Ünyeliler, seçime 3 aya yakın bir süre kalmasına karşın hala iktidar belediye başkan adayının belirlenememiş olması insanlarımızı farklı düşüncelere salarken, biz buradan halen görevinin başında olan ve 02 Temmuz 2013 tarihinde belediye başkanlık makamında Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Güller ile Aksa doğalgaz kazı çalışması protokolünü imzalayan belediye başkanımız Ahmet Arpacıoğlu’na “Ünye için çok önemli olan doğalgaz protokolümüz hayırlı uğurlu olsun ” dediğini son kez hatırlatarak, istimlâk bedelleri ödenmiş boru hattı döşenmiş ve içi dolu doğalgazı seçime kadar hayırlı ve uğurlu olsun dediğin Ünyeli hemşerilerine getir, başkanlığı al götür diyoruz.

Böylece adaylar arasındaki kaygılı bekleyiş yarışı son bulsun, sende rahat et, Ünye ve Ünyeliler ile Ünye de yaşayan bütün insanlar da rahat etsin.
Çünkü ülke genelinde olduğu gibi Ünye dede yaygın kullanılan doğalgaz dört gözle bekleniyor. Ünyeli Doğalgaz ile buluşturulduğunda, günümüze kadar yapılamayan bütün hizmetlerde olduğu gibi Ünye için sıraya konduğu halde bir türlü yapılamayan hizmetleri, dertlerini ve sıkıntılarını unutarak, geleceğe odaklanacaklardır.

Ünye belediye başkanı ve meclis üyeleri olarak sizler, Ünyeliler ve Ünye de yaşan bütün insanlar olarak bizler, belli birer program dâhilinde Ünye ye yapılacak devlet yatırımlarından ziyade insan yaşamının vazgeçilmezi olan doğalgazın Ünye Belediyesi ile Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğü arasında 2013 yılı Temmuz aynın ilk haftası içerisinde belediye başkanlık makamında imzaladığınız ve Ünye için çok önemli olan doğalgaz protokolümüz hayırlı uğurlu olsun ” sözünüz üzerine Doğalgazın Ünye ye gelişini o gün,bugün ve hala dört gözle bekliyoruz.

Ünye'nin uzun zamandır beklentisi olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili yaptıkları görüşmeleri imza noktasına getirdiklerini belirten Başkan Arpacıoğlu ” Doğalgaz firmasıyla karayolları arasında görüş farklılığından kaynaklanan meseleden dolayı gecikmeler yaşadık. Bunun giderilmesi noktasında el birliğiyle bizlerin de siyasi destekleriyle kısa zamanda çözülüp, şehrimize doğalgaz verilmesini hedefliyoruz. Aksa Doğalgaz firmasıyla prensipte anlaştığımız konular üzerinde bugün firma yetkilimizle protokolü imzalıyoruz. Ünye için çok önemli olan doğalgaz protokolümüz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ünye ve Ünyeliler ile Ünye de yaşayan bütün insanlarımızın adına 02 Temmuz 2013 tarihinde Ünye Belediyesi başkanlık makamında Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Doğan Güller ile imzaladığınız protokolü ayak bağın gibi gözükenlerin kaderleriyle baş başa kaldığı ve önünde arkanda kimsenin kalmadığı yaklaşan yerel seçim arifesinde seçime kadar gece gündüz demeyip 7/24 çalışarak doğalgazı dört gözle bekleyen insanlarımıza getirerek Tüp alma derdinden kurtarın ve bu kez de belediye başkanlığını alıp götürün diyor, saygılar sunuyorum.
Ahmet Yenin
Haberci
Doğalgazı Getir, Başkanlığı Götür.!

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank