content Eşref Zeki PARLAK İstanbul/Üsküdar doğumlu olup memleketi Trabzon/OF'dur. Okan Üniversite İçmimarlık lisans eğitimini almaktadır. Lisans programının ilk senesinde İçmimarlık Bölümü Öğrenci Temsilcisi seçilip hemen ardından yapılan Fakülte Temsilciliğinde Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Başkanı olmuştur. Bilgi yelpazesinin geniş olmasına önem vererek her konuda araştırmalarına devam etmektedir. Özellikle insan psikolojisi üzerine 2002 yılından beri araştırmalar yapmaktadır. Bunun yanında felsefe, siyaset, bilim ve dini alanlarda kapsamlı araştırmaları bulunmaktadır. Geniş bir kitap arşivi bulunmakla birlikte güzel konuşma sanatı üzerine kendisini çeşitli kaynaklardan geliştirmiştir/geliştirmeye devam etmektedir. 7 Eylül 2008'de Türk İç Mimarlar Grubu'nu kurmuştur. Kısa süre içinde 4000'i aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı içmimarlık grubunu(Türk İç Mimarlar Grubu) kurmuştur. Birçok dernek ve klüpte üyeliği bulunmakla beraber Ataşehir Trabzonlular Derneği'nin kurucu üyelerindendir. Alanında ün yapmış sanat hocalarıyla çeşitli sanatsal aktivitelerde bulunmaktadır. Bunun yanında çeşitli gazeteci, köşe yazarlarıyla araştırmalarda bulunmaktadır. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. Eşref Zeki PARLAK
17 Oca

Derin Mevzular

Derin devlet partisini mi değiştiriyor? Derincilerin yetiştirdiği imamların vazifeleri ve faaliyetleri neler? Oluşturulmak istenen PKK-GÜLEN bağlantısının altındaki neden ne olabilir? PKK'ya destek veren dernek ve vakıfların masonlar ile çıkan bağlantısı nereye ulaşacak? BDP'nin iki dil iki bayrak projesi ve PKK ile iç çatışmasının sebepleri neler? Ve 2011'de el değiştirecek medya bizi nereye götürecek?


Süreç, hangi tarafın aleyhine işlediği üzerine çeşitli istişareler yapıyorlar. Bu süreci hem iyi taraf hem de kötü taraf ciddi biçimde izliyor.

Şuan oynanan tüm oyunlar son ihtimallerin oyununun ürünüdür...

DERİN DEVLET PARTİSİNİ Mİ DEĞİŞTİRİYOR?

Derin devletin partisini çoğu yazılarımda arz ettim. Fakat son yaşanan olaylarda masonik yapının kendi içinde ayrıştığını ve hedeflenene ulaşma koşullarının artık amacından çıktığını düşünmeye başladılar. Bu durum seçilmiş parti yerine "maşa" alternatifli partileri kullanma seçeneğinin yolunu açmış olmalı...

Demirel'in bu zamana kadar hiç oynatmadığı belini yavaş yavaş hareketlendirmeye başlaması bu alternatif siyasi koordinasyonun ve tercihin bir parçası haline geldiğinin göstergesi olabilir...

Tabii bu meselede en çok istenen alternatif ikinci parti MHP'dir. MHP'yi tam manası ile ele geçirmek isteyen derin faaliyetçiler, yarı yarıya sahip oldukları MHP'yi ikna etme ve ele geçirmenin planlarını yapıyorlar.

Tabii bunu yaparken de zamanın daraldığını bilip, çok fazla uğraşmadan alternatiflerin değerlendirilmesi gerektiğini de biliyorlar...

CHP her ne kadar kendi içinde savaş verse de CHP'nin geni gene çakma Atatürkçülük geni yani masonik gen taşıyor... Yani derin devletin partisi olmaktan gözardı edilmiyor.

Peki masonlar neden Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarına göz yumuyor?

Nedeni aslında basit; yaklaşan seçim süresinin getirdiği zaman darlığı ve ölüm kalım savaşı olan iktidar savaşıdır.

İktidar olsun ya da olmasın CHP'nin başından Kemal Kılıçdaroğlu indirilecektir. En azından benim tahminim bu yönde. Birileri sadece yaklaşan seçim zamanının hatırına bu duruma göz yumuyorlar...

DERİNCİLERİN YETİŞTİRDİĞİ İMAMLAR

Aslında bu konu genel manası ile her ne kadar güncel olsa da benim dikkatimi çeken farklı bir kaç olay yaşanıyor...

Bazı imamlar özel yetiştirilip, ömrü boyunca "arka gücün" amacına hizmet ettiriliyor.

Yetiştirme birçok hocaları televizyonlarda, gazetelerde ve benzeri yerlerde görebiliyoruz. Gördüğümüz bu kişiler, belli bir şeylere hizmet ediyorlar.

Bu kişileri geçtim. Mahalle imamına bile dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun çeşitli sebepleri var ama bunu şimdi açıklamayacağım...


OLUŞTURULMAK İSTENEN PKK-GÜLEN BAĞLANTISININ ARKASINDAKİ SIR

Bu konuya aslında birkaç yazı öncesinde değinmiştim. Fakat bu konuda söylenmesi gereken birkaç kelam daha var.

Birincisi Gülen cemaatinin doğudaki faaliyetlerinin PKK'nın çıkarlarına ters düşmesi,

ikincisi ise Kırmızı kitaptan kalkmış olan "irtica faaliyetleri"nden kapsam dışı bırakılmış cemaat ve tarikatları "terör ile ilişkili" şeklinde gösterilmeye çalışıyorlar.

Bu da gösteriyor ki Fethullah Gülen'i yeni iftira kampanyaları bekliyor...

PKK'YA DESTEK VEREN DERNEK VE VAKIFLARIN MASONLAR İLİŞKİSİ

Bu konuyu belkide defalarca dile getirdim. Halen daha getiriyorum.DERİN DEVLETİN KOORDİNE EDİLDİĞİ YERLER DERNEK VE VAKIFLARDIR! BUNLARIN BAŞINDA DA MASON LOCALARI GELİYOR!

ÇYDD ve ÇEV'in 'deşifre olmamak' için burslarını kestikleri PKK'lı öğrencileri mason derneklere yönlendirdiği ortaya çıktı. Söz konusu iddia, soruşturma kapsamında hazırlanan rapora da yansıdı.

Detay: http://www.aktifhaber.com/cydd-mason-localariyla-calismis-372678h.htm

Bu durum yeterince olayları açıklıyor...

Kimsenin kolay kolay üye olarak kabul edilmediği ve üye olmayana da kapılarını açmayan masonların derneklerinin kapısın arkasında acaba hangi derin faaliyetçiler yer alıyor?..

Neden bu PKK'lılar mason localarına gönderiliyor? Talimatları aldıkları, bağlantıyı sağladıkları kişiler yoksa oralarda mı?

BU OLAYIN ÜSTÜNE CİDDİ DERECEDE GİDİLMELİ!

Dernek ve vakıf konusu balyozun da ergenekonun da tüm derin faaliyetlerin de ip söküğüdür. Bir kez çekildi mi gerisi gelecektir inşaAllah...

GİZLİ BDP-PKK SAVAŞI

PKK ile BDP arasında ciddi iç çatışmalar yaşanıyor. Fakat bu olayın perde arkasında yer alan durum ise çok farklı bir boyuta götürüyor bizleri...

PKK kime itaat ediyor? Abdullah Öcalan'a.

BDP kime itaat ediyor? İsrail'in gelen talimatlara...

İşin özeti budur. BDP'nin PKK'yı kaile almayan tavırları ve  iki bayrak iki dil söylemleri tamamen Büyük İsrail Projesinin bir ürünüdür. BDP'nin bu tutumu da İsrail'in sabırsızlığının arttığına işaret ediyor.

Öcalan artık ABD tarafından satıldı. Tek başına kalmasının acısını ve yediği kazığın azabını çekiyor...

Yavaş yavaş da konuşmak için çeşitli isteklerde bulunması da pek yakın gibi gözüküyor...

2011'DEKİ MEDYA PATRONLARININ HAZIRLIĞI

2011'de Doğan medyası el değiştiriyor. Bu el değişimi aynı yere hizmet edenlerin sadece görsel olarak değişimi sağlamasıdır.

Doğan'ın gidip yerine daha güçlüsünün gelmesi ise siyasi seçimlerde AKP hükümetine karşı alınan önlemlerden bir tanesidir.

Her olasılığı değerlendirmeye çalışan derin strateji uzmanları güçlü bir medyanın olası siyasi tehlikelere karşı önlemini alıyor.

Bu sistem hakkındaki yorumlarımı ise daha kapsamlı bir şekilde zamanı geldiğinde söyleyeceğim inşaAllah...

Eşref Zeki PARLAK

e.zekiparlak61@hotmail.com

Twitter: http://twitter.com/#!/ezmparlak

Etiketler :

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank