content

yazarportal-com-bilgiagi-net-tasviriefkar-com

05 Nis

Denemesi Bedava(IIII)

Partilerin maddi ve manevi gücüyle rüzgârı arkaya alıp bedavadan meclise girdikten sonra meclis kürsüsünden lehte ve aleyhte konuşmada yasa oylamalarında liderinin gözlerine bakarak parmakçı vekillik yapmaktan ziyade, Tunceli Bağımsız Milletvekili Sayın Kamer Genç örneğinde olduğu gibi kendi kişisel gücünüzle bağımsız olarak meclise bir değil birkaç giriniz de ondan sonra iktidarı ve muhalefeti toplam 549 milletvekili karşısında memleket ve millet iç ve dış dünya ya karşı nasıl savunularak kutsal görev yerine getirilir ve hizmet alınırmış görelim bakalım!

Kaldı ki yazımın başında da belirttiğim gibi, Kamer Genç bey Fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gözlerini açmış ve fakir olarak büyümüştü. Arkasında da falanca veya filanca aşiret veya köy ağası yoktur.

Çocukluğundan gelen ve yetişme tarzından kaynaklanan dürüst duruşu haksızlığa isyanı, aşiret maşiret dinlememesi, kendisine saygısı, Ülkesine ve milletine sıttı sadakatle olan güçlü bağlılığıdır.

Tuncelilerin kalbine taht kurmuş. Ve her dönem göğsünü gere gere Tunceli’den birçok kere ve halen bağımsız milletvekili seçilerek meclise girmeyi başarmıştır.

Şimdi size gelelim, meclisteki toplam sayıları 500’mü,550’mi hangi parti ya da purtiden olursanız olun sayın vekillerimiz. Sayın Kamer Genç beyin yılardır tek başına gösterdiği cüreti, medeni cesareti yüzde biriniz gösterin.

Partilerinizin arkasına saklanmadan istediğiniz ilden veya ilçeden önümüzde yaklaşan genel seçimde bağımsız aday olunda bakalım kaçınız meclise girebiliyorsunuz görelim.Halep orada arşın burada,denemesi bedava….

Sanki hepinizin yüzündeki fiziki değişikliği ve surat asıklığını görür gibiyim. Ne oldu! Arkanızda bir parti olmadan, o partinin maddi ve manevi desteği olmadan yapamazsınız.

Büyük çoğunluğunuz kişi başına 1000 oy dahi alamazsınız ve alamayacağınızı biliyorsunuz değil mi! Bileceksiniz tabi çünkü kendi hür iradenizle hareket edemiyorsunuz. Her yasa tasarısı mecliste oylanırken, hepinizin gözü Liderinizin üzerindedir. Lideriniz evet derse evet, hayır derse hayır diyeceksiniz. Zaten öyle yapıyorsunuz.

Aynı fabrikadan çıkmış standart kurşun askerler gibi, sizlerden ne isteniyorsa onu yapmaya mecbursunuz. O oylanan yasa tasarısı, fikirlerinize, düşüncelerinize ve vicdanlarınıza ne kadar ters gelirse gelsin, hepiniz mecbursunuz. Yoksa evet işte yoksa sorun burada o kırmızı ceylan derisi koltuklarda bir daha asla oturamamak var.

O zaman şu yazımızı şöyle toparlayabiliriz Sayın vekiller sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki asıl olan millettir. Yani siz bu asil milletin vekilsiniz..Hem de eli kolu bağlı Vekilsiniz. Siz siz olun Sayın Kamer Genç beyefendiye saygı duyun ve Sezar’ın Hakkını Sezar’a adam gibi teslim edin.

Onu tartaklamak, sözünü kesmek, elinden mikrofonu almaya kalkmak acizliğinizi ortaya koyan sıra dışı hareketlerden kaçınız. Çünkü bu acizliğinizin bir ifadesi olan nahoş hareketler sizleri TV karşısında izleyen milyonların gözünde ne duruma düşürdüğünü hafızalarınıza kazıyın ki aynı yanlışa bir daha düşmeyin!

Tekrar ediyorum genel seçim adım adım yaklaşıyor. Atalarımız boş yere söylememiş, senetle seçim zamanı erken gelir diye. Partinin gücüyle yattığınız yerden beri milletvekili seçilip meclise girmek mi kolay yoksa Sayın Kamer Genç gibi bağımsız olarak seçilip te meclise girmek ve tek başına ülke ve insanları huzur ve refahı için mücadele etmek mi kolay.

Hodri meydan, denemesi Bedava! İktidarı ve muhalefetiyle hepinize hodri meydan! Hadi bakalım, toplam 550 milletvekilinden kaç taneniz, Sayın Kamer Genç olabileceksiniz!
Çünkü bize, kendinden emin, ne yaptığını, nasıl yaptığını bilerek yapan medeni cesaret sahibi Sayın Kamer Genç gibi deli yürek milletvekili lazım diyor, saygılar sunuyorum.

Etiketler : , ,

Bu Yazıyı Yazdır Bu Yazıyı Yazdır

Yorumlar Kapatıldı.



2007-2012 Bilgi Agi / Turkiye nin Interaktif Kose Yazari Gazetesi

Designed By Online Groups
ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ

bizajans, kent akademisi, sunubank